Originale ?

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
marlowe

Originale ?

Mesaj de marlowe »

Vreau sa-mi cumpar un ceas Seiko 5 automatic si am vazut pe un site de vinzari mai multe ceasuri din aceeasi familie la aprox 200 Ron. Vanzatorul precizeaza ca sunt originale. Sa fie originale la acest pret?
Poate ca ar fi interesant de facut un thread cu "pretul corect" pentru diversele marci si modele care se vand pe piata noastra.
Thx.
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

E greu de spus daca sunt originale sau nu. Pretul mi se pare cam mic.
In magazin cu toate actele + garantie + cutie, un Seiko 5 se gaseste de la 330 RON in sus, in functie de model. Cele mai multe sunt cuprinse intre valorile 330-370 RON, cele placate 14K sunt peste 400 RON.
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Hai sa ma bag si eu ... pai daca in magazin, noi-noute sau putin pilite :twisted: sunt 330, mi se pare normal ca la mana a doua sa fie 200 ... chiar mi se pare mult 200 ... (eu am stat vreo 3 luni sa dau un ceas nou cu acte si il dadeam cu 45% reducere fata de pretul de magazin - si ne-pilit) :twisted:
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Eu am presupus ca ar fi noi... :?
marlowe

Mesaj de marlowe »

Da, sunt noi. In plus am mai vazut alt anunt tot pentru Seiko 5 la 150 ron bucata. (Citez din acest anunt: TOATE ceasurile sunt NOI si AUTENTICE. 21 JEWELS AUTOMATIC; Sigilate cu folii de plastic pe ecran, curea si inchideree fara cutie, fara manual)
Intreb asta, pt ca am vazut f multe anunturi in care de la bun inceput vinzatorul zicea ca ceasurile sunt replica la marci cunoscute.
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

O replica la un Seiko 5 ar trebui sa coste cam 20-30 ron ... asa ca nu au cum sa fie relici ... cine sta sa replice Seiko 5 ?

Apropos ... am vazut replici la Tissot ... foarte interesant ... adica inteleg replici la un ceas pe care nu ti-l poti permite (Patek, Vacheron, Lange ... nebunii), dar la Tissot ... "come on people" ...
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
als

Mesaj de als »

Eu am luat recent un Seiko 5 nou cu 315 RON.
Noi la pretul ala pare cam ciudat.... Plus faza "fara cutie, fara acte"...
In fond e un automatic ieftin. Personal nu cred ca merita riscul de a cumpara un fals pentru a economisi 100 ron.
Apropos, al meu nu avea folie pe "ecran" , ci pe geamul de pe spate..
Garantie, ceva?
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Seiko se falsifica mult! Culmea ,nu e un ceas scump si totusi e falsificat pentru ca se "cumpara".Personal nu am incredere in acesti vinzatori,si dupa cum am mai spus,nu sfatuiesc pe nimeni sa faca achizitii de la acesti vinzatori! :cry:
Pai de unde dreq ia Seiko nou isi pune adaus ,si apoi il vinde cu 200?? :? :twisted:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Claudiu scrie:Pai de unde dreq ia Seiko nou isi pune adaus ,si apoi il vinde cu 200?? :? :twisted:
Ti-am zis eu ca-s prea ieftine! :twisted:
Hayabusa

Mesaj de Hayabusa »

Pai eu am vazut si falsuri Swatch (vindeau chinezii cu 10 ron)> Si mai spunea cineva ca cesurile ieftine nu se falsifica!
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Din Greu!! :twisted:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Alfie

Mesaj de Alfie »

Claudiu are dreptate
Seiko este falsificat deoarece este unul dintre cele mai vandute ceasuri de pe planeta
Tissot este foarte falsificat si el
La fel Longines etc.
Chiar si Atlantic a fost falsificat in anii 70
Chinezii sunt foarte adaptabili la piata
Asa ca atentie
Mai ales la Seiko 5.
Falsurile cu mecanisme chinezesti automatice au inundat piata ca sa nu mai vorbim de cele Quartz pe care le gasim peste tot.
Scrie răspuns