harsh scrie:acuma, sa nu te superi, dar si daca iti trimitea un rahatoi de caine, avand in vedere ce ai vrut sa cumperi, nu se considera teapa...
si daca vroiam sa cumpar "un rahatoi de caine" si-mi trimitea altceva tot teapa se numea .... ms oricum
harsh scrie:acuma, sa nu te superi, dar si daca iti trimitea un rahatoi de caine, avand in vedere ce ai vrut sa cumperi, nu se considera teapa...
harsh scrie:man, tot taxa de prostie se chema si atunci...
Presupun ca tu esti taxat la greu...harsh scrie:man, tot taxa de prostie se chema si atunci...
- nu ai de ce sa te superi, exprimarea iti apartine) as fi foarte bucuros daca ai disparea de pe acest forum.rahatoi de caine
Si cum o suporti? Nu te-ai gandit sa faci ceva ca scapi de ea (sau macar sa-i reduci nivelul)?harsh scrie:pai de aia stiu de taxa:)
harsh scrie:pai de aia stiu de taxa:)
Pai nu s-a ars el, prima data i-au fost taxati parintii ca au facut prostia sa-l aduca pe lume... iar restul, cum se spune, e istorie!Gabi1 scrie:harsh, tu cand te-ai ars prima data ?
Cred ca s a "ars" prima data la 14 ani la reeducare la GaestiGabi1 scrie:harsh scrie:pai de aia stiu de taxa:)![]()
![]()
harsh, tu cand te-ai ars prima data ?
........la 14 ani nu doare.saphire scrie:Gabi1 scrie:[quote="harsh"
Cred ca sa "ars" prima data la 14 ani la reeducare la Gaesti![]()
Multumesc .... nici nu ma gandeam ca ar face cineva "ani grei de ocna" .... nici suma platita nu e o problema ...... problema e ca nu mi se pare normal ce s-a intamplat si ca din pacate in cazuri din astea nimeni nu face nimic de obicei (probabil din acest motiv sunt si atat de frecvente )darin_ticu scrie:@ ggabriel : depuneti o plangere penala la sectia(postul) de politie de care apartineti privind savarsirea infractiunii de inselaciune in dauna dvs, art 215 cp; ar fi de preferat sa mentionati in declaratia ulterioara si numele martorului ce a fost alaturi cand s-a deschis coletul pentru a intari probatoriul si inaintati organului si documentele ce contin datele expeditorului(de pe ramburs); in acea sesizare mentionati faptul ca va constituiti parte civila cu suma respectiva(eventual ceva maruntis pentru deranj) si in maximum 6 luni rezolvati. Nu va face nimeni ani grei de ocna pentru un asa prejudiciu, dar macar rezolvati speta.
Bafta!