Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Heroes and villains
Multumesc Bogdane , sa-l porti sanatos !
recomand cu caldura utilizatorii andabi si eris care s-au dovedit foarte seriosi si le multumesc si pe aceasta cale.
txz - un adevarat gentleman. Colaborare excelenta, un adevarat pasionat. A facut deplasarea la Baia Mare pentru ridicarea ceasului.
colaborare foarte buna cu razvyy. s-a produs o neplacere in timpul transportului dar s-a rezolvat amiabil. sper sa mai colaboram. multumesc!
Nota 10 pt Bridgestone, de incredere. Rapid, corect, descrierea ceasului corecta. Banii i-am trimis in avans, nici n-a verificat contul si mi-a si pus ceasul la curier. Multumiri!
- lawrence38
Tocmai am primit o oferta pentru ceasul asta : http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 324#p88324
Persoana interesata are emailul : gabiruicu@yahoo.com , care pe google trimite la o discutie de pe Softpedia si de aici.
Ma gandesc ca oricum eu solicitand plata prin PayPal , banii ar trebui sa ajunga la mine mai intai, credeti ca pot lua teapa cumva ?
Persoana interesata are emailul : gabiruicu@yahoo.com , care pe google trimite la o discutie de pe Softpedia si de aici.
Ma gandesc ca oricum eu solicitand plata prin PayPal , banii ar trebui sa ajunga la mine mai intai, credeti ca pot lua teapa cumva ?
Ultima oară modificat 06 Mai 2011, 10:32 de către lawrence38, modificat de 2 ori în total.
-
pierrotlefou
Heroes - for sure
Recomand calduros forum-istul ZAR: serios, de incredere si parolist.
Cu stima
Cu stima
-
AlexandruAG
Cunoaste cineva userii CTL80 sau SUPERCEAS de pe ceasuri de mana? Aduc ceasuri originale sau fake-uri?
astazi mai adaug un ceas la colectie, Junkers cronograf(cal.3133)cumparat de pe forum(userul Bridgestone)....sincer ceasul are nota 10/10(practic arata ca nou).....multumesc mult Ceasornicar.ro si d-lui Eugen
Dl. razvyy - il recomand cu toata caldura, colaborare excelenta, ceasuri deosebite, descriere corecta si pret excelent! Intr-un cuvant nota 10 plus!
Eu m-am inteles f bine cu dl Costache Ioan. Am facut un schimb si sunt multumit. Stima.
Multumesc mult colegului zaytsuca, m-am ales cu un Seiko SNZG15 pe negru, totul a decurs perfect, toata stima, foarte serios.
zveros - nota 10 si pentru el si pentru ceas .II multumesc si pe aceasta cale atat lui cat si forumului ceasornicar.ro ! Stima !
il recomand cu multa caldura pe colegul zumzum,un om parolist si de cuvant,multumesc si pe aceasta cale ptr. curea.
stef29 .primul ceas cumparat de la el.....un telefon si coletul mio ajuns pe cand mia promis......mersi inca o data