Un batran abia ajuns la mine, cal. 528 (?), placat cu aur in zilele lui bune. De ce scrie Hong Kong pe capacul spate?
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Se stie ca Longines dar si alti producatori ,,mai " foloseau si alte calibre pe care le personalizau...
In cazul acestui ceas calibrul folosit de Longines are la baza FHF 70
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Eu am avut , si Longines dar si Bulova , Bulova il mai am...Chiar Longines-ul a avut roata anker rupta (ax rupt ) si pentru ca am mai multe mecanisme , am folosit roata de la un Fhf 70 . Atunci am vazut ca practic sint interschimbabile cu exceptia podului balansului. Deschide in doua ferestre , una de la ranfft si una a lui Bogdan si vei vedea asemanarea.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Seamana si nu prea...Toate puntile vad ca sunt diferite, dar probabil ca longines a avut fhf70 ca baza pentru 528. Regulatorul vad ca e la fel, in rest...
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Vreau EDIT!!!
Nu regulatorul e la fel, vorbesc prostii, ci antisocul ...
N. Paulescu
Longines Admiral cal.342.Carcasa monobloc cu patrundere la mecanism pe la cristal,motiv ptr.care nu pot posta mai multe poze cu mecanismul,din pacate.Daca poate cineva sa spuna mai multe ar fi util.Multumesc!!!
Date despre mecanism in link-ul atasat. http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... ngines_342
Mihai P. scrie:Longines Admiral cal.342.Carcasa monobloc cu patrundere la mecanism pe la cristal,motiv ptr.care nu pot posta mai multe poze cu mecanismul,din pacate.Daca poate cineva sa spuna mai multe ar fi util.Multumesc!!!
Date despre mecanism in link-ul atasat. http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... ngines_342
Frumos intr-adevar!!!Sigur l-ai mai vazut Lucian,parca pe ceasornicar.ro,daca nu ma insel cumva.Poate ne spui mai multe lucruri despre el,si-asta numai in modul tau inconfundabil si extrem de bine documentat,te rog!
N. Paulescu