Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
impala2328

Re: Heroes and villains

Mesaj de impala2328 »

cum am spus intr-o postare anterioara,astept un colet de vreo 4 saptamani din anglia...
am fost vineri la posta cu reclamatia gata redactata,cer numar de inregistrare...
iese o angajata de dupa o usa molfaind un soric si-mi spune ca nu am dreptul sa depun reclamatie,acest drept apartinand expeditorului...
bai,sa pic jos...pe cucoana plesneau hainele,avea perciunii lui belmondo anii 75 si rontaia un soric de anul asta...
i-am spus sa mi-o inregistreze si sa-mi raspunda in scris ca nu am dreptul sa fac plangere...
nu prea i-a convenit,dar m-a tinut cca 10 min.pana s-a intors cu reclamatia...
cred ca voi astepta raspunsul (si coletul din anglia) pana o sa-mi creasca si mie perciunii :shock: :shock: :shock:
kazzaciov

Mesaj de kazzaciov »

zaytsuca scrie:Ok, uite cum facem. Mai am 1 seiko asemenator. Nu e modelul clasic aviator ci e cel japan, dar e tot negru. Daca doreste colegul kazzaciov pot sa il dau la 50% din pret.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=11856
http://i41.tinypic.com/25po7lh.jpg

Eu sunt de acord cu aceasta propunere. La randul meu va propun sa procedam in felul urmator: va transfer luni dimineata banii in cont iar Dvs transmiteti ceasul prin orice curier considerati de cuviinta, cu posibilitatea de deschidere a coletului la destinatie de fata cu curierul (din ce am inteles trebuie mentiuni specifice de la expeditor in legatura cu acest aspect).

LE: am mai avea nevoie de o poza a facturii de expeditie de la Posta (multumim anticipat pt aceasta).

Pt dl Buf0n: cu siguranta nu va mai aparea nicio alta situatie de acest gen, ma voi asigura temeinic de acest lucru; deci puteti taia de pe lista faza cu "ocolitul".

Si da, intr-adevar cel care si-a facut ceasul cadou de mos craciun cu siguranta va pierde inzecit!
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Poza gasiti mai jos:
http://i43.tinypic.com/20tqdn7.jpg
Daca aveti nevoie de poza mai clara o sa fac cu aparatul foto, asta e facuta cu telefonul.
razvyy

Mesaj de razvyy »

gherghin nicolae scrie:Bogdane , sa-ti dau eu o sugestie .
Trimite-mi mie un colet pe care sa scrii ceas Omega sau Rolex , tot prin Posta de la tine de acolo . In colet nu pui nimic , eventual un jaf de ceas. Mergi in acelasi timp la Politie si le spui sa organizeze un flagrant , cu urmarirea coletului. Posibil ca infractorul sa fie prins.
Nu cred ca pica-n plasa, mai ales ca acolo se afla in derulare o ancheta a politiei si o ancheta interna. Mai ales la coletul pagubitului. :)

Sugerez altceva: ori sa dai coletul la ghiseu cu cel mult 1 ora inainte de ridicare, ori schimba OP.
moby

Mesaj de moby »

Buna ziua,
Stiam de la Bogdan(personal) de necazul intamplat (coletele violate) si recunosc ca doar azi am citit acest post :(
Sunt tare mahnit de situatia prin care trece Bogdan.Pacat .El nu merita asa ceva.
Am luat mai multe ceasuri de la el ,toate cu transport prin Posta Romana .Fiecare tranzactie facuta a fost EXCELENTA !Ceasurile erau descrise cu rabdare in cele mai fine detalii posibile astfel incat aveai o imagine completa in perfecta concordanta cu realiatea a ceasului ce urma sa cumperi de la el :!:
Pozele trimise erau executate cu acuratete maximaa.
Un profesionist...
Mai mult ,confirm spusele D-lui Nic ,in doua cazuri, cand a sesizat ca nu pot lua o decizie ferma,s-a oferit sa-mi trimita ceasurile respective( pentru a le putea studia /monitoriza in voie) la Bucuresti ,
>>>FARA OBLIGATIA DE A LE CUMPARA <<<
Cosider ca mai mare dovada de seriozitate, nu poate exista :idea:
Am dorit sa aflati si voi (cei care care inca se mai indoiesc) asupra seriozitatii si onestitatii asupra userului
Bogdan Z. (zaytsuca)
REGRET situatia delicata in care este pus si-l asigur de tot suportul si consideratia mea .
(ma inclin..)
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Dintre noi cei vechi nu cred ca s-a idoit cineva de seriozitatea lui.Am avut multe contre si altercatii de-a lungul timpului,dar corectitudinea si cinstea sa nu cred ca se pot pune sub semnul intrebarii.
Nu agreez solutia aleasa de el ptr.incheierea cazului,dar i-o respect.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Multumesc tuturor pentru suportul si increderea aratata, multumesc pentru telefoanele de incurajare. Mihai.p multumesc si tie.
Solutia e una buna, el o sa aiba ceasul dorit iar eu o sa vand si ceasul care il mai am. Profitul chiar nu conteaza daca in urma tranzactiei cineva ramane cu gust amar. Si destinatarul celuilalt colet va primi un ceas identic cu cel disparut. In urma acestor despagubiri voi ramane doar cu cateva zeci de lei in minus dar voi avea inca 2 clienti multumiti. (sau aproape multumiti...)

Sarbatorile sunt pentru toti, nu doar pentru unii deci toti trebuie sa fie bucurosi:) iar banii sunt doar ceva trecator...

Astept raspuns din partea Roxanei cand va primi ceasul.
adl

Mesaj de adl »

bravo Bogdan. foarte frumos gestul!
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

Sincer asa e firesc. Cand faci afaceri de mai multe sute de dolari din care profitul tau a fost unul indestulator iti asumi partial aceasta situatie desi nu e vina ta !... pentru simplu motiv ca afacerile merita sa se ruleze in continuare.Pierderea pare mare pentru speta sa si pentru cumparatorul ceasului.Pentru vanzator este o diminuare a profitului pe acest an dar va castiga in ochii nostri un plus de incredere daca mai era nevoie.Nutrim speranta ca perversul cu mana lipicioasa si nas bagacios si probabil cu gauri in tenisii de 12,5 lei sa cada cu dosu`ntr`o teapa mai mica nu una neaparat atat de mare ca a lui Vlad Dracul.
kazzaciov scrie:Pt dl Buf0n: cu siguranta nu va mai aparea nicio alta situatie de acest gen, ma voi asigura temeinic de acest lucru; deci puteti taia de pe lista faza cu "ocolitul".
Primesc si multumiri in PM sau macar jumatati de multumiri si insist sa "ocoliti" d`voastra ceasornicar.ro in calitate de cumparator.Va recomand cu caldura http://www.okazii.ro ( e reclama bah !! ) acolo veti primi in colet 2 randuri de sigurante la doar jumatate de pret ! Traiesc cu speranta ca majoritatea userilor de pe acest forum cu vechime mai mare de 1 an si cu contributii substantiale cam peste toate rubricile forumului cu palmares deosebit in vanzarea ceasurilor sunt in mare parte onesti .... cam 99.9(9)% din ei ! Dovada sta si exceptionala rezolvare de care se va bucura acest caz !

zaytsuca ai toata consideratia mea pentru gest ! Sincer eu nu as fi putut sa fac asta !
t_A_v007

Mesaj de t_A_v007 »

Am primit de la Bogdan un colet acum cativa ani cand eram nou pe acest forum. Mi l-a trimis inainte sa-i platesc ceasul! Deci... nu cred ca e vreo problema in ceea ce-l priveste pe Bogdan.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Mihai P. scrie:Dintre noi cei vechi nu cred ca s-a idoit cineva de seriozitatea lui.Am avut multe contre si altercatii de-a lungul timpului,dar corectitudinea si cinstea sa nu cred ca se pot pune sub semnul intrebarii.
Nici eu nu agreez solutia aleasa; eu as propune - daca si voi sunteti de acord- in semn de consideratie reala, dar si pentru a arata solidaritatea noastra fata de un membru ce stim clar ca are onoare- sa suportam noi acea jumatatea din pretul ceasului (nu ca Bogdan n-ar avea de unde sa achite, nu, ca nu traieste de pe urma unor vanzari de ceasuri) ci in semn de adevarata solidaritate...
Personal, daca acest mesaj ar avea ecou, sunt dispus sa platesc 10 % din pretul ce Bogdan a zis ca-l suporta (la un aprox. 200 ron, inseamna 20 ron - mai nimic pentru a arata ca sunt alaturi de el si ma pun gaj pentru onestitea sa).
As vrea sa vad ca putem da bani si pentru o idee de corectitudine, nu doar in scop filantropic. Voi ce ziceti?
Hayabusa

Mesaj de Hayabusa »

catalin.v scrie:
Mihai P. scrie:Dintre noi cei vechi nu cred ca s-a idoit cineva de seriozitatea lui.Am avut multe contre si altercatii de-a lungul timpului,dar corectitudinea si cinstea sa nu cred ca se pot pune sub semnul intrebarii.
Nici eu nu agreez solutia aleasa; eu as propune - daca si voi sunteti de acord- in semn de consideratie reala, dar si pentru a arata solidaritatea noastra fata de un membru ce stim clar ca are onoare- sa suportam noi acea jumatatea din pretul ceasului (nu ca Bogdan n-ar avea de unde sa achite, nu, ca nu traieste de pe urma unor vanzari de ceasuri) ci in semn de adevarata solidaritate...
Personal, daca acest mesaj ar avea ecou, sunt dispus sa platesc 10 % din pretul ce Bogdan a zis ca-l suporta (la un aprox. 200 ron, inseamna 20 ron - mai nimic pentru a arata ca sunt alaturi de el si ma pun gaj pentru onestitea sa).
As vrea sa vad ca putem da bani si pentru o idee de corectitudine, nu doar in scop filantropic. Voi ce ziceti?
Scuza-ma, dar mai mare gogomanie ca asta rar mi-a dat sa citesc! Cred ca erai bun sa lucrezi la o emisiune lacrimogena , gen "Surprize , surprize" :)
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

I'm in! :wink:
Un cont si am trimis si eu 10%!
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
saphire

Mesaj de saphire »

Claudiu scrie:I'm in! :wink:
Un cont si am trimis si eu 10%!
+1 :wink:
eris

Mesaj de eris »

Hayabusa scrie:
catalin.v scrie:
Scuza-ma, dar mai mare gogomanie ca asta rar mi-a dat sa citesc! Cred ca erai bun sa lucrezi la o emisiune lacrimogena , gen "Surprize , surprize" :)
+1

Chiar daca o sa sariti in sus toti aplaudacii lui zaytsuska eu tot imi spun parerea :

Intai protejatul vostru a promis sa dea inapoi cumparatorului pagubit profitul lui DUPA ce i s a dat ideea de catre => cititi voi ...... ha,ha,ha, ce gluma proasta, practic vinde cu adaos Zero, apoi faptul ca si a incasat toti banii -produs + tp, NU le mai observa nimeni, apoi devine "impaciuitor" vanzand inca un ceas cu 50% aceluiasi cumparator, care Practic dupa ce ca NU isi primeste produsul dorit si achitat 100% mai da 50% din valoarea altui produs, extraordinar, nemaipomenit, wooww, etc, etc, etc, hai sa il plangem pe vanzator deoarece si a facut calculul si a pierdut cativa zeci de ron.......... in mod normal trebuia procedat Clar stiti foarte bine cum.......... acum mai veniti si cu idei de donatii , hai sa radem, ca sa nu spun altceva.........
Scrie răspuns