Ultima achizitie
- calin gabi
Re: Ultima achizitie
Multumesc! M-am linistit,ca m-am tot holbat la mecanism si nu am vazut ceva diferit.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Guinand Chronosport Regulateurs echipat cu mecanismul UNITAS 6325 :

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
Multumesc!gherghin nicolae scrie:Foarte frumos ceas . Felicitari ! Multi isi doresc asa ceva...priest scrie:
Imi cer scuze in fata unor colegi de pe forum ca nu am postat cand trebuia ceasul http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 32&t=21454 ...sau mai exact cand s-a cerut. Gasesc oricum util sa prezint aici unul dintre ele. Fabricatie 2007, cumparat de nou, in starea asta dupa 5 ani. Purtat aproape zilnic. Vis-a-vis de topic-ul precizat, un Rolex nu se poate zgaria in halul ala!... Scuze de off-topic.Chiar azi am spus sa-i fac niste fotografii (cand am pus la vanzare 2 ceasuri)...a nu se interpreta ca asi vrea sa-l vand.
Si unul dintre ceasurile mai vechi.

Ultima achizitie: Certina DS Rookie C016.417.11.047.00

Frumoase ceasuri , felicitari ! 
Foarte frumos Hamilton-ul!!!
Daca te refereai inclusiv la ceasul meu Ebel (nu, nu-i vorba de cel cu cadran guiloche, ci de celalalt cu bezel de aur) ... trebuie sa spun ca m-am despartit de elzveros scrie:Frumoase ceasuri , felicitari !
Dar ramane un ceas frumos, ca si celelalte ale colegilor priest, stylus si bogdan1!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Multumim Achraf si zveros! 
Achraf foarte frumos acel Ebel!
priest ai o piesa foarte frumoasa acolo, sper sa am ocazia sa vad si eu asa ceva in realitate.
priest ai o piesa foarte frumoasa acolo, sper sa am ocazia sa vad si eu asa ceva in realitate.

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

@zaytsuca o poza sau doua in modul "night mode a.k.a lume shot
" se poate? Multumesc!

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
N. Paulescu

N. Paulescu

Multumesc. La care te referi?stylus scrie:Multumim Achraf si zveros!
Rolex-ul Oyster.
Este superb!