Sfat achizitie ceas rusesc

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
User
Membru Special

Re: Sfat achizitie ceas rusesc

Mesaj de User »

Imagine
sa cresti mare
:lol:

foarte buna "uratura"
Imagine
eda2k

Mesaj de eda2k »

offtopic: ... romanul s-a nascut poet ... :wink:
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Bun!!!O punem de-un cenaclu!!! :P :P :P
Mihai P.
wolf.blue

Mesaj de wolf.blue »

Asteptam pareri si sfaturi... nu versuri satirice. Multumesc, oricum.
ate14

Mesaj de ate14 »

Mihai P. scrie:Ceas rusesc daca doresti,
I-ati unul nou de vrei sa te caiesti,
Un Poljot,chiar cronograf,ar fi mai mult de preferat.
Cele din ' 91 sunt de admirat,
Tin bine timpul,si-asta garantat!!!
grig scrie::-)
Ceas rusesc, nou, de doresti,
Masochist, se pare, esti!
In schimb, unul elvetian
Te tine mai mult de-un an!
Nici c-un japonez nu-i bai
Bani multi de nu vrei sa dai!

Asadar, ia si socoate
Variante multe, poate.
Insa ia aminte, frate!

Orisice vei cumpara,
Linistea nu vei afla!

Pun pariu pe ce tu vrei,
C-o sa mai aduni trei lei,
Sa iei ce crezi ca-i mai bine,
Pentru sufletul din tine.

La anu' si la multi ani! :D
Excelent! :lol:
Ar trebui sa fie pus cumva pe un banner si sa para permanent pe site :mrgreen:
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Este probabil o premiera,dar mesajul meu era destul de clar,omul vrea un ceas rusesc,deci am fost ontopic,grig cu toata elocinta lui nu face decat sa-l bulverseze,dar in acelasi timp nici nu aduce argumente pertinente in favoarea ceasurilor elvetiene si japoneze,nu ca nu ar putea sau ca nu ar avea ce argumenete sa aduca,dar daca se vrea un ceas rusesec,despre asta trebuie sa sfatuim omul,nu?Asa as fi putut sa dau un mesaj privat si incercam sa-l conving sa cumpere un ceas sovietic,nu rusesc.Corect?Sau puteam sa scriu asa:
De stai putin si cugeti,
Si asta nu cu graba,
Gasesti un ceas frumos si bun,"exact".........
La mine pe taraba!!!!
Mihai P.
grig

Mesaj de grig »

Ca sa fiu on topic (imi cer scuze daca am deranjat):
acele ceasuri la 900 ron (peste 200 euro) sunt bani auncati in vant. Peste ani nici macar "conserve" nu vor putea fi numite.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

wolf.blue scrie:Asteptam pareri si sfaturi... nu versuri satirice. Multumesc, oricum.
Daca ai incerca sa citesti printre randuri,poate n-ai avea nevoie de sfaturi,ai reusii sa te orientezi singur,in fond vrei ceasul ptr. tine nu ptr.noi.Daca ti-as fi postat poze cu un cronograf,in speta Poljot,probabil ai fi vrut mai multe modele,iar atunci te-as fi sfatuit sa cauti pe ebay,dar mi-e ca nu vrei,ca pret si siguranta.Aici pe ceasornicar.ro chiar ai o maxima siguranta,vorbind aici de membrii vechi si de calitate,evident ca nu pot sa garantez ptr.toti.Dar cum ar fi sa-ti vand eu un ceas si sa nu fie conform descrierii si apoi sa stau de vorba cu un membru vechi al forumului sau cu "Master of the Watches"zis si Claudiu si sa-mi bata obrazul,ce zici de rationamentul asta?Calmitatea confirma calitatea,cred eu!!!
Daca vrei un ceas buna asculta sfatul meu!!!
Daca ai bani mai multi,uita-l!!!
Daca nu te intereseaza sfaturile si nici numarul banilor,cauta magazinul Cellini si te asigur ca vei fi satisfacut total.Ca la un sex bun,gol la punga,dar satisfacut!!!
Bafta,nene!!!
Mihai P.
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

grig scrie:Ca sa fiu on topic (imi cer scuze daca am deranjat):
acele ceasuri la 900 ron (peste 200 euro) sunt bani auncati in vant. Peste ani nici macar "conserve" nu vor putea fi numite.
Nu m-am referit niciodata la un ceas sau la o discutie a ta pe forum,nu ma cunosti,nu te cunosc,deci te rog sa ai macar decenta si sa te porti respectuos.Nu-ti permit sa-ti bati joc de ceasul meu,daca ai ceva impotriva mea spune-mi sau suna-ma(0723567156), comporta-te ca un golan,dar cand pot sa ripostez verbal si eu.Aveam o alta parere despre tine,dar poate m-am inselat.
Daca nici gluma nu mai e buna in Romania,probabil trebuie sa o dam pe topoare,e singura speranta,nene Iancule!!!
PS:conserva aia deja are foarte multi ani expertule in ceasuri!!!Scuze ca te-am combatut,tato Veto de la Bailesti!!!!
Mihai P.
User
Membru Special

Mesaj de User »

n-ar trebui sa o luati asa de personal.

cat despre subiectul de fata, eu cred ca wolf.blue ar putea sa-si cumpere un ceas rusesc gen Vostok Amphibia (carcasa de inox, 20 atm, etc) si de restul sa se gandeasca la un ceas japonez (orient, seiko) sau elvetian (delbana, candino).
Imagine
grig

Mesaj de grig »

@Mihai.P
Am facut o greseala, in mintea ma s-au alaturat suma de 900 ron si un link catre niste ceasuri rusesti de pe russianshop. (nu stiu daca din acest topic sau din altul :( )
Despre acele ceasuri spuneam ca nu merita, nu despre cele pe care le aveti la vanzare.
M-am facut gresit inteles, lucru pentru care imi cer scuze.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
wolf.blue

Mesaj de wolf.blue »

Am un Seiko 5 automatic de prin 1992 dar vroiam ceva mai deosebit, mai elegant. M-am uitat foarte mult la Atlantic si daca as fi avut vreo vreo 500 de euro n-as mai fi stat pe ganduri. O sa ma mai interesez si daca vad ceva interesant o sa cumpar.
User
Membru Special

Mesaj de User »

ai putea sa te uiti la un Poljot traveler, aviator, chrono.
Imagine
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

grig scrie:@Mihai.P
Am facut o greseala, in mintea ma s-au alaturat suma de 900 ron si un link catre niste ceasuri rusesti de pe russianshop. (nu stiu daca din acest topic sau din altul :( )
Despre acele ceasuri spuneam ca nu merita, nu despre cele pe care le aveti la vanzare.
M-am facut gresit inteles, lucru pentru care imi cer scuze.
Daca esti sincer in ce afirmi,nu pot sa spun decat ca poate a fost o asociere gresita a termenilor folositi si totul e OK intre noi.Dar cred ca ceasul de care era vorba face cat 5 amphibii sau alte scorneli de la site-ul ala chipurile rusesc.Orologeria sovietica nu va putea fi niciodata comparata cu ceea ce se vinde acum pe piata ca fiind "urmasii"marilor producatori sovietici.Cred asta cu tarie si nu ma pot schimba asa usor,probabil am destul de multi parteneri in aceasta idee.
Bafta la maxim,Grig!!!No ofense!!!
Mihai P.
wolf.blue

Mesaj de wolf.blue »

Certina DS automatic cadran negru la 1100 lei. Vreau sa-l iau. Ce ziceti?
Scrie răspuns