Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
zaytsuca

Re: Heroes and villains

Mesaj de zaytsuca »

Eu recomand pe colegul ate14, toata stima! multumesc frumos!
AdrianC

Mesaj de AdrianC »

Am si eu doua recomandari.
Cu una eram dator mai demult si imi cer scuze ca o fac abia acum. Este vorba de colegul nostru de forum "razvyy" care m-a suportat cu ceva vreme in urma.
Cea de-a doua este la adresa colegului "hayabusa".
Le multumesc celor doi mentionati dar si "ceasornicarului" pentru acest minunat site.
ate14

Mesaj de ate14 »

zaytsuca scrie:Eu recomand pe colegul ate14, toata stima! multumesc frumos!
Multumesc frumos! Si eu recomand zaytsuca oricand si la orice ora! Dar asta e un lucru deja stiut!
ate14

Mesaj de ate14 »

soni95 scrie:Ate14 un baiat foarte serios si de cuvant,recomand cu mare drag si ma bucur ca am reusit sa ne cunoastem.
Acum am vazut! Scuze!
ma bucur si eu tare mult! multumesc!
stylus

.

Mesaj de stylus »

.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:52 de către stylus, modificat 1 dată în total.
Zar

Mesaj de Zar »

In general - referitor la secundar :

Exista foarte putine quartz-uri (cu exceptia HEQ dar chiar si aici mai sunt abateri de la regula) la care secundarul este perfect aliniat din fabrica. Totul tine de proiectare mecanism si mai ales de noroc. Problema se datoreaza in principal ''jocului in danturi'' in termeni tehnici. Se poate corecta ulterior la ceasornicar dar nu exista garantie ca se va mentine constant tot timpul.
stylus

.

Mesaj de stylus »

.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:52 de către stylus, modificat 1 dată în total.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

SI eu am patit sa cumpar copie de casio...iti dai seama usor daca verifici functiile ceasului.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Atentie mare la expedierele prin posta romana. In ultima saptamana am primit 2 reclamatii cum ca pachetele trimise de mine au ajuns goale. Paguba ca paguba dar e si obrazul meu la mijloc.

REPET: Cand ridicati un colet de laposta cantariti-l inainte de a-l plati si daca aveti suspiciuni desfaceti-l de fata cu cel de la ghiseu. Numai asa se pot recupera banii!
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Bogdan , tu ai mai avut probleme de genul acesta , parerea mea ( 99,9 % ) este ca la Piatra Neamt cei de la posta te cunosc si stiu continutul pachetelor si acolo se si fura , altfel este imposibil ca in localitatea de destinatie sa se desfaca la ghici colete expediate de tine . Mergi la conducerea Postei si spune ca suspectezi angajatii de furt .

P.S Sau eventual urmareste-l pe Puiu Mironescu ! !
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

M-am gandit si la asta, dar de aici nu se poate face nimic. Cei care ridica pachetele trebuie sa le cantareasca inainte de a semna pentru ele si a le desface de fata cu aia de la ghiseu.

Am facut sesizare la posta si cred ca ma duc si la politie si fac plangere. Nu e posibil asa ceva, dar nah...la romani e posibil orice. daca statul iti baga mana in buzunar, de ce nu ar face-o si angajatii lui?
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Nu o lasa sa la modul de reclamatie verbala , fa si una oficiala cu numar de inregistrare ( stii tu) sa-i obligi sa-ti raspunda tot oficial si fa " valuri " mai serioase in sensul ca mergi si la politie , etc . Bafta ( in sensul sa nu mai ai necazuri)
robog

Mesaj de robog »

Vorbe bune despre colegul adl ! - recomand cu caldura :)
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

zaytsuca scrie:Atentie mare la expedierele prin posta romana. In ultima saptamana am primit 2 reclamatii cum ca pachetele trimise de mine au ajuns goale. Paguba ca paguba dar e si obrazul meu la mijloc.

REPET: Cand ridicati un colet de laposta cantariti-l inainte de a-l plati si daca aveti suspiciuni desfaceti-l de fata cu cel de la ghiseu. Numai asa se pot recupera banii!
Am patit-o si eu!!!!
In loc de 2 ceasuri am gasit doar unul.Si cum spune Bogdan,banii ca banii dar obrazul meu valoreaza mai mult.

Personal nu am sa mai accept colete prin Posta.Pe langa drumurile pe care trebuie sa le fac,timpul pierdut,mai am si surprize neplacute de care pana la urma sunt eu suspectat.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
impala2328

Mesaj de impala2328 »

se pare ca si eu sunt pe cale sa o patesc cu posta romana...
astept de 25 de zile un pachetel din anglia !
cei de la posta ridica din umeri si zic ca nu am dreptul sa fac eu (ca destinatar) reclamatie...ci doar expeditorul are permis acest drept...
aiurea,nu ?
Scrie răspuns