Cu mare placere dar o sa fie abia luni, eu sunt la Campina pentru week-end , ceasul este cu mine dar aparatul foto la Bucuresti.gigel113 scrie:Foarte fain ceasul, pare un diver super zdravan. Daca nu te deranjeaza, te rog sa pui si un wrist shot cu el.
Review Steinhart Triton 100 ATM Black
Reguli forum
Aceasta sectiune este dedicata exclusiv prezentarilor unor companii, ceasuri de referinta, mecanisme care au facut istorie.
Orice post nou trebuie sa aduca informatii noi sau completari la un articol deja creat. Orice alt tip de post va fi sters fara avertisment.
Aceasta sectiune este dedicata exclusiv prezentarilor unor companii, ceasuri de referinta, mecanisme care au facut istorie.
Orice post nou trebuie sa aduca informatii noi sau completari la un articol deja creat. Orice alt tip de post va fi sters fara avertisment.
-
dbonddental
Re: Review Steinhart Triton 100 ATM Black
Am un Sinn U1 pe care cu greu il dau jos de pe mana, de aceea nu stiu daca sa mai iau si alt diver (am un Seiko BM de vreo doi ani dar nu stiu daca l-am purtat in total de zece ori).dbonddental scrie:Merita doar daca faci scuba sau adopti macar 50% din timp o tinuta sport.
In ceea ce ma priveste, pot sa merg la slujba si in pantaloni scurti, odata ajuns acolo ma schimb in tzoalele de lucru si sunt profi.
Bine, dar eu sunt tipul de tzaran care poarta Rolex Sub la costum ( ma defineste) si mi-am luat-o in ffff tare de la estetii forumului (ups!!!), asa ca nu te lua dupa mine daca nu vrei sa ajungi in gura lor.
Referitor la tinuta asortata cu ceasul, la mine nu se prea aplica intrucat la servici trebuie sa port camasa si sacou (normele astea
Multumesc pentru review!
Un diver folosit de un diver
, frumos!
PS: O singura mentiune as avea, atentie la dimensiunea pozelor, poate reuseste un moderator sa le reduca.
Un diver folosit de un diver
PS: O singura mentiune as avea, atentie la dimensiunea pozelor, poate reuseste un moderator sa le reduca.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Mi se pare cel mai frumos lucru sa ai un ceas pe care s-al folosesti la adevarata lui valoare!ate14 scrie: Un diver folosit de un diver, frumos!
Felicitări pentru review, ceas şi pasiune. Personal, mă bucur când ceasurile sunt purtate chiar în scopul pentru care au fost făcute, că sunt puse cum trebuie în valoare. Degeaba ai ceas diver, dacă nu vede niciodată adâncimi. E ca şi cum ai umbla cu Ferrarri la oră de vârf prin Bucureşti, cu o medie de 12 km/h. De aceea, repet, mă bucur enorm când ceasurile îşi dovedesc utilitatea şi fac treaba pentru care au fost proiectate, slujindu-şi cum se cuvine posesorii. Felicitări încă o dată.
-
dbonddental
[/quote] PS: O singura mentiune as avea, atentie la dimensiunea pozelor, poate reuseste un moderator sa le reduca.[/quote]
S-a rezolvat, am redus rezolutia si am inlocuit fotografiile. Tot mari sunt dar se vizualizeaza mai bine in pagina.
Ideea a fost sa se poata vedea mai bine gradul de finisare, care mi se pare de exceptie in gama acesta de pret.
S-a rezolvat, am redus rezolutia si am inlocuit fotografiile. Tot mari sunt dar se vizualizeaza mai bine in pagina.
Ideea a fost sa se poata vedea mai bine gradul de finisare, care mi se pare de exceptie in gama acesta de pret.