Orient 60th anniversary
Re: Orient 60th anniversary
Pentru cei pe care nu il lasa inima/punga sa ia un Orient 60th Anniversary, ar putea lua in considerare si urmatorul model: http://www.orientalwatchsite.com/orient ... tic-watch/ care seamana destul de bine cu varianta aniversara.
-
Alexandrion
Imi cer scuze dar seamana cu Orient 60th cum seamana un Fossil cu un Rolex.
Intradevar au amandoua carcasa rotunda.
Ma rog ...., iti convine, nu iti convine, parerea mea e ca seamana, asa cum foarte multe ceasuri, seamana de exemplu cu Rolex Submariner si nu ma refer aici la fake-uri ci la marci renumite cum ar fi de exemplu Orient cu modelul sau Mako.Alexandrion scrie:Imi cer scuze dar seamana cu Orient 60th cum seamana un Fossil cu un Rolex.
-
Alexandrion
Acolo da, este adevarat ca multe marci au profitat de design-ul respectiv (care personal nu imi place) pentru a vinde si ei mai mult.
Nu se poate aplica insa si la cele doua Orienturi. Exista cateva modele de Orient care seamana cu 60th dar sunt la preturi foarte mari si fac parte din gama Royal Star.
Cat despre parere, este a dumneavoastra, si nu conteaza daca imi convine sau nu, de aceea suntem aici sa deschidem polemici care sa dezvolte subiecte frumoase.
Cu stima,
Nu se poate aplica insa si la cele doua Orienturi. Exista cateva modele de Orient care seamana cu 60th dar sunt la preturi foarte mari si fac parte din gama Royal Star.
Cat despre parere, este a dumneavoastra, si nu conteaza daca imi convine sau nu, de aceea suntem aici sa deschidem polemici care sa dezvolte subiecte frumoase.
Cu stima,
Tinand cont ca "totul e relativ ...", asemanarea poate fi mai mica sau mai mare ...Alexandrion scrie:Cat despre parere, este a dumneavoastra, si nu conteaza daca imi convine sau nu, de aceea suntem aici sa deschidem polemici care sa dezvolte subiecte frumoase.
-
Alexandrion
Touche !!! 
de unde se poate cumpara ceasul aniversar in romania???
-
Alexandrion
Aveti PM.
-
Alexandrion
Sa inteleg ca nu ai rezistat tentatiei si ai luat pana la urma si un Gold ? 
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
-
Alexandrion
Ceva de genul
cu mentiunea ca SS - ul are un alt proprietar fericit. Am ramas insa uimit de cum arata si gold-ul. Cu foarte multa clasa.
Poate ca locul lui era in topicul ceasurilor cu (mult prea) multe rubine nefunctionale, dar l-am postat aici:
ORIENT Grand Prix 100 Jewels
http://cgi.ebay.com/1960s-ORIENT-Grand- ... 2a0d319fea
Foarte interesant micro-regulatorul de tip Triostat, asemenator cu Incastar-ul dezvoltat de Borel.
Foarte interesant micro-regulatorul de tip Triostat, asemenator cu Incastar-ul dezvoltat de Borel.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
Alexandrion
Bine ca nu au facut spatele transparent. Totusi nu inteleg daca nu au facut spatele transparent de ce atatea rubine ? Un ceas nejustificat
. Pacat, avea potential.
ce sa caute aniversarul linga ala cu 10000000 de rubine?Achraf scrie:Poate ca locul lui era in topicul ceasurilor cu (mult prea) multe rubine nefunctionale, dar l-am postat aici: