Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Multumesc de aprecieri....tipul de mai sus a fost doar suparat ca ceasul se vanduse inainte...ce sa mai zic
- georgewatches
Bondaret Eugen 0745176115 Ploiesti si a comandat un ceas Guess Collection la 1700lei si dupa ce a ajuns coletul la el(cu posibilitatea de deschidere a coletului) m-a sunat sa ma anunte ca i se pare lui ca ceasul nu este original si ca nu il vrea dar totusi imi ofera 1000lei pe el. Am pierdut 80lei cheltuielile tur retur cu coletul dupa ce acesta m a asigurat ca oricum plateste el aceste cheltuieli si ca pentru el banii nu sunt o problema.
Cand ma intalnesc cu astfel de caractere,m-i este sincer rusine ca sunt si eu Roman.
Cand ma intalnesc cu astfel de caractere,m-i este sincer rusine ca sunt si eu Roman.
-
mario_stars
Daca a ajuns acel ceas undeva asta nu-l absolve de vina pe cyrus.
Practic eu trebuia sa-i dau pozitiv pentru ca nu avea pe stoc un ceas care-l prezenta pe stoc iar eu aveam nevoie urgent ,tot pentru un cadou ,nu??
Imi cer scuze domnule CYRUS ,e vina mea ,dstra promovati in continuare produsele asa ,uitand sa scoateti licitatia cand nu mai e valabila -dragi Romani.. in fata marii adunari nationale cu voi ..acolo e locul unora , inapoi la Ceau', lipsa de educatie comerciala bantuie inca si va bantui 1000 de ani-
Trimite o cerere de neutru sa te ierti singur.
Practic eu trebuia sa-i dau pozitiv pentru ca nu avea pe stoc un ceas care-l prezenta pe stoc iar eu aveam nevoie urgent ,tot pentru un cadou ,nu??
Imi cer scuze domnule CYRUS ,e vina mea ,dstra promovati in continuare produsele asa ,uitand sa scoateti licitatia cand nu mai e valabila -dragi Romani.. in fata marii adunari nationale cu voi ..acolo e locul unora , inapoi la Ceau', lipsa de educatie comerciala bantuie inca si va bantui 1000 de ani-
Trimite o cerere de neutru sa te ierti singur.
-
mario_stars
Foarte bune si rezistente aceste ceasuri .
Look what happened to my Monster after three days on the light fixture. The movement seized, the dial ring melted, it was a complete disappointment
http://img253.imageshack.us/i/seikomonster.jpg/
Look what happened to my Monster after three days on the light fixture. The movement seized, the dial ring melted, it was a complete disappointment
http://img253.imageshack.us/i/seikomonster.jpg/
[quote="mario_stars"]Foarte bune si rezistente aceste ceasuri .
http://img253.imageshack.us/i/seikomonster.jpg/[/quote]
Asa, si?
Bucura-te ca si-a terminat stocul si nu mai pierde timpul pe aici.
http://img253.imageshack.us/i/seikomonster.jpg/[/quote]
Asa, si?
Bucura-te ca si-a terminat stocul si nu mai pierde timpul pe aici.
Mario Stars: am primit din nou Monster ( orange,black , pe bratara si pe curea de cauciuc )
Mai esti interesat?
Ai observat ca sunt destul de calm si nu-ti raspund la provocari.
Mai esti interesat?
Ai observat ca sunt destul de calm si nu-ti raspund la provocari.
bogdan_s din Cluj, om serios, am luat de la el fara sa vad inainte un Tissot PRS200 preowned, am vorbit, foarte amabil, mi-a pus la dispozitie toate informatiile cerute, ne-am inteles, l-a trimis, in 2 zile a fost la mine la Bucuresti, ceasul exact cum ma asteptam, arata foarte bine, ce sa mai, mare om, mare caracter.
Recomand si altora, merita.
Stima
Recomand si altora, merita.
Stima
Salut,
Am cumparat si eu de la user-ul quattro un Timex T2D931 Automatic si totul a decurs perfect.
Coletul a ajuns la destinatie asa cum a promis. Ceasul nu este deocamdata in posesia mea dar persoana la care a ajuns spune ca este exact ca in pozele de la sectiunea vanzari.
Ii multumesc pe aceasta cale pt seriozitate (sper sa nu am probleme cu ceasul respectiv :) )
Am cumparat si eu de la user-ul quattro un Timex T2D931 Automatic si totul a decurs perfect.
Coletul a ajuns la destinatie asa cum a promis. Ceasul nu este deocamdata in posesia mea dar persoana la care a ajuns spune ca este exact ca in pozele de la sectiunea vanzari.
Ii multumesc pe aceasta cale pt seriozitate (sper sa nu am probleme cu ceasul respectiv :) )
-
danielbratu2008
Salve!
Am cumparat un Tissot Seastar 1000 de la Bridgestone cu plata in avans. Coletul a venit in conditii optime, ceasul a fost intocmai cum l-a prezentat. Un om extraordinar care stie sa isi respecte cuvantul dat! Recomand cu caldura celor care urmaresc anunturile lui!
Am cumparat un Tissot Seastar 1000 de la Bridgestone cu plata in avans. Coletul a venit in conditii optime, ceasul a fost intocmai cum l-a prezentat. Un om extraordinar care stie sa isi respecte cuvantul dat! Recomand cu caldura celor care urmaresc anunturile lui!
[quote="danielbratu2008"]Salve!
Am cumparat un Tissot Seastar 1000 de la Bridgestone cu plata in avans. Coletul a venit in conditii optime, ceasul a fost intocmai cum l-a prezentat. Un om extraordinar care stie sa isi respecte cuvantul dat! Recomand cu caldura celor care urmaresc anunturile lui![/quote]
Si eu am cumparat de la Bridgestone un Seiko Kinetic Perpetual SAGV 003 cu plata in avans. Este un om de incredere si de buna credinta pentru ca a expediat pachetul fara o confirmare a platii. Il recomand cu caldura oamenilor din aceeasi categorie. Salutari.
Am cumparat un Tissot Seastar 1000 de la Bridgestone cu plata in avans. Coletul a venit in conditii optime, ceasul a fost intocmai cum l-a prezentat. Un om extraordinar care stie sa isi respecte cuvantul dat! Recomand cu caldura celor care urmaresc anunturile lui![/quote]
Si eu am cumparat de la Bridgestone un Seiko Kinetic Perpetual SAGV 003 cu plata in avans. Este un om de incredere si de buna credinta pentru ca a expediat pachetul fara o confirmare a platii. Il recomand cu caldura oamenilor din aceeasi categorie. Salutari.
Numai de bine pentru utilizatorul bridgestone. Ceasurile sunt originale si in foarte buna stare. Am luat un Hamilton x-coopter si sunt foarte multumit. Recomand cu caldura.
+1 bridgestone. Ceasul a fost exact ca in descriere, pastrat in stare perfecta, cu toate actele si ambalajele. Recomand.
Multumiri colegilor Bridgestone si Zaytsuca ptr. achizitiile facute de la ei.RECOMAND cu toata INCREDEREA. SARBATORI FERICITE TUTUROR
pt dl. Nicu un feedback neutru :) ....i-am dat mail, PM si am scris si in topic ca vreau ceasul revue, azi mi-a zis ca la dat aseara. Nu cred ca e neseriozitate.....dar oricum e bine de stiut.
[quote="cmanole"]+1 bridgestone. Ceasul a fost exact ca in descriere, pastrat in stare perfecta, cu toate actele si ambalajele. Recomand.[/quote]
Inca un +1 pentru bridgestone. Plata in avans ieri (29.12) ceasul a ajuns la mine acum 10 minute (30.12). Ceasul este in perfecta stare, conform descrierilor vanzatorului. Recomand cu incredere! La Multi Ani tuturor!
Inca un +1 pentru bridgestone. Plata in avans ieri (29.12) ceasul a ajuns la mine acum 10 minute (30.12). Ceasul este in perfecta stare, conform descrierilor vanzatorului. Recomand cu incredere! La Multi Ani tuturor!