Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Alfie

Re: Ultima achizitie

Mesaj de Alfie »

Cam asta este starea in care ceasurile sunt acceptate de mine(din fericire sansa mi-a suras si sunt toate in colectia mea)
Desigur nu doar cele din seria 99X prezentate mai jos.

Imagine

si probabil cel mai rar 99X ramane

990.8

Imagine

Imagine

Imagine

asta am inteles ....
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Da ! Felicitari si sa-l stapanesti sanatos . Asa ceva caut si eu de mult si inca mai sper . Daca prin " ilustru prabusit " a fost o aluzie la 995-2 pe care l-am achizitionat recent poti sa imi spui de ce crezi acest lucru , te asigur ca nu sunt un tip pricinos :wink:
Nu am o colectie in adevaratul sens al cuvantului dar te asigur ca ceea ce detin ( Longines-Omega-Eterna-Zenith ) se afla intr-o conditie foarte buna , dar fara mecansime top class :wink:

O zi buna !
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Alfie

Mesaj de Alfie »

Nu obisnuiesc sa categorisesc ceasurile vazute pe forum decat atunci cand vad ceasuri jalnice prezentate ca fiind "capodopere" ori ceva de acest gen si mai ales cand prezentarea nu este argumentata.
In rest nu am facut decat sa repet sfatul pe care il tot repet din 2008 ori chiar de mai devreme.
Nu cumparati (atat cat este posibil) ceasuri "aurite" ori ceasuri in stare proasta (chiar daca aveti speranta ca ele vor renaste)
Costurile frankenizarii/casatoriei sunt de cele mai multe ori mai mari decat costurile unui ceas cinstit.
Vad des si chiar la membrii vechi ca asta e o practica aici si in Romania in general.
De multe ori ceasuri "din bucati" ajung la vanzare si din pricina increderii in vechimea unor colegi ajungeti sa pierdeti bani frumosi.
Nu discut ceasurile tale,cu rusine trebuie sa recunosc ca nu le-am vazut.
Am vazut Longines prezentat de tine chiar acum
Sincer nu am ce sa spun despre el,este un ceas corect dar nu ce caut eu.
Felicitari oricum ar fi
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Corect Lucian , sunt de acord cu tine.Scuze pentru interpretarea gresita in legatura cu achizitia mea.Multe din principiile tale in ceea ce priveste aceasta pasiune ma calauzesc si pe mine. :wink:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Alfie scrie:Nu obisnuiesc sa categorisesc ceasurile vazute pe forum decat atunci cand vad ceasuri jalnice prezentate ca fiind "capodopere" ori ceva de acest gen si mai ales cand prezentarea nu este argumentata.
In rest nu am facut decat sa repet sfatul pe care il tot repet din 2008 ori chiar de mai devreme.
Nu cumparati (atat cat este posibil) ceasuri "aurite" ori ceasuri in stare proasta (chiar daca aveti speranta ca ele vor renaste)
Costurile frankenizarii/casatoriei sunt de cele mai multe ori mai mari decat costurile unui ceas cinstit.
Vad des si chiar la membrii vechi ca asta e o practica aici si in Romania in general.
De multe ori ceasuri "din bucati" ajung la vanzare si din pricina increderii in vechimea unor colegi ajungeti sa pierdeti bani frumosi.
Nu discut ceasurile tale,cu rusine trebuie sa recunosc ca nu le-am vazut.
Am vazut Longines prezentat de tine chiar acum
Sincer nu am ce sa spun despre el,este un ceas corect dar nu ce caut eu.
Felicitari oricum ar fi

De acord!
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
danny

Mesaj de danny »

Pot sa subscriu si eu....Am avut de-a lungul timpului ceasuri carora le trebuia ori alt cadran ori alta carcasa si dupa ani de zile de cautari m-am lasat pagubas...Intr-un singur caz tin minte ca am avut succes, cu un Atlantic Worldmaster Super de Luxe, care desi era modelul mai mic, deci nu cel obisnuit, am reusit sa-i gasesc o carcasa. In rest.... :cry:
adl

Mesaj de adl »

ultima achizitie:
Imagine
Imagine
impala2328

Mesaj de impala2328 »

festina,
atat de clasic,atat de elegant...
e intr-o stare excelenta,foarte curat
FELICITARI !
Imagine
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Arata foarte bine,sa-l stapinesti sanatos!
adl

Mesaj de adl »

va multumesc frumos. si mie mi-a placut foarte mult.
sicone

Mesaj de sicone »

nice festina
adl

Mesaj de adl »

multumesc!
danny

Mesaj de danny »

Felicitari, e deosebit!