Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Deoarece am facut greseala de a posta o poza miscata a lui ate14, vreau sa mai postez o poza cu mecanismul. Sa ma scuzati pentru postarea dubla, dar nu pot sa las asa poza .

5 tics per second
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
Felicitari Tavi O piesa exceptionala !! 
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
- andreylungu
Zenith de buzunar din argint:

Superb Zenith-ul! Sigur cadranul nu a fost rescris? Prea arata impecabil, mai ales prin comparatie cu restul carcasei...
Sa-l stapanesti sanatos Andrey,peste vre-o treizeci de ani ti-e tocmai bun! 
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
-
Alexvintage
As vrea sa stiu cine si unde mai rescrie in ziua de azi cadrane de emailiosiP scrie: Sigur cadranul nu a fost rescris? Prea arata impecabil, mai ales prin comparatie cu restul carcasei...
- andreylungu
Nu a fost rescris cadranul, este in stare originala... Si mie imi pare rau ca nu arata si carcasa la fel de bine precum cadranul, geamul, mecanismul (revizionat profesional de curand), dar inca ma gandesc daca are rost sau nu sa o polishez... Oricum nu arata rau nici asa zic eu
Incearca "enamel watch dial restoration" pe Google... vei fi mirat! Desigur, poate nu a fost rescris ci doar curatat (in mod profesional, nu cu pasta de dinti). Sau chiar inlocuit.Alex Clej scrie:As vrea sa stiu cine si unde mai rescrie in ziua de azi cadrane de emailiosiP scrie: Sigur cadranul nu a fost rescris? Prea arata impecabil, mai ales prin comparatie cu restul carcasei...
-
impala2328
- andreylungu
Multumesc de aprecieri. Asa este, este greu de gasit si afirm ca este original pentru ca nu este chiar perfect: Daca il privesti cu foarte mare atentie se observa 2 mici crapaturi si cateva punctulete negre, insa privindu-l normal, nu se vad aceste defecte pentru ca sunt extrem de discrete.
Frumos Zenith-ul, desi cred ca nici carcasa nici coronita nu sunt originale...
Ceasoholic
- andreylungu
Argumenteaza, te rog
Pai daca e Zenith, atunci pe capacul carcasei trebuie sa scrie zenith si nu Ancre... In plus, daca chiar vrei sa fi sigur, vezi ce calibru e mecanismul si vezi daca "bate" cu cele 15 rubine scrise pe capac. Coronita, pur si simplu parca nu e de acolo...
Sunt convins ca sunt colegi de forum cu mult mai multa experienta in ceasurile de buzunar decit am eu, care vor avea mai multe argumente.
In fine, eu apreciez insa faptul ca un mecanism nu e "lasat de izbeliste" si e bagat intr-o carcasa pentru a fi un ceas de care te mai poti folosi, si nu un mecanism intr-un sertar... in cazul asta, o carcasa de argint este un "costum" frumos pentru un mecanism de Zenith.
Sunt convins ca sunt colegi de forum cu mult mai multa experienta in ceasurile de buzunar decit am eu, care vor avea mai multe argumente.
In fine, eu apreciez insa faptul ca un mecanism nu e "lasat de izbeliste" si e bagat intr-o carcasa pentru a fi un ceas de care te mai poti folosi, si nu un mecanism intr-un sertar... in cazul asta, o carcasa de argint este un "costum" frumos pentru un mecanism de Zenith.
Ceasoholic
- andreylungu