Aveti grija la tepele de pe internet !!!

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
G-Shock77

Re: Aveti grija la tepele de pe internet !!!

Mesaj de G-Shock77 »

Apropos de tepe pe net...Ia fiti atenti ce abordare are stimabilul catre mine :)
Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa....
G-Shock77

Mesaj de G-Shock77 »

Scuze de dublu post , nu am mai avut timp sa-l modific :) Aici e abordarea si obiectul abordarii ;)

retrocollector: Cu riscul de a primi o sanctiune sau injuratura , ar trebui sa precizati faptul ca aceste ceasuri sunt replici . Eventualii cumparatori trebuie sa fie informati corect asupra ceea ce cumpara , asa nu se evita confuzii , divergente si polemici . Cu stima , spor la vanzare !

puiuraz: Atat va intreb din ce va dati seama a sunt replici. Eu macar am bunul simt sa le pun la 150 ron si nu la 200-300 ca ceilalti utilizatori. daca erau puse la 100euro nu cred ca mai primeam acest mesaj.

http://www.okazii.ro/ceasuri-barbatesti ... a119154744
Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa....
mihai_m

Mesaj de mihai_m »

Dap, romanisme...
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Nu prea pricep ce este aici,dar daca este o discutie intre utilizatori de pe Okazii,atunci va rog sa le purtati acolo.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
G-Shock77

Mesaj de G-Shock77 »

Scuze Claudiu....vroiam sa exemplific cu o "nota" recenta , cum se poate lua o teapa de catre un cumparator care se repede la un ceas , zice-se original , pe care il vede la bani putini si se alege apoi cu o replica de cea mai proasta calitate . Discutia a fost intre mine si vanzatorul respectiv , eu rugandu-l pe acesta sa mentioneze faptul ca ceea ce vinde sunt replici nu originale , asa cum specificase...Daca deranjeaza postarea mea , o poti sterge fara probleme. Cu stima , Ionut N.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Ok,eu nu am prea inteles ce se intampla,drept pentru care am scris mesajul acela.Daca schimbul de mesaje se opreste aici este ok. :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
HoriaMD

Mesaj de HoriaMD »

Salut tuturor. Ca sa nu mai deschid un nou thread, va voi adresa o intrebare aici...A comandat cineva vreun ceas de pe site-ul http://www.pop-shop.ro/barbati/Ceasuri%20Edifice ? Vreau sa cumpar un Casio Edifice si am vazut ca au preturile foarte bune, unele chiar "prea" bune fata de celelalte site-uri din Romania. Spre exemplu un Edifice EF-530P pe site la ei e 319 ron iar pe celelalte site-uri e peste 700 ron. Ce credeti?
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

china
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
HoriaMD

Mesaj de HoriaMD »

Ar fi trebuit sa verific si preturile pe site-urile din afara inainte sa postez. Am cautat acum si un Casio ef-530p e $79.98 pe amazon.com si 65 de lire pe amazon.co.uk, deci pretul de 319 ron nu ar fi exagerat, cum am crezut initial. Intrebarea nici eu nu stiu cum ar trebui s-o formulez...fie: De ce costa atat de mult la noi? sau, inca o data: Este posibil ca produsele de pe site-ul respectiv sa fie autentice? Alte pareri?
G-Shock77

Mesaj de G-Shock77 »

Pentru ca noi , romanii , consideram ca , cu cat e mai mare pretul unui obiect cu atat e mai original ceea ce este un fals in 99% din cazuri , mai ales in privinta ceasurilor Casio care sunt considerate a fi printre cele mai accesibile ceasuri . Sfatul meu este sa cauti prin intermediul "google" , modalitatile de descoperire a unui fals dupa oricare din modelele Casio si apoi sa faci comparatie cu ce vrei sa iei tu , eventual poti solicita un plus de imagini reale cu obiectul dorit . Eu asa am facut cu toate G-Shock-urile mele si iti pot spune cu certitudine ca nu m-am pacalit niciodata de replici dupa G-Shock, ba mai mult am ajuns acum sa-mi dau seama foarte repede daca ceea ce vad este sau nu fals ( poti vedea discutia dintre mine si un vanzator de pe okazii ). Cauta intai modul de identificare si te hotarasti dupa aceea ;) dar , in mod cert , la noi Casio-urile sunt mult mai scumpe ca in alte tari , fiind practic supraevaluate de catre comerciantii care vor sa castige aproape dublul valorii reale .
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Aveti grija mare la anunturile postate pe tocmai.ro, mercador.ro, antik-shop.ro
Exemplu elocvent:
http://www.tocmai.ro/ceas-patek-philipp ... 04240.html

Poze luate de pe ebay, pus anunt in romania si asteapta plata doar in cont ! ceasul s-a dat cu 12 000 coco:

http://www.ebay.com/itm/PATEK-PHILIPPE- ... 27cc2d115d
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Inca un exemplu de inselatorie:
http://www.ebay.de/itm/Longines-Herrena ... 20cd56045d
La rugamintea de a posta niste poze clare ale mecanismului vanzatorul a mai adaugat 2 cat se poate de neclare insotite de o poveste de genul "cumparat de parinti cu decenii in urma cand a costat o gramada de bani" etc.
Oricat de neclare ar fi pozele tot se recunoaste un Landeron 48 care nu are ce cauta acolo.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

:lol:
La 100 "de lei" nu se pacaleste nimeni.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
ggabriel

Mesaj de ggabriel »

s-a mai intalnit cineva cu situatia urmatoare ??

Am comandat de pe ceasuridemana.ro urmatorul ceas http://ceasuridemana.ro/police-twins-gear_a46397.html . Am fost contactat telefonic de catre vanzator si am convenit sa-mi fie trimis prin curier.....astazi am primit coletul si innauntru in locul ceasului era un "parfum" . Imi poate spune cineva ce se poate face in aceasta situatie ?
harsh

Mesaj de harsh »

acuma, sa nu te superi, dar si daca iti trimitea un rahatoi de caine, avand in vedere ce ai vrut sa cumperi, nu se considera teapa...
Scrie răspuns