Achizitionare ceas 500 RON
Re: Achizitionare ceas 500 RON
Continental 1185 SS157 (sau SS158 parca).
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
-
new_marian
Re: Achizitionare ceas 500 RON
Salut,Cristian02 scrie:@new_marian - Am sunat la B&B Colection Cora Pantelimon si am intrebat de Continental, raspunsul a fost ca fara un cod produs ei nu pot spune daca detin sau nu detin acest ceas in magazin. Am intrebat si de Orient dar au spus ca nu il au, sa incerc in celelalte magazine B&B Colection din Bucuresti. Pe site-ul lor am gasit Orientul si acolo scrie codul produsului, dar nu am gasit nici un Continental care sa se incadreze in cerintele mele deci nu am un cod produs pentru Continental. Marian daca poti sa imi spui din ce colectie este ceasul sau poate codul produsului aferent ceasului tau, poate poti sa pui si o poza cu el sa il vedem si noi. MUltumesc.
Sincer cel mai bine este sa mergi in magazin daca poti. Oricum ei aveau atunci mai multe ceasuri asemanatoare cu al meu iar fiecare ceas din aceeasi colectie are alt cod de referinta. Al meu are codul 1885-GP157. Am mai avut un Continental ce avea codul 1886-137. Cel pe aur roz are alt cod cu siguranta. Fetele din magazin nu prea stiu decat sa zambeasca iar cei din magazinul central raspund destul de greu la solicitari. Eu am cautat ceasurile astea prin tot Bucurestiul pana am dat de ele si unde intrebam primeam doar ridicari din umeri. Au gestiuni diferite pentru fiecare magazin in parte. Te sfatuiesc sa te duci in magazin....la pretul de vanzare e un chilipir si merita banii dati in plus pe transport, dar e bine macar sa stii daca si cate ceasuri mai au din colectie.
Ceasul nou arata astfel:

Iar cel pe care l-am vandut arata asa:

Spor la cumparaturi.
Numai bine,
Marian
Marian