Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Workman

Re: Ultima achizitie

Mesaj de Workman »

LOUIS ERARD - Heritage.
Eta 2824-2, safir, 41-42 mm diametru cu tot cu coronita.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Felicitari !! un ceas cu o personalitate aparte . :wink:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
cnd

Mesaj de cnd »

Foarte frumos,sa-l stapanesti sanatos :)
Workman

Mesaj de Workman »

Multumesc.

As vrea sa-i schimb insa cureaua (deoarece e cu sistem butterfly si eu nu prea ma impac cu el).

Nu am gasit nimic pe 19mm in magazine (atat cat e latimea ceasului la telescop)....parca era cineva aici pe site (de undeva din Craiova sau Arges, parca) si care facea la comanda orice model - stie cineva cine?
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
zveros

Mesaj de zveros »

Frumos ceasul !!! sa te bucuri de el :wink:
Mowgli

Mesaj de Mowgli »

Frumos !
Uite aici link-ul catre cel care te intereseaza:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=14649
mihai_m

Mesaj de mihai_m »

Workman scrie:Multumesc.

As vrea sa-i schimb insa cureaua (deoarece e cu sistem butterfly si eu nu prea ma impac cu el).

Nu am gasit nimic pe 19mm in magazine (atat cat e latimea ceasului la telescop)....parca era cineva aici pe site (de undeva din Craiova sau Arges, parca) si care facea la comanda orice model - stie cineva cine?
Il recomand cu toata increderea pe Radu Stefan, mi- a facut 3 curele superbe si acum o are in lucru pe a patra. Un om care iubeste ce face!
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Felicitari pentru achizitie!Este superb,o curea neagra lucioasa de reptila fara cusatura este tot ce trebuie pentru un ceas elegant.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Workman

Mesaj de Workman »

Imi cer scuze, s-a strecurat o eroare: cureaua lui este de 21mm, nu de 19mm!
fnm

Mesaj de fnm »

Ultimul sosit:

Imagine

Nu stiu ce degete aveau oamenii din timpurile alea (anii '50?), dar eu mi-am crestat pielea pina la singe armind ceasul, din cauza cheitei foarte subtiri. Vreau sa-l pastrez original si n-o sa i-o schimb si ramine de vazut daca o sa-l intorc cu patentul, cu manusi sau daca o sa ud zilnic altarul pasiunii mele cu propriul singe.
Cypher

Mesaj de Cypher »

Workman scrie:Imi cer scuze, s-a strecurat o eroare: cureaua lui este de 21mm, nu de 19mm!
Daca te chinui putin iti intra curelele de 21mm,mai ales cele care au capete moi nu cu plastic/cauciuc pentru intarire.
Dar frumos ceas !
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

fnm scrie:
Nu stiu ce degete aveau oamenii din timpurile alea (anii '50?), dar eu mi-am crestat pielea pina la singe armind ceasul, din cauza cheitei foarte subtiri. Vreau sa-l pastrez original si n-o sa i-o schimb si ramine de vazut daca o sa-l intorc cu patentul, cu manusi sau daca o sa ud zilnic altarul pasiunii mele cu propriul singe.
La cat de tocita e coroana nu e de mirare. Merita pusa una generica cu care se va arma ceasul muuuult mai usor si pastrata cea originala ca amintire.
fnm

Mesaj de fnm »

Eu sper ca dupa o curatare si ungere a remontorului armarea sa mearga mai usor.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Imagine

Imagine

Imagine

Am pierdut un benrus automatic cu data acum 2-3 saptamani si ma oftic enorm, ca sa ma linistesc un pic am luat asta. Are nevoie de un pic de atentie dar...
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Nu-mi pot inchipui daca celalalt era mai frumos sau nu, acesta insa este foarte educat,refuza sa ne intoarca spatele,sa-l stapanesti sanatos .
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Scrie răspuns