Cypher scrie:E frumos rau modelul,imi place coin-bezel-ul iar cureaua si mie mi se pare foarte misto. Acu' na,suferi si tu putin daca iti place cum arata
Pioneer Auto-Chrono are H31 (bazat pe 7753) nu 7750 clasic ,de aceea are pretul mai mare decat alte modele auto-chrono.
Si cat de bun (sau cu cat mai bun) este H31 fata de 7750?
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru"(pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Cypher scrie:E frumos rau modelul,imi place coin-bezel-ul iar cureaua si mie mi se pare foarte misto. Acu' na,suferi si tu putin daca iti place cum arata
Pioneer Auto-Chrono are H31 (bazat pe 7753) nu 7750 clasic ,de aceea are pretul mai mare decat alte modele auto-chrono.
Si cat de bun (sau cu cat mai bun) este H31 fata de 7750?
Gasesti detalii tehnice in linkul lui Ate. Oricum diferenta in primul rand e de la baza,ca H31 e bazat pe 7753 deci diferentele incep de aici. Dupa aceea ambele au suferit cam aceleasi modificari (H21 si H31).
Dar merita sa iei unul modificat daca exista posibilitatea si daca nu sare pretul in alte categorii.
un candino
swiss made, curea de piele, safir, wr100.
luat cu o reducere 50% de la splendor
inca nu l-am purtat, dar se aseaza frumos pe mana si culoarea cadranului e deosebita, un negru cu reflexe de maro in soare http://www.bbcollection.ro/Ceasuri_cole ... 257-1.html
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Frumos Longines! Se poate si din spate ?
Face parte din seria Weems daca nu ma insel. Longines au reinterpretat celebrele Weems si Lindbergh si sub forma de cronograf (prin anii 90)
Time is on my side! Born an original, don`t die a copy!
E o editie limitata facuta pentru liniile aeriene Swissair, au fost 5 modele vandute numai pe aceste linii. E un ceas mare, 42mm fara coronota, dar ii sta foarte bine, forma carcasei si a coroniteti dandu-i un aer vintage.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Eta 7001. Ce spuneti, merge si la tinuta casual sau este prea elegant ?
Ca defecte: se intoarce cam greu din cauza ca este coronita un pic mica si nu are data (m-am obisnuit sa ma uit la ceas pt a sti ce data este). In rest este foarte comod de purtat si arata bine la mana (36 mm )
Arata foarte bine. Spre un minimalist m-am indreptat si eu acum ceva vreme, dar nu a fost sa fie. M-am oprit insa la un Bulova .
Eu zic ca nu prea merge cu casual, dar poti sa incerci .
N. Paulescu