"Lume shots" - in romana e mai complicat ...
Re: "Lume shots" - in romana e mai complicat ...
Timpul de expunere se poate vedea din poza 
Luati falsurile ordinare si bagatile in duba!
same shit but............... different
"I don't see any God up here" - Yuri Gagarin
same shit but............... different
"I don't see any God up here" - Yuri Gagarin
Da, dar acum ca s-a trecut la o noua pagina...nu prea se mai vedekamikaza scrie:Timpul de expunere se poate vedea din poza
Eu nu as dormii langa ceasurile astea
) Radiatii! Lasand gluma la o parte, sunt extraordinare pozele.
5 tics per second
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
Bezna totala!

Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Verde-albastrui

Va salut si va spun inainte de toate La multi ani , multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor !
In al doilea rand as dori o informatie ( sau mai multe ) clara si concisa , fara interpretari bazate pe zvonistica , si-anume : Cochetez de ceva timp cu achizitionarea unui ceas cu iluminarea reperelor si acelor orare pe baza de tritium , intrucat cele cu fosfor nu ma incanta si nici nu au randamentul dorit de mine . Pe celelalte nu mi le permit ( cum sunt cele din imaginile postate de voi pe topic ) asa ca m-am orientat catre modelele de la Smith & Wesson si Uzi , osciland intre S&W Soldier si Uzi Protector, avand in vedere ca ambele se incadreaza in bugetul meu ( aprox. 500 de ron ) , ba mai mult Uzi Protector-ul l-am gasit la 300 de ron , second hand . Intrebarea mea este : sunt periculoase pentru sanatate sau nu ? Eu lucrez in program de 24/72 h si am nevoie de ceas la mana permanent , in special de un ceas rezistent la apa si luminos noaptea . As dori sa achizitionez un astfel de ceas ca alternativa la G-Shock-urile mele , care risca sa ma dea de gol atunci cand folosesc iluminarea pe timp de noapte . Multumesc
si felicitari pentru bijuteriile detinute si postate aici 
In al doilea rand as dori o informatie ( sau mai multe ) clara si concisa , fara interpretari bazate pe zvonistica , si-anume : Cochetez de ceva timp cu achizitionarea unui ceas cu iluminarea reperelor si acelor orare pe baza de tritium , intrucat cele cu fosfor nu ma incanta si nici nu au randamentul dorit de mine . Pe celelalte nu mi le permit ( cum sunt cele din imaginile postate de voi pe topic ) asa ca m-am orientat catre modelele de la Smith & Wesson si Uzi , osciland intre S&W Soldier si Uzi Protector, avand in vedere ca ambele se incadreaza in bugetul meu ( aprox. 500 de ron ) , ba mai mult Uzi Protector-ul l-am gasit la 300 de ron , second hand . Intrebarea mea este : sunt periculoase pentru sanatate sau nu ? Eu lucrez in program de 24/72 h si am nevoie de ceas la mana permanent , in special de un ceas rezistent la apa si luminos noaptea . As dori sa achizitionez un astfel de ceas ca alternativa la G-Shock-urile mele , care risca sa ma dea de gol atunci cand folosesc iluminarea pe timp de noapte . Multumesc
Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa....
-
Alexvintage
Nu este periculos.G-Shock77 scrie:sunt periculoase pentru sanatate sau nu
Informatii suplimentare gasiti aici: http://www.mwrforum.net/forums/showthre ... ioactivity
si aici: http://www.mwrforum.net/forums/showthre ... ioactivity
Bun , perfect , multumesc de raspuns ( - uri ) . Un sfat de alegere intre cele doua - S&W si Uzi ?
Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Se spune ca radiatiile din capsulele de borosilicat nu trec nici printr-o foaie de hartie. Ar trebui sa fie sigur un ceas cu luminare gen tritium.
SATELLITE WAVE

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

- costin_barzon
Sa ma risc:Verzone scrie:
Omega Seamaster Professional Automatic ... am nimerit?
Imi plac ceasurile