Ceasuri interesante de vanzare pe net
-
Alexvintage
Re: Ceasuri interesante devanzare pe net
Va inselati. Alta forma a carcasei, alta textura a bratarii.
- gherghin nicolae
- Moderator
Poza cu serialele este asta :

,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
asa se pare. ce m-a intrigat este faptul ca nu a facut o poza si mecanismului, lucru care m-a dus imediat cu gandul la acea copie.
ce am gasit in baza de date omega:
Reference
P 6638
International collection
1964
Movement
Type: Manual winding (mechanical)
Caliber number: 600 / 601
Both calibers created in 1960, 17 jewels, central sweep-second hand.
Case
Solid yellow gold
Case back
Press-in
ce am gasit in baza de date omega:
Reference
P 6638
International collection
1964
Movement
Type: Manual winding (mechanical)
Caliber number: 600 / 601
Both calibers created in 1960, 17 jewels, central sweep-second hand.
Case
Solid yellow gold
Case back
Press-in
- gherghin nicolae
- Moderator
Da , si continui cu acest tabel , care sa vedem ce ne zice dupa serial :

Deci : prima cifra a seriei este 3 -corespunde in tabel cu ceas barbatesc cu bratara din metal (nu scrie ce fel de metal ...)
A doua cifra este 5 -corespunde in tabel cu ceas automatic fara secundar (lucru care se observa in poze ...)
A treia cifra este 5 -corespunde in tabel cu carcasa antiacvatica sau protejata impotriva apei ( sa zicem...ca ar oferi o oarecare protectie ...)
Apoi mai caut pe un forum italian , unde sint mai multe astfel de decriptari .
Nota : tabelul este copiat de pe net , insa nu mai stiu de unde , ca sa precizez sursa .
http://www.orologiando.org/phpBB2/viewtopic.php?t=14372

Deci : prima cifra a seriei este 3 -corespunde in tabel cu ceas barbatesc cu bratara din metal (nu scrie ce fel de metal ...)
A doua cifra este 5 -corespunde in tabel cu ceas automatic fara secundar (lucru care se observa in poze ...)
A treia cifra este 5 -corespunde in tabel cu carcasa antiacvatica sau protejata impotriva apei ( sa zicem...ca ar oferi o oarecare protectie ...)
Apoi mai caut pe un forum italian , unde sint mai multe astfel de decriptari .
Nota : tabelul este copiat de pe net , insa nu mai stiu de unde , ca sa precizez sursa .
http://www.orologiando.org/phpBB2/viewtopic.php?t=14372
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Citizen - Crystal Seven : http://www.okazii.ro/ceasuri-barbatesti ... a114830773
Un calibru similar (5240) dar cu mai multe rubine (33) a echipat gama de varf Chrono Master - lansata in 1967.
Exista inclusiv anumite modele C7 cu acest calibru.

Un calibru similar (5240) dar cu mai multe rubine (33) a echipat gama de varf Chrono Master - lansata in 1967.
Exista inclusiv anumite modele C7 cu acest calibru.

AR1070-56E
Timex - Perpetual Calendar : http://www.okazii.ro/ceasuri-barbatesti ... a114678221
Indicat pt. cine isi doreste un ceas cu PC si ieftin - parerea mea - pt. ce ofera (135 lei - negociabil).
Indicat pt. cine isi doreste un ceas cu PC si ieftin - parerea mea - pt. ce ofera (135 lei - negociabil).
AR1070-56E
Eu personal nu stiu daca as avea curaj sa cumpar de pe okazii...
Site sigur 100 % nu exista indiferent cum se numeste ,pentru reusita sau nu a unei tranzactii concura mai multe conditii .garikw scrie:Eu personal nu stiu daca as avea curaj sa cumpar de pe okazii...
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Okazii este doar un site de gazduire anunturi. Ca peste tot exista si vanzatori seriosi si neseriosi. La fel si marfa e amestecata - de calitate sau nu. Trebuie in primul rand sa te pricepi (cunostinte detaliate) si sa ai rabdare sa cauti. Poti gasi lucruri deosebite inclusiv foarte ieftin. E preferabil sa te poti intalni cu vanzatorul ca sa vezi marfa inainte sa dai banul. Personal nu (prea) cumpar de la distanta decat daca am certitudini. Foarte rar ma risc ... 
AR1070-56E
Bineinteles ca site sigur nu exista, dar okazii este locul perfect pentru orice falseur sa-si vanda marfa, tocmai pentru ca nimeni nu garanteaza pentru ea.Desigur ca sunt 10-15% vanzatori corecti si seriosi, dar procentajul mi se pare prea mic.Tocmai ma uitam la lista de produse vandute de respectivul domn cu Timex Perpetual, si am vazut ca a vandut cu 40 de lei un parfum Armani la 100 ml, care in magazin nu-l iei sub 3 milioane.Deci mie unul okazii nu-mi inspira incredere, nici in ceea ce priveste vanzatorii cu calificative bune.
Zar scrie:Okazii este doar un site de gazduire anunturi. Ca peste tot exista si vanzatori seriosi si neseriosi. La fel si marfa e amestecata - de calitate sau nu. Trebuie in primul rand sa te pricepi (cunostinte detaliate) si sa ai rabdare sa cauti. Poti gasi lucruri deosebite inclusiv foarte ieftin. E preferabil sa te poti intalni cu vanzatorul ca sa vezi marfa inainte sa dai banul. Personal nu (prea) cumpar de la distanta decat daca am certitudini. Foarte rar ma risc ...
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Pretul nu este un criteriu si nici calificativele - pt. mine. Acel Timex este OK. Un pret mic nu inseamna automat ca marfa e falsa. Din diferite motive (stiute doar de vanzator) poti gasi marfa originala la preturi cu mult sub magazine autorizate. Exista situatia in care ai sa intalnesti la acelasi vazator si obiecte de lux autentice (foarte scumpe) si ''nimicuri'' si inclusiv falsuri din diferite domenii. Asta nu inseamna ca omul e neserios. Sunt unii care nu stiu exact ce vand. Este foarte important de citit cu atentie detaliile din descriere, daca exista. De intrebat tot ce te intereseaza si nu este precizat. Eu in anumite situatii (daca am dubii) pun intrebari cheie care in functie de raspuns il fac pe vanzator sa-l dea de gol in caz ca vrea sa dea teapa - practic marfa nu e conf. descrierii, sau omite (intentionat sau nu) unele lucruri. Personal - spre ex. - fac descrieri detaliate si realiste. In fine, este dreptul fiecaruia sa nu aiba incredere si oricum e liber sa cumpere de unde doreste. 
AR1070-56E
Uitasem sa precizez : Unele preturi sunt puse intentionat foarte mici din cauza comisionului (foarte mare) perceput de okazii. Tranzactia in realitate s-a facut la alt pret. Mai sunt multe detalii de explicat, dupa ceva experienta pe site - le deprinzi pe toate. 
AR1070-56E
Eu sunt pe okazii de mult timp,probabil in unele variante aveti dreptate,dar nu cred ca trebuie generalizat,10-15% seriosi e cam putin.Multi de aici au conturi si acolo,cine este serios este serios peste tot,trebuie urmarita activitatea generala a utilizatorului,calificativele sunt definitorii,ca si pe Ebay sau alte site-uri asemanatoare.Deci,atentia e de baza,cand vezi un Rolex cu 500 euro trebuie sa intri la banuieli,insa la un Seiko la 150 lei nu cred ca vor fi probleme.Garantia okazii nu este nici ea de neglijat,sunt multe variante care fac site-ul viabil.Oare nu va spune nimic faptul ca este cel mai mare site de vanzari din tara?Ar mai fi existat daca ar fi numai tepe?Multi utilizatori sunt pe doar un domeniu,altii sunt magazine de antichitati.Eu am cumparat sute de ceasuri de mana si de buzunar,nenumarate pendule,chiar si laptop-ul de pe care scriu acum,totul e sa privesti in jur si sa-ti faci un cerc sigur de colaboratori,altfel ca si in viata reala poti sa intalnesti tot felul de golani si banditi.Unele preturi sunt mici,chiar la 1 leu,dar doar dupa ce ai negociat in prealabil cu vanzatorul sau dupa caz,cumparatorul,doar ptr.eludarea comisionului destul de mare.Cand aveti dubii nu cumparati,mergeti la magazin,dar ma indoiesc ca veti putea cumpara un Longines din anii ' 50,nu?In rest ,multa atentie si bafta va doresc la toti!
Mihai P.
kienzle CFR:
http://ceasuridemana.ro/cfr_a125898.html
http://ceasuridemana.ro/cfr_a125898.html
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu