Targuri de antichitati

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Galaxy a fost atit de amabil si m-a anuntat ca sunteti dati la televizor!
Ma bucur ca v-am vazut pe N24 la acel tirg!M-am simtit si eu acolo cu voi,si mi-a creat un sentiment tare placut ca v-am vazut! :wink:
Doamne ce aer de cunoscatori a-ti avut!! :lol:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Am o intrebare! Cum ramane cu 22 Martie la Brasov??? :?
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
montana

Mesaj de montana »

Salutare!
am ajuns destul de tarziu aseara la Brasov si n-am apucat sa vad prezentarea de la National TV. Luati prin surpindere de dom'soara reporterita la mica noastra reunire ad-hoc din mijlocul targului ne-am 'salvat' prin prezenta de spirit (normal, nu!) a lui iEdi! Prestatia mea usor penibila a fost eclipsata de ceasul "CFR Patent" tocmai achizitionat si care a fost vedeta interviului. Oricum eu il felicit pe iEdi pentru ca s-a descurcat excelent!
* * *
Ok, acum c-am scapat de introducere cateva vorbe despre targ!
Interesant loc unde se aduna interesante personaje! Se vrea intr-o locatie unde sa adune lume buna si de aici o oarecare falie fata de cei care au pretentii de colectionari ...ceva mai modesti. Este in mod clar o comunitate a catorva vanzatori de antichitati pentru care ocazia Sofitel este o buna oportunitate sa se vada, sa-si etaleze noile achizitii (mai degraba in competitia dintre ei decat pentru clienti) sa faca tot felul de schimburi si bineinteles sa spere ca fac si bani. Ies la vedere mai degraba euro decat lei, preturile sunt prohibitive, unele chiar uriase iar ceasurile au un loc aparte. Sunt etalate pe mese piese de mii, daca nu chiar zeci de mii de euro alaturi de cutii pline cu gramezi de ceasuri rusesti 'turbo'uzate sau resturi de ceasuri de buzunar. Sunt si militare si nu intereseaza pe niciunul dintre vanzatori sa le prezinte anume. Sunt si ceasuri 'romanesti' pierdute printre multimea de oferte de pe masa dupa care trebuie insa sa te uiti cu atentie. La ceasuri se detaseaza in mod evident continutul si prezentarea colegului bbcbbc si a lui Tanel de pe okazii.ro. Sunt cunoscatori si de ce nu, micile vedete ale targului!
Am plecat din Brasov nepropunadu-mi sa caut a cumpara ceva si m-am ales cu un CFR Patent ce-l voi prezenta la locul potrivit de pe forum.
N-am facut fotografii, m-am limitat in a studia locul si personajele (ceasurile si oamenii) fiind prezent cu mult inaintea deschiderii cand majoritea de-abia se instalau. Am plecat probabil prea repede (am inteles ca ziua buna de cumparaturi e duminica), dorind sa ajung si la Muzeele CFR si Militar. A fost un inceput dintr-o zi interesanta!
* * *
Momentul important al vizitei la targ a fost de fapt intalnirea cu colegii forumisti (galaxy, iEdi, constantin14, constantin, priam, Lucian TH). Chestiile aste sunt greu de povestit si in consecinta trebuie facute! A fost mica-mare bucurie a zilei de ieri! Ii salut inca odata si astept pe toti cu prietenie la Brasov!
* * *
PS - ceva mai tarziu astazi revin cu un post care sa deschida organizarea /ceasornicar.ro - Brasov, martie 2008 /
Ultima oară modificat 15 Mar 2008, 17:57 de către Anonymous, modificat de 4 ori în total.
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Nu cred ca mai am multe de spus ... multumim Claudiu si montana pentru cuvintele frumoase si pentru review ! Din pacate nu am reusit sa vad ce au dat "pe sticla", dar ma bucur ca ne-am descurcat :)

Voi reveni in acest topic cu ceva poze, din pacate nu cu targul in sine ci din fericire cu prietenii ce s-au adunat acolo si parca si cu ceva ceasuri ... Imi cer scuze, dar am uitat aparatul foto in masina si din motive care nu au legatura cu logica, inca nu am coborat sa il iau din masina :twisted: :twisted:
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
Alfie

Mesaj de Alfie »

cat mai repede si cat mai multe poze va rog
Eu am reusit sa il vad doar pe Edi .
Tissot Navigator Chrono este un star pe National :wink: :lol:
Arata foarte bine pe mana ta.
Cam asta am prins intamplator +cateva imagini fugare cu ceasuri :cry:
Va rog mult cat mai multe imagini

multumesc
constantin14

Mesaj de constantin14 »

Eu va voi pune cateva poze de atmosfera, de data asta nu prea am facut poze ceasurilor deoarece s-au cam prezentat anterior majoritatea si a fost si cam aglomeratie

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Mi-am recuperat aparatul din masina, insa din graba sau din prea multa preocupare fata de ce era pe acolo sau de rusine nu am reusit sa fac poze cu ce era pe acolo, insa voi arata ce poze am facut si anume :

Imagine

aici se poate observa un cadru amical ... oricum a fost o delectare o noua intalnire si totodata un prilej de a afla noutati si bineinteles de a vedea ceva ceasuri ...

Imagine

si o poza de ansamblu cu toti, mai putin fotograful (prea putin interesant pentru a aparea in poza :twisted: )

Imagine

Acestia fiind (de la stanga la dreapta) : galaxy , constantin14 , constantin , montana , tatal lui lucianTH , lucianTH si priam.

Tin sa multumesc pentru prezenta la "masa tratativelor" si sa salut pe aceasta cale pe cei mai noi membri ai clubului "Intalniri intre membri" :
montana, un tip carismatic si placut (cei ce l-au cunoscut stiu ca nu exagerez), lucianTH (pe care eu il cunosteam mai demult), un tip simpatic si cu prezenta de spirit si pe tatal lui lucianTH, un venerabil domn care a afisat un Doxa vintage foarte frumos si bine conservat (din pacate nu am foto) ...

Ca sa revin putin la subiect am facut si o poza a unui mecanism care ne-a uimit pe mine si pe priam si care a trebuit fotografiat - un Movado ... ceea ce ne-a impresionat a fost contragreutatea ... take a look :

Imagine

Sperand ca s-au convins toti ca nu musca nimeni la adunarile acestea nu pot decat sa invit pe viitor cat mai multi iubitori de ceasuri la aceste intalniri (aceasta a fost o intalnire oarecum accidentala, dar iata cu participare mai mare decat celelalte) ...

Daca cineva poate veni cu ceva completari este binevenit :)
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
Alfie

Mesaj de Alfie »

Super bumper
arabesque :D
iona

Mesaj de iona »

Imi pare rau ca nu am ajuns sambata! Am trecut totusi duminica pe la pranz. Vorbeau anticarii intre ei cum ca s-ar organiza ceva la palatul Sutu peste 2 saptamani!
altauprieten
Membru Special

Salutari !

Mesaj de altauprieten »

Cu regretul ca nu am ajuns nici sambata si nici duminica, in special la intalnire... ii salut si eu pe toti in formula largita si sper sa ne vedem curand. Am avut evenimente de la care nu am putut lipsi ( mai ales ca e prima data cand am avut rolul de .. GODFATHER ) si sigur nici pe 22 martie nu o sa fiu prezent la Brasov pt. ca plec intr-o excursie la Paris. Promit sa ma revansez: sa documentez excursiunea si sa aduc un suflu de Paris la urmatoarea intalnire. Poate si vreo achizitie noua.. desi am bani destui blocati in achiz curente.

Btw, ce recomandari aveti .. ? altele... din Paris ?
constantin14

Mesaj de constantin14 »

S-ar putea sa fie ceva targ la Sutu in acest week-end!
Nu stiu nimic sigur, verificati voi daca aveti timp si chef.
Spor la treaba.
constantin

Mesaj de constantin »

Este! La Palatul Sutu.
Am fost eu astazi, era foarte aglomerat, am vazut si ceva noutati la ceasuri de buzunar, dar nu ma pricep!
Cred ca ma duc si maine, poate fac si poze!
less is more
priam

Mesaj de priam »

Vin si eu, 11/30-12.
Cine mai vine?
everything around me, but me, is changing
iona

Mesaj de iona »

Am trecut pe la orele 16 si nu mai era imbulzeala. Evident aceeeasi comunitate! As trece inca o data pe la 12.
constantin14

Mesaj de constantin14 »

Targ la Sutu pe 19 - 20 Aprilie

La Brasov am auzit ca ar fi un targ de antichitati la Ruse (Bulgaria) pe 12 Aprilie. Stie cineva ceva??
Scrie răspuns