merci seba!seba scrie:hello2 DA,se poate-atentie sa nu faceti asta in intervalul 9 PM-03 AM(riscati sa afectati mecanismul ce schimba data)
Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Chestia cu pozele "slabe" am observat-o la multi vanzatori, cand au o piesa corecta se intrec in poze excelente din toata unghiurile posibile insa cand au ceva probleme cu autenticitatea ceasului sau legate doar de dial(rescris) sau carcasa uzata, fac poze insuficient de clare, fara macro sau din unghiuri in care lumina reflectata te impiedica sa observi detalii. Acest gen de vanzatori personal ii ocolesc(trec mai departe)bonheur scrie:I-am zis sa imi trimita niste poze mai bune calitativ, mi-a trimis tot in genul celor din anunt, in ceata, lumina slaba, calitate la fel.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
-
VladTiberiu
prima intrebare : Exista replici dupa ceasurile Doxa din 1960-1970 ?
a II-a intrebare : Stiti vreun ceasornicar bun in Targu Jiu? Eu stiu doua ceasornicarii dar ma indoiesc ca sunt extraordinare mai ales ca atunci cand am intrebat pe cineva daca are geam pentru ceasul meu ( care este putin crapat ) a spus ca nu sunt si nici pe internet nu pot sa gasesc
.
Multumesc
a II-a intrebare : Stiti vreun ceasornicar bun in Targu Jiu? Eu stiu doua ceasornicarii dar ma indoiesc ca sunt extraordinare mai ales ca atunci cand am intrebat pe cineva daca are geam pentru ceasul meu ( care este putin crapat ) a spus ca nu sunt si nici pe internet nu pot sa gasesc
Multumesc
- gherghin nicolae
- Moderator
Daca geamul ceasului este patrat/dreptunghiular , este posibil sa nu gasiti usor .
Repet , pozele cu minunatul Doxa NOS , unde sint ? Pina atunci ...doar vorbe ...
Poate fi si fals , dar mai greu de precizat fara poze !
Repet , pozele cu minunatul Doxa NOS , unde sint ? Pina atunci ...doar vorbe ...
Poate fi si fals , dar mai greu de precizat fara poze !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-
VladTiberiu
Imi poate explica cineva cate rotatii trebuie facute la un ceas mecanic manual. Cand l-am primit era oprit , apoi l-am invartit cam de 20-25 rotatii , pana am simtit ceva rezistenta pentru ca asa am citit pe un site. Acum merge foarte bine doar ca nu stiu cate rotatii sa ii fac la 24 de ore . Trebuie facute tot pana simt rezistenta sau de 2-3 ori ?
Ceasul se armeaza complet, preferabil zilnic cam pe la aceeasi ora.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Ce adeziv/lipici e cel mai bun pentru lipirea unei curele din piele?
Ma gandeam la Poxipol sau Picatura. Voi ce ziceti?
Numiti produse care se pot gasi cam in orice magazin, nu adezivi profi.
Ma gandeam la Poxipol sau Picatura. Voi ce ziceti?
Numiti produse care se pot gasi cam in orice magazin, nu adezivi profi.
Picatura nu pentru ca lipitura nu e elastica. Prenadezul e cel mai recomandat zic eu.
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

N-am de unde sa iau. Poxipol cum e?
Se gaseste Henkel Moment pt incaltamintebonheur scrie:N-am de unde sa iau. Poxipol cum e?

"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
Sub nici o forma Poxipol,are dreptate Bogdan, la metalo-chimice gasesti prenadez la sticlute de 100g .
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Ok, voi cauta prenadez! 
Sau orice solutie care lipeste piele (si eventual cauciuc) !bonheur scrie:Ok, voi cauta prenadez!
Homo suus fortuna faber est.
-
impala2328
ai grija sa fie adeziv transparent
si sa aiba lipitura elastica
deci :
prenadezul transparent Moment (recomandat de Bebe) este foarte potrivit ptr.lipit curele de ceas
si sa aiba lipitura elastica
deci :
prenadezul transparent Moment (recomandat de Bebe) este foarte potrivit ptr.lipit curele de ceas
Profit si ma bag in seama ca musca in lapte...
Am un ceas Swiss Military 20002 Oscar, mi-e drag rau de el, dar am reusit pana la urma sa-i sparg geamul.. Aveti idee unde il pot schimba? Am mai intrebat pe la diversi ceasornicari in Bucuresti, insa fara succes
Am un ceas Swiss Military 20002 Oscar, mi-e drag rau de el, dar am reusit pana la urma sa-i sparg geamul.. Aveti idee unde il pot schimba? Am mai intrebat pe la diversi ceasornicari in Bucuresti, insa fara succes