Originale ?
Originale ?
Vreau sa-mi cumpar un ceas Seiko 5 automatic si am vazut pe un site de vinzari mai multe ceasuri din aceeasi familie la aprox 200 Ron. Vanzatorul precizeaza ca sunt originale. Sa fie originale la acest pret?
Poate ca ar fi interesant de facut un thread cu "pretul corect" pentru diversele marci si modele care se vand pe piata noastra.
Thx.
Poate ca ar fi interesant de facut un thread cu "pretul corect" pentru diversele marci si modele care se vand pe piata noastra.
Thx.
Hai sa ma bag si eu ... pai daca in magazin, noi-noute sau putin pilite
sunt 330, mi se pare normal ca la mana a doua sa fie 200 ... chiar mi se pare mult 200 ... (eu am stat vreo 3 luni sa dau un ceas nou cu acte si il dadeam cu 45% reducere fata de pretul de magazin - si ne-pilit) 
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Da, sunt noi. In plus am mai vazut alt anunt tot pentru Seiko 5 la 150 ron bucata. (Citez din acest anunt: TOATE ceasurile sunt NOI si AUTENTICE. 21 JEWELS AUTOMATIC; Sigilate cu folii de plastic pe ecran, curea si inchideree fara cutie, fara manual)
Intreb asta, pt ca am vazut f multe anunturi in care de la bun inceput vinzatorul zicea ca ceasurile sunt replica la marci cunoscute.
Intreb asta, pt ca am vazut f multe anunturi in care de la bun inceput vinzatorul zicea ca ceasurile sunt replica la marci cunoscute.
O replica la un Seiko 5 ar trebui sa coste cam 20-30 ron ... asa ca nu au cum sa fie relici ... cine sta sa replice Seiko 5 ?
Apropos ... am vazut replici la Tissot ... foarte interesant ... adica inteleg replici la un ceas pe care nu ti-l poti permite (Patek, Vacheron, Lange ... nebunii), dar la Tissot ... "come on people" ...
Apropos ... am vazut replici la Tissot ... foarte interesant ... adica inteleg replici la un ceas pe care nu ti-l poti permite (Patek, Vacheron, Lange ... nebunii), dar la Tissot ... "come on people" ...
the path of the true warrior is peace
Eu am luat recent un Seiko 5 nou cu 315 RON.
Noi la pretul ala pare cam ciudat.... Plus faza "fara cutie, fara acte"...
In fond e un automatic ieftin. Personal nu cred ca merita riscul de a cumpara un fals pentru a economisi 100 ron.
Apropos, al meu nu avea folie pe "ecran" , ci pe geamul de pe spate..
Garantie, ceva?
Noi la pretul ala pare cam ciudat.... Plus faza "fara cutie, fara acte"...
In fond e un automatic ieftin. Personal nu cred ca merita riscul de a cumpara un fals pentru a economisi 100 ron.
Apropos, al meu nu avea folie pe "ecran" , ci pe geamul de pe spate..
Garantie, ceva?
Seiko se falsifica mult! Culmea ,nu e un ceas scump si totusi e falsificat pentru ca se "cumpara".Personal nu am incredere in acesti vinzatori,si dupa cum am mai spus,nu sfatuiesc pe nimeni sa faca achizitii de la acesti vinzatori!
Pai de unde dreq ia Seiko nou isi pune adaus ,si apoi il vinde cu 200??

Pai de unde dreq ia Seiko nou isi pune adaus ,si apoi il vinde cu 200??

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Claudiu are dreptate
Seiko este falsificat deoarece este unul dintre cele mai vandute ceasuri de pe planeta
Tissot este foarte falsificat si el
La fel Longines etc.
Chiar si Atlantic a fost falsificat in anii 70
Chinezii sunt foarte adaptabili la piata
Asa ca atentie
Mai ales la Seiko 5.
Falsurile cu mecanisme chinezesti automatice au inundat piata ca sa nu mai vorbim de cele Quartz pe care le gasim peste tot.
Seiko este falsificat deoarece este unul dintre cele mai vandute ceasuri de pe planeta
Tissot este foarte falsificat si el
La fel Longines etc.
Chiar si Atlantic a fost falsificat in anii 70
Chinezii sunt foarte adaptabili la piata
Asa ca atentie
Mai ales la Seiko 5.
Falsurile cu mecanisme chinezesti automatice au inundat piata ca sa nu mai vorbim de cele Quartz pe care le gasim peste tot.