Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Prea urata cureaua pentru un Pan Europ asa de frumos, e facuta de vreun "mester"?
-
Madalinutzu
Se prea poate ca nu am eu gusturi foarte bune atunci in materie de curea pentru ca mie imi placeClipper scrie:Prea urata cureaua pentru un Pan Europ asa de frumos, e facuta de vreun "mester"?
E facuta de un mester italian
-
freeforsound
Madalinutzu, desi sunt dinamovist, trebuie sa recunosc: cureaua arata foarte bine si pune ceasul in valoare - nu ca ar avea nevoie.
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
-
Madalinutzu
freeforsound scrie:Madalinutzu, desi sunt dinamovist, trebuie sa recunosc: cureaua arata foarte bine si pune ceasul in valoare - nu ca ar avea nevoie.
Multumesc!Eu sunt fan Barca.....are cusatura cu albastru
Apreciez si sinceritatea lui Clipper, deoarece imi plac oamenii ce spun in fata ce gandesc.
Eu nu pun la indoiala in vreun fel gustul tau, doar ca nu mi se pare de acelasi calibru executia curelei: pare sa fie prea groasa spre anse in loc de a avea "padding" facut "cum trebuie", gaurile nu par finisate suficient iar cusatura e incheiata amatoriceste.
-
Madalinutzu
E prima curea pe care am luat-o, cea originala , spectaculoasa de altfel se cam jerpelise si am decis s-o schimb.Mie mi-a placut si imi place, insa sincer atunci cand am luat-o nu stiam de " padding" ( dar am sa ma documentez) , gaurile nu sunt perfecte insa mie imi plac iar cusatura mi se pare ok.Clipper scrie:Eu nu pun la indoiala in vreun fel gustul tau, doar ca nu mi se pare de acelasi calibru executia curelei: pare sa fie prea groasa spre anse in loc de a avea "padding" facut "cum trebuie", gaurile nu par finisate suficient iar cusatura e incheiata amatoriceste.
Repet, eu sunt amator intr-ale curelelor, e prima curea mai de calitate (zic eu ) pe care am luat-o.
Magazinul de unde am luat-o e asta
http://www.vintagestraps.it/
-
valentin1234
Mic micutz dar foarte.....foarte elegant!! Friptura are alt gust cu....el la mana

"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Aoleu....xxxbanxxx scrie:
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
-
freeforsound
Domnule Zar, nu-mi explic cum purtati acest ceas, atat timp cat el < ceasul > se afla la mine de aproape 4 luni ?!!! 
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
Este alt ceas. Exemplarul pe care il ai in dotare nu este unicat. Intamplator si acela a fost initial al meu. Eu am anumite nostalgii, uneori re-achizitionez anumite ceasuri (acelasi model) pe care le-am avut mai demult, intreaba-l pe cel de la care l-ai luat ...
AR1070-56E
Hamilton American Classic Jazzmaster Square Auto Chrono

Regleaza si data de la aparatul foto, caci apare ca fiind facuta in 06/12/2012 !
Zar scrie:Este alt ceas. Exemplarul pe care il ai in dotare nu este unicat. Intamplator si acela a fost initial al meu. Eu am anumite nostalgii, uneori re-achizitionez anumite ceasuri (acelasi model) pe care le-am avut mai demult, intreaba-l pe cel de la care l-ai luat ...
Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
Tic-tac, tic-tac, mori incet