Seiko 5 Aviator.
Seiko 5 Superior.
Orice ceas functional e de consum indiferent ca este : deosebit, raritate, scump, profesional, editie limitata sau absolut comun. Sunt instrumente de masura - unele se incadreaza si la opere de arta - si toate au fost concepute sa fie purtate/folosite pt. functiile care le ofera. Faptul ca unii au hotarat sa tina anumite ceasuri in cutie/vitrina si doar sa le admire - e alegerea lor. Nici unul nu a fost gandit din start ca piesa de muzeu.user scrie:e un ceas de consum
Subscriu.user scrie:atunci cand iti iei un ceas, nu trebuie sa-l iei pentru ca are raportul calitate/pret cel mai bun din lume, sau sa fie quartz, sau sa fie mecanic, etc.
trebuie sa-ti placa tie, sa-ti vorbeasca - daca se poate, sa te faca fericit, multumit, etc.
altfel foloseai ceasul de la telefon, care are cel mai bun raport calitate/pret din lume.

Depinde cat de sentimental esti. Daca ti-a dat un ceas Q&Q mama ta, sau tatal tau sau cineva important din viata ta, chiar daca se strica acel Q&Q, tot acel ceas va fi mai important si va trezi amintiri frumoase in sufletul tau. Chiar daca acum ai un ceas Rolex, sau Blancpain Fifty Fathoms. Tin minte ca la o varsta frageda, m-am jucat cu un ceas al mamei, pe care il primise cadou de la tatal ei. Bineinteles ca l-am pierdut la joaca. Nu cred ca mai trebuie sa spun ca s-a suparat foarte tare. Depinde de tine.user scrie:Deci un Blancpain Fifty Fathoms nu este egal cu un QQ.