Ultima achizitie
-
catalin rosu
Re: Ultima achizitie
E foarte frumos ceasul ,ar fi pacat sa-l vinzi !
Citizen - Perpetual Calendar BL1230-52L (cal. E764)

O imagine mai clara luata de pe Net.

O imagine mai clara luata de pe Net.

AR1070-56E
Sa te bucuri de el Zar (ferastra la data...cum iti place tie) ! 
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Felicitari Zar , sa te bucuri de el 
Vrem nu vrem kilometrul zero tot la Sf.Gheorghe ramane, cu ora exacta inca nu stiu sigur !Zar scrie:Da, cu chenar/rama si atent finisata. Multumesc.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
-
best_x_treme
Am luat si eu unul tot de pe fashiondays si pretul a fost super ok pentru un cronometru cu eta 7750...ce m-a determinat sa-l achizitionez e ca are doar 40mm, avand in vedere ca cel mai mare ceas pe care il port are 38mm, la o incheietura "japoneza" de 17,5 cm
.
andreylungu scrie:Da, e luat de pe fashiondays. Imi place foarte mult, daca era de 38mm si maxim 10-12 grosime era perfect. Sper sa ma obisnuiesc cu grosimea, are cam 15mm dintr-o rapida masuratoare cu o riglaIn schimb e foarte precis, se incarca foarte repede(se misca imediat si mult rotorul), iar chronograful si aspectul ma atrag
Nu stiu cu te impaci cu bratara, din pmdv e oribila si nici nu prea ai alternative din cauza prinderii.
Cadranul si bezelul sunt foarte frumoase.
Cadranul si bezelul sunt foarte frumoase.
O zi buna!
Mihai
Mihai
De ce crezi ca e oribila?
Are design-ul clasic "wave" marca Ebel, poate ca nu iti place aspectul in sine, e de inteles.
Nu stiu cate ceasuri Ebel ai avut ocazia sa vezi in realitate, insa eu ca posesor de Ebel iti pot spune ca bratarile de la ceasurile mele sunt de o calitate ireprosabila, sunt gandite foarte bine si executia este mult peste pretul la care gasesti aceste ceasuri (de fapt daca ma gandesc bine, sunt un chilipir chiar si raportat la MSRP). E o falsa problema cea a bratarii, la o calitate atat de buna nu stiu de ce ai vrea sa pui pe un ceas diver altceva, iar pentru cei care se tem sa nu-si piarda ceasul la o scufundare, la cum este construita bratara este aproape imposibil sa cedeze in conditii care sa nu afecteze grav integritatea purtatorului.
Nu stiu cate ceasuri Ebel ai avut ocazia sa vezi in realitate, insa eu ca posesor de Ebel iti pot spune ca bratarile de la ceasurile mele sunt de o calitate ireprosabila, sunt gandite foarte bine si executia este mult peste pretul la care gasesti aceste ceasuri (de fapt daca ma gandesc bine, sunt un chilipir chiar si raportat la MSRP). E o falsa problema cea a bratarii, la o calitate atat de buna nu stiu de ce ai vrea sa pui pe un ceas diver altceva, iar pentru cei care se tem sa nu-si piarda ceasul la o scufundare, la cum este construita bratara este aproape imposibil sa cedeze in conditii care sa nu afecteze grav integritatea purtatorului.
La design ma gandeam, evident. Sunt convins ca este construita ireprosabil.
O zi buna!
Mihai
Mihai
Clipper, ma bucur ca ceasul a ajuns pe maini bune!
Bratara a fost cel de-al doilea element care m-a facut sa nu incerc din rasputeri sa-l cumpar (banii au fost primul element - nu ca ar fi fost scump ceasul, ba chiar cred ca titlul anuntului lui Hayabusa a spus totul!).
Sa ma explic: bratara-i excelenta si se potriveste cu un diver - asa cum ai spus si tu. Numai ca eu nu ma-mpac deloc cu bratarile si n-aveam cum sa-i schimb bratara cu o curea pentru uz intensiv.
Per ansamblu ceasul este super (o spun ca posesor de mai multe ceasuri Ebel, diferite modele, inclusiv vintage), iar raportul calitate-pret
!
Bratara a fost cel de-al doilea element care m-a facut sa nu incerc din rasputeri sa-l cumpar (banii au fost primul element - nu ca ar fi fost scump ceasul, ba chiar cred ca titlul anuntului lui Hayabusa a spus totul!).
Sa ma explic: bratara-i excelenta si se potriveste cu un diver - asa cum ai spus si tu. Numai ca eu nu ma-mpac deloc cu bratarile si n-aveam cum sa-i schimb bratara cu o curea pentru uz intensiv.
Per ansamblu ceasul este super (o spun ca posesor de mai multe ceasuri Ebel, diferite modele, inclusiv vintage), iar raportul calitate-pret
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Eu sunt curios cum rezista bezel-ul care se spune ca ar fi din material ceramic, pana acum nu am reusit sa imi zgarii serios niciun ceas, insa nu se stie niciodata.
- otvos-bruno
Ce mecanism are?
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
Ebel cal. 120 = ETA 2892A2
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire