Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
No, v-am dat indicii!
Greutatea difera!
De la inceput am zis sa va uitati la asta!
Va scutea de discutii inutile! Pe viitor incercati sa puneti pe masa toti termenii, pe urma sa aruncati piatra ditr-o curte in alta!
Zaytsuca: poti invoca diferenta de greutate intre factura si ce este trecut pe colet.
Totusi, mi se par putine cele 100 gr., am trimis un colet (am factura) cu un ceas certina de dama, mecanic.... 104 gr. avea tot coletul. Fara curea.
Nu trebuie verificata incarcatura coletului. Bull sheet.... Greutatea este baza. Nici o persoana de la OP al destinatarului nu o sa se incarce cu un colet cu greutate diferita de cea scrisa!!!!! Vina pentru diferenta de greutate ramane a operatorului respectiv!!!!
Sugestie: mai lasati si voi din cand in cand restul la ghiseu... si asa au salarii mici. Eu asa fac. Acum cca. 2 ani mi s-a raportat o diferenta de vreo 4 grame la preluare, doar atunci am desfacut coletul la ghiseu.
Greutatea difera!
De la inceput am zis sa va uitati la asta!
Va scutea de discutii inutile! Pe viitor incercati sa puneti pe masa toti termenii, pe urma sa aruncati piatra ditr-o curte in alta!
Zaytsuca: poti invoca diferenta de greutate intre factura si ce este trecut pe colet.
Totusi, mi se par putine cele 100 gr., am trimis un colet (am factura) cu un ceas certina de dama, mecanic.... 104 gr. avea tot coletul. Fara curea.
Nu trebuie verificata incarcatura coletului. Bull sheet.... Greutatea este baza. Nici o persoana de la OP al destinatarului nu o sa se incarce cu un colet cu greutate diferita de cea scrisa!!!!! Vina pentru diferenta de greutate ramane a operatorului respectiv!!!!
Sugestie: mai lasati si voi din cand in cand restul la ghiseu... si asa au salarii mici. Eu asa fac. Acum cca. 2 ani mi s-a raportat o diferenta de vreo 4 grame la preluare, doar atunci am desfacut coletul la ghiseu.
a plecat de la bogdan cu 100 gr si a ajuns la destinatie mai greu 125 gr?!
Nu, cele 125 gr. sunt de la OP expeditor. Ori i-au scris in factura 100 gr. generice (plauzibil), ori chiar au fost 100 gr. si au refacut coletul, recantarind. In timpul transportului coletul este sigilat in sac, axclusa interventia in acest timp. OP expeditor era in acest fel exonerat de responsabilitati, nu? Doar au trimis coletul cu 125 gr. si a fost receptionat la destinatar cu acelasi gramaj!!!
)

ADL, la diferenta aia de masa nu este acceptat coletul la OP destinatar. Daca mie mi-au atras atentia pt cateva grame....
Chiar daca NU va convine ceea ce scriu, eu vad problema astfel :
Probabil coletele se usureaza de continut ori la oficiul postal, ori la oficiul general de triere, mai rar in alte localitati unde sant triaje mai mari....... de ce se intampla ? deoarece sant mai multi care lucreaza pe schimbul respectiv iar paguba se imparte "frateste" la toti n care au fost de serviciu....evident hotului ii convine deoarece scoate mai mult din vanzarea produsului.......mai mult ca sigur ca Nu sant camere de supraveghere in locul unde se golesc coletele de ceasuri in cazul nostru........sant foarte multi tineri angajati care practic impusca leul, salariile fiind extrem de mici la posta romana.........
PS :
Nicaieri in lumea asta NU se practica asemenea tip de plata aka ramburs, peste tot cumparatorul achita Integral costurile produsului + transportul pana la destinatie, uneori avand 2-3 optiuni, clientul alegand o pe care ii convine, cu/fara traking number, cu/fara asigurare, mai rapida sau mai lenta ...............asa ar trebui sa faca toti vanzatorii sa si primeaca banii integral + taxele de transport ales de cumparator !
===============================
Probabil coletele se usureaza de continut ori la oficiul postal, ori la oficiul general de triere, mai rar in alte localitati unde sant triaje mai mari....... de ce se intampla ? deoarece sant mai multi care lucreaza pe schimbul respectiv iar paguba se imparte "frateste" la toti n care au fost de serviciu....evident hotului ii convine deoarece scoate mai mult din vanzarea produsului.......mai mult ca sigur ca Nu sant camere de supraveghere in locul unde se golesc coletele de ceasuri in cazul nostru........sant foarte multi tineri angajati care practic impusca leul, salariile fiind extrem de mici la posta romana.........
PS :
Nicaieri in lumea asta NU se practica asemenea tip de plata aka ramburs, peste tot cumparatorul achita Integral costurile produsului + transportul pana la destinatie, uneori avand 2-3 optiuni, clientul alegand o pe care ii convine, cu/fara traking number, cu/fara asigurare, mai rapida sau mai lenta ...............asa ar trebui sa faca toti vanzatorii sa si primeaca banii integral + taxele de transport ales de cumparator !
Eris, la triere eventual pot fi sustrase coletele, nu "lucrate". Cauza: reambalare pe greutate fixa.... Altfel nici nu intra la OP destinatar.
La triere sunt sustrase, la OP sunt lucrate.
Aveti diferentele de greutate.... folositi-va de informatie si procedati in consecinta.
La triere sunt sustrase, la OP sunt lucrate.
Aveti diferentele de greutate.... folositi-va de informatie si procedati in consecinta.
Eu numai asa lucrez,primesc banii integral in avans in cont bancar urmand ca in aceeasi zi sa trimit coletul prin curier rapid(urgent curier),dupa caz ofer transport gratuit.Nu (mai) lucrez cu posta romana.Un pachet de pana la 1 kg prin Urgent curier fara ramburs costa doar 17,98 ron.In 5 ani de zile de cand lucrez cu firma Urgent curier nu am avut nicio problema!eris scrie:Chiar daca NU va convine ceea ce scriu, eu vad problema astfel :
PS :
Saphire, la pretul ala iti intra asigurare la colet in limita a 50 euro sau un maaaaaaaxim 100 euro, mult sub valoare ceasurilor detinute de tine. In plus nu ai ramburs. Recent am trimis un colet de 3000 lei, am incercat la toate firmele de curierat, cu ramburs ajungeam la 200 lei, 73 lei a fost la Prioripost, serviciu similar cu al curieratelor rapide. Astia te toaca la bani. Daca se merge pe risc ca si in cazul tau, sumele-s mai mici.
Ai dreptate ce spui tu,dar daca primesti suma integral in cont bancar costul este minim(fara asigurare) 17,98 Ron,ajunge in 24 ore oriunde in tara romaneascarazvyy scrie:Saphire, la pretul ala iti intra asigurare la colet in limita a 50 euro sau un maaaaaaaxim 100 euro, mult sub valoare ceasurilor detinute de tine. In plus nu ai ramburs. Recent am trimis un colet de 3000 lei, am incercat la toate firmele de curierat, cu ramburs ajungeam la 200 lei, 73 lei a fost la Prioripost, serviciu similar cu al curieratelor rapide. Astia te toaca la bani. Daca se merge pe risc ca si in cazul tau, sumele-s mai mici.
Asa e !saphire scrie:Ai dreptate ce spui tu,dar daca primesti suma integral in cont bancar costul este minim(fara asigurare) 17,98 Ron,ajunge in 24 ore oriunde in tara romaneascarazvyy scrie:Saphire, la pretul ala iti intra asigurare la colet in limita a 50 euro sau un maaaaaaaxim 100 euro, mult sub valoare ceasurilor detinute de tine. In plus nu ai ramburs. Recent am trimis un colet de 3000 lei, am incercat la toate firmele de curierat, cu ramburs ajungeam la 200 lei, 73 lei a fost la Prioripost, serviciu similar cu al curieratelor rapide. Astia te toaca la bani. Daca se merge pe risc ca si in cazul tau, sumele-s mai mici..Crede-ma ca am trimis si ceasuri de 2000 euro fara asigurarea coletului si nu s-a intamplat nimic,a ajuns la destinatie perfect.
si eu am trimis cu fancurier [asta il prefer] ceasuri in valoare de 1,800, eur si au ajuns Perfect !
==============================
Pt razvyy :
evident, NU asiguri coletul la urgent curier, etc la valoarea integrala deoarece Sigur NU se intampla nimic cu coletele trimise cu aceste firme.......
oricum exista si optiunea de ramburs la fancurier dar este cam piperata, 40-70 lei sau mai mult depinde de suma care o ceri ramburs....... si cargus are optiunea de ramburs chiar cu desfacerea coletului pt verificare .........
Stimate kazzaciov si stimata roxana .... suntem pe forumul http://www.ceasornicar.ro. Nu suntem nici pe forumul posteiromane.ro nici pe cel al http://www.ceasuridemana.ro. Nu prea inteleg demersul D-vs. aici ???kazzaciov scrie:Buna seara,
...
As dori sa va relatez o intamplare deloc placuta referitor la un ceas Seiko 5 Aviator pe care prietena mea a intentionat sa-l achizitioneze de la dl Bogdan Andrei Zait (userul zaytsuca de pe acest forum). Desi nu am fost implicat direct in tranzactie, am decis sa postez eu, intrucat am deja cont pe forum si intentionez sa-l pastrez, un cont nou creat doar pt acest incident nu cred ca ar fi avut rost.
Anuntul in cauza este acesta: http://zaytsuca.ceasuridemana.ro/seiko- ... 41063.html
.....
Dl. zaytsuca (aka Bogdan Z.)...cum il cunosc eu de la 2 intalniri ceasornicar.ro nu prea pare genul a da cinstea pe rusine (pt. 300 lei).
Stimate domnule,
Sincer nu ma intereseaza de cat timp il cunoasteti pe Dl Zait. Pe mine ma interesa sa rezolvam problema! Daca nu doreste "sa dea cinstea pe rusine" atunci il astept sa ne trimita un nou ceas.
Demersul mie cel putin mi se pare perfect in regula, in fond si la urma urmei acesta nu este topic dedicat de feed-back?!?
Sincer nu ma intereseaza de cat timp il cunoasteti pe Dl Zait. Pe mine ma interesa sa rezolvam problema! Daca nu doreste "sa dea cinstea pe rusine" atunci il astept sa ne trimita un nou ceas.
Demersul mie cel putin mi se pare perfect in regula, in fond si la urma urmei acesta nu este topic dedicat de feed-back?!?
Pai acum tu ce faci?ceri sa-ti trimita un nou ceas si el sa ramana cu pierdere?Gasiti o cale de mijloc,nici tu sa nu suferi nici el.kazzaciov scrie:Stimate domnule,
-
Alexandrion
Domnule Kazzaciov, dumneavoastra sustineti ca nu am adus argumente doar pentru ca din start demersul dumneavoastra este gresit. Din nou, din punctul meu de vedere. Ati gresit pentru ca nu ati verificat. Era datoria dumneavoastra. Acesta este argumentul. Ceea ce este semnat este bun semnat.
Solutia cum zicea un coleg mai sus este diferenta de gramaj. Pus sau nu la misto, acel gramaj difera, deci, dovada ca a fost smenuit coletul.
Va rog sa nu o luati in nume de rau, dar vreti sa suporte altcineva greseala dumneavoastra.
Solutia cum zicea un coleg mai sus este diferenta de gramaj. Pus sau nu la misto, acel gramaj difera, deci, dovada ca a fost smenuit coletul.
Va rog sa nu o luati in nume de rau, dar vreti sa suporte altcineva greseala dumneavoastra.
kazzaciov - ce pot eu sa fac acum e sa iti dau bani inapoi dar numai cei care sunt profitul meu in urma tranzactiei. Nu e corect ca eu sa fac bani pe urma pierderii dvs. Mai mult de atat nu am ce face. Nu va pot da toti banii inapoi, motivele sunt simple de inteles. Daca doriti asa, va transmit extras de cont sa vedeti cat a costat si diferenta o virez intr-un dat de dvs.
Am facut plangere la politie si la posta, vedem ce urmeaza.
Am facut plangere la politie si la posta, vedem ce urmeaza.