Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Salutare,
Am un Seiko Alpinist SARB017 care ramane in urma chiar si cateva minute pe saptamana. Ne stiind unde sa ma duc cu el l-am dus la B&B la Service Dorobanti pentru diagnoza.
Raspunsul primit este ca vor sa schimbe intreg mecanismul (?) "U6R1520D" ceea ce mi se pare putin ciudat. Ori nu se gasesc subcomponente ori nu se baga ei sa le schimbe?
De regula mecanismele Seiko 6R se serviseaza,dar unele Service-uri pot alege sa schimbe complet mecanismul deoarece costul lui nu e asa mare; in alta ordine de idei poate mecanismul tau a fost magnetizat,iar solutia mai ieftina este sa cumperi un aparat de demagnetizare care este destul de ieftin si sa demagnetizezi ceasul, exista filmulete pe youtube care iti arata cum se face.
Ce scrie pe fisa ,este irelevant pentru mine,mai ales ca e scris de B&B.
Ca si sfat,du-te la un ceasornicar sa constate cu adevarat care e problema,si repara-l.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Din lipsa de timp, Claudiu intra mai rar pe forum. Cel mai bine este sa-l cauti maine dimineata la telefon, cand se afla la atelier. Gasesti numarul pe site la Contact: https://www.ceasornicar.ro/contact/