sa cresti mare
foarte buna "uratura"
Mihai P. scrie:Ceas rusesc daca doresti,
I-ati unul nou de vrei sa te caiesti,
Un Poljot,chiar cronograf,ar fi mai mult de preferat.
Cele din ' 91 sunt de admirat,
Tin bine timpul,si-asta garantat!!!
Excelent!grig scrie:
Ceas rusesc, nou, de doresti,
Masochist, se pare, esti!
In schimb, unul elvetian
Te tine mai mult de-un an!
Nici c-un japonez nu-i bai
Bani multi de nu vrei sa dai!
Asadar, ia si socoate
Variante multe, poate.
Insa ia aminte, frate!
Orisice vei cumpara,
Linistea nu vei afla!
Pun pariu pe ce tu vrei,
C-o sa mai aduni trei lei,
Sa iei ce crezi ca-i mai bine,
Pentru sufletul din tine.
La anu' si la multi ani!
Daca ai incerca sa citesti printre randuri,poate n-ai avea nevoie de sfaturi,ai reusii sa te orientezi singur,in fond vrei ceasul ptr. tine nu ptr.noi.Daca ti-as fi postat poze cu un cronograf,in speta Poljot,probabil ai fi vrut mai multe modele,iar atunci te-as fi sfatuit sa cauti pe ebay,dar mi-e ca nu vrei,ca pret si siguranta.Aici pe ceasornicar.ro chiar ai o maxima siguranta,vorbind aici de membrii vechi si de calitate,evident ca nu pot sa garantez ptr.toti.Dar cum ar fi sa-ti vand eu un ceas si sa nu fie conform descrierii si apoi sa stau de vorba cu un membru vechi al forumului sau cu "Master of the Watches"zis si Claudiu si sa-mi bata obrazul,ce zici de rationamentul asta?Calmitatea confirma calitatea,cred eu!!!wolf.blue scrie:Asteptam pareri si sfaturi... nu versuri satirice. Multumesc, oricum.
Nu m-am referit niciodata la un ceas sau la o discutie a ta pe forum,nu ma cunosti,nu te cunosc,deci te rog sa ai macar decenta si sa te porti respectuos.Nu-ti permit sa-ti bati joc de ceasul meu,daca ai ceva impotriva mea spune-mi sau suna-ma(0723567156), comporta-te ca un golan,dar cand pot sa ripostez verbal si eu.Aveam o alta parere despre tine,dar poate m-am inselat.grig scrie:Ca sa fiu on topic (imi cer scuze daca am deranjat):
acele ceasuri la 900 ron (peste 200 euro) sunt bani auncati in vant. Peste ani nici macar "conserve" nu vor putea fi numite.
Daca esti sincer in ce afirmi,nu pot sa spun decat ca poate a fost o asociere gresita a termenilor folositi si totul e OK intre noi.Dar cred ca ceasul de care era vorba face cat 5 amphibii sau alte scorneli de la site-ul ala chipurile rusesc.Orologeria sovietica nu va putea fi niciodata comparata cu ceea ce se vinde acum pe piata ca fiind "urmasii"marilor producatori sovietici.Cred asta cu tarie si nu ma pot schimba asa usor,probabil am destul de multi parteneri in aceasta idee.grig scrie:@Mihai.P
Am facut o greseala, in mintea ma s-au alaturat suma de 900 ron si un link catre niste ceasuri rusesti de pe russianshop. (nu stiu daca din acest topic sau din altul)
Despre acele ceasuri spuneam ca nu merita, nu despre cele pe care le aveti la vanzare.
M-am facut gresit inteles, lucru pentru care imi cer scuze.