Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Clipper

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de Clipper »

Prea urata cureaua pentru un Pan Europ asa de frumos, e facuta de vreun "mester"?
Madalinutzu

Mesaj de Madalinutzu »

Clipper scrie:Prea urata cureaua pentru un Pan Europ asa de frumos, e facuta de vreun "mester"?
Se prea poate ca nu am eu gusturi foarte bune atunci in materie de curea pentru ca mie imi place :D :D :D

E facuta de un mester italian :D
freeforsound

Mesaj de freeforsound »

Madalinutzu, desi sunt dinamovist, trebuie sa recunosc: cureaua arata foarte bine si pune ceasul in valoare - nu ca ar avea nevoie.
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Madalinutzu

Mesaj de Madalinutzu »

freeforsound scrie:Madalinutzu, desi sunt dinamovist, trebuie sa recunosc: cureaua arata foarte bine si pune ceasul in valoare - nu ca ar avea nevoie.

Multumesc!Eu sunt fan Barca.....are cusatura cu albastru :D :D :D

Apreciez si sinceritatea lui Clipper, deoarece imi plac oamenii ce spun in fata ce gandesc.
Clipper

Mesaj de Clipper »

Eu nu pun la indoiala in vreun fel gustul tau, doar ca nu mi se pare de acelasi calibru executia curelei: pare sa fie prea groasa spre anse in loc de a avea "padding" facut "cum trebuie", gaurile nu par finisate suficient iar cusatura e incheiata amatoriceste.
Madalinutzu

Mesaj de Madalinutzu »

Clipper scrie:Eu nu pun la indoiala in vreun fel gustul tau, doar ca nu mi se pare de acelasi calibru executia curelei: pare sa fie prea groasa spre anse in loc de a avea "padding" facut "cum trebuie", gaurile nu par finisate suficient iar cusatura e incheiata amatoriceste.
E prima curea pe care am luat-o, cea originala , spectaculoasa de altfel se cam jerpelise si am decis s-o schimb.Mie mi-a placut si imi place, insa sincer atunci cand am luat-o nu stiam de " padding" ( dar am sa ma documentez) , gaurile nu sunt perfecte insa mie imi plac iar cusatura mi se pare ok.

Repet, eu sunt amator intr-ale curelelor, e prima curea mai de calitate (zic eu ) pe care am luat-o.

Magazinul de unde am luat-o e asta

http://www.vintagestraps.it/
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Mic micutz dar foarte.....foarte elegant!! Friptura are alt gust cu....el la mana :idea:

Imagine
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Imagine
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

xxxbanxxx scrie:Imagine
Aoleu.... :(
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Zar

Mesaj de Zar »

Imagine
AR1070-56E
freeforsound

Mesaj de freeforsound »

Domnule Zar, nu-mi explic cum purtati acest ceas, atat timp cat el < ceasul > se afla la mine de aproape 4 luni ?!!! :lol:
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Zar

Mesaj de Zar »

Este alt ceas. Exemplarul pe care il ai in dotare nu este unicat. Intamplator si acela a fost initial al meu. Eu am anumite nostalgii, uneori re-achizitionez anumite ceasuri (acelasi model) pe care le-am avut mai demult, intreaba-l pe cel de la care l-ai luat ...
AR1070-56E
Scarface

Mesaj de Scarface »

Hamilton American Classic Jazzmaster Square Auto Chrono

Imagine
cat.27

Mesaj de cat.27 »

Regleaza si data de la aparatul foto, caci apare ca fiind facuta in 06/12/2012 !

:lol:

Zar scrie:Este alt ceas. Exemplarul pe care il ai in dotare nu este unicat. Intamplator si acela a fost initial al meu. Eu am anumite nostalgii, uneori re-achizitionez anumite ceasuri (acelasi model) pe care le-am avut mai demult, intreaba-l pe cel de la care l-ai luat ...
Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
LAlin

Mesaj de LAlin »

:roll: Aici postati ceasurile personale? Cred ca e unul dintre cele mai exclusiviste forumuri din Romania dat fiind ca pretul pe centimetru este urias! Prima data cand am vazut ceasurile postate ma gandeam ca e o adunatura de politicieni si hoti pe aici :lol:
Tic-tac, tic-tac, mori incet
Scrie răspuns