Aveti grija la tepele de pe internet !!!

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
ggabriel

Re: Aveti grija la tepele de pe internet !!!

Mesaj de ggabriel »

harsh scrie:acuma, sa nu te superi, dar si daca iti trimitea un rahatoi de caine, avand in vedere ce ai vrut sa cumperi, nu se considera teapa...

si daca vroiam sa cumpar "un rahatoi de caine" si-mi trimitea altceva tot teapa se numea .... ms oricum
harsh

Mesaj de harsh »

man, tot taxa de prostie se chema si atunci...
ggabriel

Mesaj de ggabriel »

harsh scrie:man, tot taxa de prostie se chema si atunci...

da ok chiar nu te inteleg ..... ti se pare normal ce s-a intamplat doar pentru ca tie nu-ti place ceasul respectiv ???

eu scrisesem aici din alte motive......in primul rand sa numai o pateasca si altcineva
iosiP

Mesaj de iosiP »

harsh scrie:man, tot taxa de prostie se chema si atunci...
Presupun ca tu esti taxat la greu...
harsh

Mesaj de harsh »

pai de aia stiu de taxa:)
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Harsh, daca nu ma-nsel nici unul dintre noi nu a comentat ce gusturi ai matale cand ne-ai cerut sfatul cam ce ceas ar fi bine sa-i cumperi tu tatalui tau, desi inainte de toate intr-un mod mai mult sau mai putin direct ne-ai facut niste prosti.
Intr-un toatal acord cu iosiP (desi nu-ti cunosc nivelul intelectual, privitor la cel al bunului-simt nu esti decat un
rahatoi de caine
- nu ai de ce sa te superi, exprimarea iti apartine) as fi foarte bucuros daca ai disparea de pe acest forum.
iosiP

Mesaj de iosiP »

harsh scrie:pai de aia stiu de taxa:)
Si cum o suporti? Nu te-ai gandit sa faci ceva ca scapi de ea (sau macar sa-i reduci nivelul)?
Eventual, sa nu te mai bagi in discutii precum musca in curul calului, sau sa eviti apelativele gen "man" daca n-ai facut armata cu persoana respectiva?
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

:lol: :lol:
harsh, tu cand te-ai ars prima data ?
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
iosiP

Mesaj de iosiP »

Gabi1 scrie:harsh, tu cand te-ai ars prima data ?
Pai nu s-a ars el, prima data i-au fost taxati parintii ca au facut prostia sa-l aduca pe lume... iar restul, cum se spune, e istorie!
Ultima oară modificat 07 Dec 2012, 16:44 de către iosiP, modificat 1 dată în total.
harsh

Mesaj de harsh »

eu plateam initial zilnic, dar acum am ceva abonament lunar, ca erau satui sa-mi scrie zilnic chitanta...
oricum mult nu le mai dau banii, ca am cancer in faza finala si ma scap si eu de ei, si ei de mine.
saphire

Mesaj de saphire »

Gabi1 scrie:
:lol: :lol:
harsh, tu cand te-ai ars prima data ?
Cred ca s a "ars" prima data la 14 ani la reeducare la Gaesti :lol: :lol:
Ultima oară modificat 07 Dec 2012, 16:48 de către saphire, modificat 1 dată în total.
Imagine
darin_ticu

Mesaj de darin_ticu »

@ ggabriel : depuneti o plangere penala la sectia(postul) de politie de care apartineti privind savarsirea infractiunii de inselaciune in dauna dvs, art 215 cp; ar fi de preferat sa mentionati in declaratia ulterioara si numele martorului ce a fost alaturi cand s-a deschis coletul pentru a intari probatoriul si inaintati organului si documentele ce contin datele expeditorului(de pe ramburs); in acea sesizare mentionati faptul ca va constituiti parte civila cu suma respectiva(eventual ceva maruntis pentru deranj) si in maximum 6 luni rezolvati. Nu va face nimeni ani grei de ocna pentru un asa prejudiciu, dar macar rezolvati speta.
Bafta!
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

saphire scrie:
Gabi1 scrie:[quote="harsh"
Cred ca sa "ars" prima data la 14 ani la reeducare la Gaesti :lol: :lol:
........la 14 ani nu doare. :wink:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
ggabriel

Mesaj de ggabriel »

darin_ticu scrie:@ ggabriel : depuneti o plangere penala la sectia(postul) de politie de care apartineti privind savarsirea infractiunii de inselaciune in dauna dvs, art 215 cp; ar fi de preferat sa mentionati in declaratia ulterioara si numele martorului ce a fost alaturi cand s-a deschis coletul pentru a intari probatoriul si inaintati organului si documentele ce contin datele expeditorului(de pe ramburs); in acea sesizare mentionati faptul ca va constituiti parte civila cu suma respectiva(eventual ceva maruntis pentru deranj) si in maximum 6 luni rezolvati. Nu va face nimeni ani grei de ocna pentru un asa prejudiciu, dar macar rezolvati speta.
Bafta!
Multumesc .... nici nu ma gandeam ca ar face cineva "ani grei de ocna" .... nici suma platita nu e o problema ...... problema e ca nu mi se pare normal ce s-a intamplat si ca din pacate in cazuri din astea nimeni nu face nimic de obicei (probabil din acest motiv sunt si atat de frecvente )

Multumesc inca odata !
darin_ticu

Mesaj de darin_ticu »

Pe atitudinea delasatoare a pagubitului se bazeaza si infractorii ce prejudiciaza mai multe persoane cu sume cat mai mici, dar nimeni nu ar trebui sa se complaca cu statutul de invins.
Sfatul meu este sa procedati cum am scris mai sus, deoarece aveti sanse mari ca dvs sa radeti la urma!
...si contribuiti la completarea "cv-ului" acestui individ macar cu o amenda administrativa/penala fapt ce il poate ajuta in "aplicarea pentru joburi viitoare"!
Scrie răspuns