Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
-
freeforsound
Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Domnule Burlan,multumesc pt sfat dar am vazut mesajul dvs prea tarziu ! ... ... ... am riscat.

“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
- gherghin nicolae
- Moderator
Si din pacate s-au mai sters din marcaje... 
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-
Alexvintage
Daca din greseli invatam de ce sa incercam sa le evitam? (Legile lui Murphy)
Este preferabil sa inveti din greselile altora. 
AR1070-56E
ai avut noroc, au mai ramas din marcaje. cu ce l-ai curatat?
-
freeforsound
... nu toate, in realitate arata mai bine. Fotografia nu este concludenta.gherghin nicolae scrie:Si din pacate s-au mai sters din marcaje...
Corect !Alex Clej scrie:Daca din greseli invatam de ce sa incercam sa le evitam? (Legile lui Murphy)
... si cu practica cum ramane ?Zar scrie:Este preferabil sa inveti din greselile altora.
... se pare ca pigmentii folositi la marcarea cadranului nu iubesc apa si sapunul.Cifrele au fost lustruite individual. Cadranul afost dat cu lac pentru a impiedica oxidarea cifrelor.eugenbt scrie:ai avut noroc, au mai ramas din marcaje. cu ce l-ai curatat?
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
Stiti cumva daca sunt replici dupa ceasurile Candino?
La greu. 
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Ah da? Eu unul nu stiam si nici nu am auzit de asa ceva, am cautat pe net, nu prea am gasit.
Motivul pentru care intreb este ca vreau sa achizitionez acest ceas:
http://ceasuridemana.ro/ceas-candino-or ... 95589.html
Ce imi spui / spuneti ?
Motivul pentru care intreb este ca vreau sa achizitionez acest ceas:
Ce imi spui / spuneti ?
se poate regla ceasul prin intoarcerea limbilor inapoi, la un seiko black monster, mecanism 7s26 -0350 A0? pe net parerile sunt impartite, si in manualul nou nu e precizat.
hello2 DA,se poate-atentie sa nu faceti asta in intervalul 9 PM-03 AM(riscati sa afectati mecanismul ce schimba data)
Insist, stiti cumva sa existe ceasuri replici dupa Candino?
Am cautat pe internet, nu am gasit nimic. Pe unele siteuri, apar cuvintele scrise de mine: "fake candino" sau "candino replica" dar puse intr-un context care nu are nicio legatura cu ce caut eu, pe altele care sunt site-uri vanzatoare de replici apar aceleasi branduri ca fiind la vanzare: VC, Ulysse Nardin, JLC dar nicaieri Candino.
Motivul pentru care intreb:
Merg pe rationamentul urmator: Candino nu este o firma scumpa de ceasuri, sunt undeva low-medium (poate), de ce s-ar chinui cineva sa faca replici dupa ei? Asta e un model cu quartz, safir. Vanzatorul mi-a zis ca e autentic, cu catarama si curea semnata - printre ceasurile vandute se mai numara si Junghans, Skagen si un Rolex (la care a mentionat ca este replica). Pe de alta parte am vazut ca sunt replici si dupa Seiko 5.
Ce parere aveti?
Am cautat pe internet, nu am gasit nimic. Pe unele siteuri, apar cuvintele scrise de mine: "fake candino" sau "candino replica" dar puse intr-un context care nu are nicio legatura cu ce caut eu, pe altele care sunt site-uri vanzatoare de replici apar aceleasi branduri ca fiind la vanzare: VC, Ulysse Nardin, JLC dar nicaieri Candino.
Motivul pentru care intreb:
Merg pe rationamentul urmator: Candino nu este o firma scumpa de ceasuri, sunt undeva low-medium (poate), de ce s-ar chinui cineva sa faca replici dupa ei? Asta e un model cu quartz, safir. Vanzatorul mi-a zis ca e autentic, cu catarama si curea semnata - printre ceasurile vandute se mai numara si Junghans, Skagen si un Rolex (la care a mentionat ca este replica). Pe de alta parte am vazut ca sunt replici si dupa Seiko 5.
Ce parere aveti?
Cel mai bine ar fi sa-ti trimita niste poze mai mari, eventual si ale mecanismului, care trebuie sa fie ETA sau Ronda. Userul vinde si falsuri, dar precizeaza acest lucru la ceasurile respective.
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
Din pacate replici se fac pentru toate marcile de ceasuri, indiferent de gama de pret sau brand. Atata timp cat exista brandul original si se vinde, dragii nostrii prieteni chinezi o sa il copieze. Insistati la poze mai bune calitativ.
I-am zis sa imi trimita niste poze mai bune calitativ, mi-a trimis tot in genul celor din anunt, in ceata, lumina slaba, calitate la fel.