Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Intre timp am aflat si eu, am desfacut ceasul sa fac poze cu mecanismul. Nu are nici o garnitura, ceasul nu rezista nici macar la ploaie ce sa mai vorbim de o intrare in piscina cu ceasul la mana.
Jenant...m-am facut de kakao. Nu numai pe forum, ceasul l-am cumparat la recomandarea unui amic cesornicar. Imi inchipui ce bascalie ma astreapta luni.
Jenant...m-am facut de kakao. Nu numai pe forum, ceasul l-am cumparat la recomandarea unui amic cesornicar. Imi inchipui ce bascalie ma astreapta luni.
-
Alexvintage
Nu e o catastrofa. Mai devreme sau mai tarziu o patim toti.
La urma urmei din greseli invatam.
La urma urmei din greseli invatam.
Daca asa amic ai, care pe langa ca este cesornicar si poate ar fi stiut mai bine ca este un fals, te astepti sa mai faca si misto de situatie, apai deh...Ovidanie scrie:Intre timp am aflat si eu, am desfacut ceasul sa fac poze cu mecanismul. Nu are nici o garnitura, ceasul nu rezista nici macar la ploaie ce sa mai vorbim de o intrare in piscina cu ceasul la mana.
Sa fi fost eu in locul amicului si sa-l fi determinat pe un alt amic sa cumpere un fals, nu stiu cum as fi dat ochii cu el de rusinea de-al fi pus sa dea banii aiurea... dar deh, am spus-o mai inainte, unii fac alte glume, alte valori si principii au format caracterul...
-
ciprian.lungu
E ceasornicarul care are sediul intr-o frizerie, intr-un sens giratoriu pe langa casa de cultura suceava?Ovidanie scrie:Jenant...m-am facut de kakao. Nu numai pe forum, ceasul l-am cumparat la recomandarea unui amic cesornicar. Imi inchipui ce bascalie ma astreapta luni.
I Am that I Am
-
vreauunceas
Superb ceasul, felicitari!Workman scrie:LOUIS ERARD - Heritage.
Eta 2824-2, safir, 41-42 mm diametru cu tot cu coronita.
Imi place la acest Louis Erard ca s-a acordat foarte multa atentie la fereastra datei. 
AR1070-56E
Zar scrie:Imi place la acest Louis Erard ca s-a acordat foarte multa atentie la fereastra datei.
Sau bongiorno....
Un ceas amalgam

Daca stie cineva ceva despre el,ii sunt recunoscator.
Cu stima

Daca stie cineva ceva despre el,ii sunt recunoscator.
Cu stima
-
Alexvintage
Un ceas interesant dar cu o soarta trista. Cadranul original (cel actual e adaptat) s-a pierdut in negura vremurilor, iar balansul pare adaptat de vreun mester local de unde si pozitia nefireasca a compasului. Balansul original trebuia sa fi fost bimetalic cu suruburi de reglaj. Configuratia ancorei cu brat curbat de echilibrare a fost des intalnita pe la sfarsitul sec 19 inceputul sec. 20.
Alaturat un exemplu de balans asemanator (inversat in oglinda).

Alaturat un exemplu de balans asemanator (inversat in oglinda).
- gherghin nicolae
- Moderator
Achizitii...am reusit mai multe , insa printre ultimele se afla si acest Seiko , cumparat cu ajutorul colegului Vasi Utiu din Alba Iulia (pentru care-i multumesc ), in aceasta simbata .
Nu este cine stie ce , mecanism 7005 doar cu data.

Nu este cine stie ce , mecanism 7005 doar cu data.

,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Ultimele achizitii. 

- otvos-bruno
Felicitari!
Dressy....ceasuri de costum
Dressy....ceasuri de costum
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
Multumesc.Sunt ceasuri care s-au aflat pe forum la vanzare si mi-au placut mult.
Benrus, cutie nu e a ceasului insa, dar se potriveste:)

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu