Va rog help! Am acest ceas de la cineva. As vrea sa stiu daca este original sau nu, si daca nu , daca se merita pastrat pentru uzul zilnic (daca mecanismul este bun cat de cat). La exterior el pare solid asa.
Ceasul nu este original. Mecanismul seamana cu Miyota (sper sa nu ma insel). Cat despre purtat...nimeni de pe acest forum nu este de parere ca ceasurile fake sa fie purtate!
andreistef4n scrie:dar cum se face totusi ca este atat de masiv/greu?
piesele exterioare cum sunt facute atat de bine? daca nu il deschizi nici nu iti dai seama.
Ia legatura cu producatorul pentru detalii tehnice !
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Sa mai zic alea cu scuipatul...iar imi sar colegii in cap .
Este un gunoi dom'le .
Greu sa pricepi ca orice fals este un gunoi ?
Iti place sa-ti fie falsificata munca , istoria ...sa primesti bani falsi in loc de salariu , medicamente false cu aceeasi denumire ca originalele ?
Ei cam despre asta-i vorba cu jegurile astea de falsuri .
Inchideti va rog topicul !!!
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
gherghin nicolae scrie:Sa mai zic alea cu scuipatul...iar imi sar colegii in cap .
Este un gunoi dom'le .
Greu sa pricepi ca orice fals este un gunoi ?
Iti place sa-ti fie falsificata munca , istoria ...sa primesti bani falsi in loc de salariu , medicamente false cu aceeasi denumire ca originalele ?
Ei cam despre asta-i vorba cu jegurile astea de falsuri .
Inchideti va rog topicul !!!
Incinerati subiectul !!
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Nu inteleg de unde acest ton, am intrebat doar despre ceas. Daca este un gunoi cum se face ca merge ? Destul de bine pentru ce este.
Poate unii dintre noi nu au banii tai domnu.
Am inteles ca este o copie , dar intrebam totusi de mecanism, care pare ca se descurca bine.
andreistef4n scrie:Nu inteleg de unde acest ton, am intrebat doar despre ceas. Daca este un gunoi cum se face ca merge ? Destul de bine pentru ce este.
Poate unii dintre noi nu au banii tai domnu.
Am inteles ca este o copie , dar intrebam totusi de mecanism, care pare ca se descurca bine.
Merge bine ai grija sa nu o ia la fuga, atunci sa fugi si tu in directie opusa, cu siguranta detoneaza !!
Ultima oară modificat 14 Feb 2013, 16:42 de către Gabi1, modificat 1 dată în total.