Se pare ca trebuie sa dau niste explicatii.
In primul rand toate ceasurile Atlantic pe care le am sunt ale mele si reale, sunt ceasuri frumos reconditionate si perfect functionale. O sa pun o poza aici cu toate ceasurile Atlantic pe care le am. Si am cateva.

In privinta celorlalte poze care sunt cu ceasuri de buzunar si altele, ceasurile respective apartin unui unchi al meu colectionar si sunt postate pe un singur site. Nu are timp sa stea pe net si sa posteze. Scrie acest lucru si in anuntul meu. Asa, cu acordul dansului, ceasurile sale le-am postat eu pe alte site-uri pentru a-i veni in ajutor. Va pot da numarul dansului de telefon sa discutati cu dansul (asta pe cine intereseaza pe PM). Chiar rog pe aceasta cale sa posteze toti aici comentarii despre ceasurile pe care le-au cumparat de la mine.
A fost un user de aici care a luat de la mine 5 ceasuri de buzunar odata si nu a avut probleme. Ceasuri luate tot de la unchiul meu.
In privinta lui Livache, omul este serios, nimic de zis, dar vrea sa cumpere ceasuri mai pe nimic. In regula, ne-am inteles in privinta ceasurilor si pretului. Toate pozele pe care le aveam postate pe net cu ceasurile, erau reale. Cand le-a primit, si-a cam schimbat parerea despre ele, nu stiu de ce, probabil sa incerce sa mai scoata cateva ceasuri de la mine, lucru pe care l-a reusit. Inainte sa i le trimit, i-am trimis si poze suplimentare cu ceasurile. I-am si spus ca nu sunt ale mele ci le iau de la alta persoana caruia i-am si spus cum il cheama si unde le mai are postate.
A luat un ceas Longines de buzunar cu Dispozitiv pt. lacat. I-a placut.
Un Longines de buzunar ce nu era in carcasa lui (nu am stiut asta), se vedea in poze dar nu s-a uitat cum trebuie, lucru recunoscut dupa aceea.
Un Longines de mana frumos care a spus dupa aceea ca o ia inainte. Acest lucru se remediaza.
Un Atlantic de mana caruia i-a gasit si aceluia un defect. Spune ca are carcasa noua si nu originala. Toate ceasurile Atlantic ale mele au carcasa noua, se vede in poze. Sa inteleg ca nu se pricepe la ceasuri? I l-am dat exact pe acela care l-a dorit. Nimeni nu s-a plans de ceasurile Atlantic de la mine.
Si in fine, un ceas Omega in carcasa de aur marcata care a spus dupa aceea ca nu avea mecanismul pe care l-a vrut. I-am spus clar sa mi-l trimita inapoi si ii dau banii pe el. Nu a fost de acord deoarece banuiesc ca numai carcasa facea 600 lei si a preferat sa il pastreze si sa ii mai dau eu unul in compensare. Am convenit sa ii mai dau un ceas de buzunar pe care i l-am trimis dar s-a pierdut la posta. Inca sunt pe cale de a ma despagubi. Greseala mea a fost ca i-am dat o valoare mica. Cum se rezolva, i-l trimit si am terminat scandalul.
Atat explic in aceasta sectiune, ma retrag si nu voi mai raspunde altor critici.
Cine mai doreste sa cumpere si are dubii, sa ma sune si inmanez ceasul personal.