PS:Claudiu,ti-au nationalizat ceasornicaria?Numai astia sunt defazati fata de realitatile din tara,doar nu te-ai fi contaminat si tu?
OREX - Made in Romania
Re: OREX - Made in Romania
Ptr.un Vacheron sau Patek va cere cat ptr.o garsoniera in Arad ceasornicarul buclucas din Bucuresti.
PS:Claudiu,ti-au nationalizat ceasornicaria?Numai astia sunt defazati fata de realitatile din tara,doar nu te-ai fi contaminat si tu?

Mihai P.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Te cred!Din pacate numai smecherii pot obtine banii respectivi,cei care muncesc corect si cu truda n-au sansa asta.Cat ar lua tipul din Bucuresti ca service ptr.ceasul din link-ul de mai jos?
http://ceasuridemana.ro/brunn-de-buzunar_a96753.html
Trecand peste faptul ca sunt cred amandoi pe aceeasi lungime de unda,adica putin cam dusi......
http://ceasuridemana.ro/brunn-de-buzunar_a96753.html
Trecand peste faptul ca sunt cred amandoi pe aceeasi lungime de unda,adica putin cam dusi......
Mihai P.
Unii chiar sunt olecati de acasa! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Asta e doar un ceas,daca dai click pe id-ul lui o sa vezi o intreaga colectie foarte " pretioasa ",e clar ca omul isi iubeste ceasurile si le evalueaza in consecinta. 
Mihai P.
E tare usor de zis despre altii....mie nu mi-e rusine nici preturile unor colegi (sau unui coleg) de aici de pe forum.
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Stiu si eu pe unul caruia ii place tare mult sa se bage singur in seama,dar nici asta n-o face prea bine.
Mihai P.
-
nvmoldovan
salut,
merci pentru raspunsuri, o sa caut pe youtube dar daca puteti sa imi dati si un manual sau link cu explicatii pt neprofesionisti si
mai ales ma intereseaza care sunt partile unde nu trebuie sa ma ating sau unde exista risc sa le stric.
merci mult
merci pentru raspunsuri, o sa caut pe youtube dar daca puteti sa imi dati si un manual sau link cu explicatii pt neprofesionisti si
mai ales ma intereseaza care sunt partile unde nu trebuie sa ma ating sau unde exista risc sa le stric.
merci mult
Pun si eu niste fotografii cu un Orex Made in Romania primit de mine de la un prieten.
Din pacate e pentru femei, nu functioneaza si nu am reusit nici sa-l deschid sa vad ce are..

Din pacate e pentru femei, nu functioneaza si nu am reusit nici sa-l deschid sa vad ce are..

https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?

Cam asa ar trebui sa arata (cel putin asa cred)
Luati falsurile ordinare si bagatile in duba!
same shit but............... different
"I don't see any God up here" - Yuri Gagarin
Multumesc mult ! Eram tare curios
Esti mai norocos ca mine ca al meu nu mai are nici un telescop.
Esti mai norocos ca mine ca al meu nu mai are nici un telescop.
https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
-
Iepurele de Martie
Nu, nu! Ala al lui Ninulescu e din cele pe 19 rubine (qualite superieurekamikaza scrie:
Cam asa ar trebui sa arata (cel putin asa cred)
tot 19 rubine are si mecanismul acesta doar ca este nefunctional si asa arata fata

Luati falsurile ordinare si bagatile in duba!
-
moby
qualite superieureIepurele de Martie scrie:Nu, nu! Ala al lui Ninulescu e din cele pe 19 rubine (qualite superieure), ala prezentat de tine are alt tip de mecanism.
vraiment!?
Oh mon dieu
-
Iepurele de Martie
Da? Atunci o fi din asta, nu exclud posibilitatea sa fi gresit.kamikaza scrie:tot 19 rubine are si mecanismul acesta doar ca este nefunctional si asa arata fata