Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Cum le poti numi originale cand toate au acelasi nr.pe capac :61476, si in plus(minus)nu au suruburile de fixare in carcasa? 
Il recomand cu incredere pe colegul marcelmarian pentru un ceas pe care mi-l doream de mult.
Recomand cu incredere pe colegul Saphire, 100% autentice si exact conform descrierilor, sper sa mai colaboram!
asa sant toate kiturile cu aceeasi serie pe capac !victor98 scrie:Cum le poti numi originale cand toate au acelasi nr.pe capac :61476, si in plus(minus)nu au suruburile de fixare in carcasa?
PS:
chiar te pricepi la suruburi.......mai ales in carcasa "trebuie" sa fie fixate
Recomand cu incredere pe colegul mihaixp, 100% autentice si exact conform descrierilor, sper sa mai colaboram!
Dupa 2 tranzactii incheiate cu colegul SergiuS pot spune: excelent!
Multumesc Sergiu!
Multumesc Sergiu!
Zaytsuca un coleg pentru care promisiunea facuta este datorie de onoare . Multumesc Bogdane si sper ca timpul sa-mi ofere posibilitatea sa ma revansez .Bogdan Polexe .
Buna seara din nou!
In luna martie m-au chemat cei de la Politie sa imi spuna ca in baza plangerii depuse de mine (pe care am am si atasat-o la momentul decembrie 2011 intr-unul din posturi) s-a identificat faptul ca nu Zait Bogdan a ridicat rambursul ci o persoana de sex feminin.
Am vorbit prin telefon cu persoana de la politie si am fost invitata la sectie pentru a le oferi anuntul in baza caruia am facut comanda de ceas , respectiv seria de emailuri trimise intre mine si Bogdan.
Am mers in ziua imediat urmatoare la sectie cu documentele mai sus specificate + am printat toate discutiile noastre de pe forum. De asemenea, am sustinut la Politie ca am obtinut un alt ceas de la Bogdan si am depus toate documentele la dosarul pe care ei il aveau in analiza. Mentionez ca plangerea, asa cum am spus si in decembrie 2011, a fost facuta in ziua ridicarii coletului gol de la posta si am scris exact ce s-a intamplat.
Mi s-a transmis ca Politia Piatra Neamt urmeaza sa efectueze investigatii suplimentare si in cazul in care va mai fi nevoie de alte detalii din partea mea ma vor contacta.
In momentul de fata eu inca astept o rezolvare a plangerii mele de la Politie, intrucat de la Posta raspunsul primit la sesizarea mea a fost urmatorul:
"- întrucât coletul poştal se prezintă închis la sediul subunităţii poştale, iar pe parcursul prelucrării sale nu au fost constatate neconformităţi în ceea ce priveşte integritatea ambalajului, neprimirea conţinutului aşteptat nu poate fi imputată Poştei Române.
Poşta Română nu se face vinovată de aspectele reclamate de dumneavoastră şi are ca preocupare permanentă îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi implicit a relaţiilor cu clienţii săi."
Am sa va rog sa nu mai categorisiti persoanele pe care nu le cunoasteti. Eu am fost de buna credinta si am preferat sa fiu cat mai transparenta in ceea ce s-a intamplat, atasand plangerea si discutand deschis pe tema acestei probleme.
Aceasta este ultima mea interventie pe acest forum pana la primirea unui raspuns din partea Politiei.
Multumesc,
Roxana Epure
P.S. Claudiu stie motivul pentru care nu am putut sa ajungem la intalnirea de la Sighisoara.
In luna martie m-au chemat cei de la Politie sa imi spuna ca in baza plangerii depuse de mine (pe care am am si atasat-o la momentul decembrie 2011 intr-unul din posturi) s-a identificat faptul ca nu Zait Bogdan a ridicat rambursul ci o persoana de sex feminin.
Am vorbit prin telefon cu persoana de la politie si am fost invitata la sectie pentru a le oferi anuntul in baza caruia am facut comanda de ceas , respectiv seria de emailuri trimise intre mine si Bogdan.
Am mers in ziua imediat urmatoare la sectie cu documentele mai sus specificate + am printat toate discutiile noastre de pe forum. De asemenea, am sustinut la Politie ca am obtinut un alt ceas de la Bogdan si am depus toate documentele la dosarul pe care ei il aveau in analiza. Mentionez ca plangerea, asa cum am spus si in decembrie 2011, a fost facuta in ziua ridicarii coletului gol de la posta si am scris exact ce s-a intamplat.
Mi s-a transmis ca Politia Piatra Neamt urmeaza sa efectueze investigatii suplimentare si in cazul in care va mai fi nevoie de alte detalii din partea mea ma vor contacta.
In momentul de fata eu inca astept o rezolvare a plangerii mele de la Politie, intrucat de la Posta raspunsul primit la sesizarea mea a fost urmatorul:
"- întrucât coletul poştal se prezintă închis la sediul subunităţii poştale, iar pe parcursul prelucrării sale nu au fost constatate neconformităţi în ceea ce priveşte integritatea ambalajului, neprimirea conţinutului aşteptat nu poate fi imputată Poştei Române.
Poşta Română nu se face vinovată de aspectele reclamate de dumneavoastră şi are ca preocupare permanentă îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi implicit a relaţiilor cu clienţii săi."
Am sa va rog sa nu mai categorisiti persoanele pe care nu le cunoasteti. Eu am fost de buna credinta si am preferat sa fiu cat mai transparenta in ceea ce s-a intamplat, atasand plangerea si discutand deschis pe tema acestei probleme.
Aceasta este ultima mea interventie pe acest forum pana la primirea unui raspuns din partea Politiei.
Multumesc,
Roxana Epure
P.S. Claudiu stie motivul pentru care nu am putut sa ajungem la intalnirea de la Sighisoara.
Vrajeli de 2 bani. Plangerea penala e pentru inselaciune si e impotriva mea, nu impotriva postei. Daca mi-ar pasa catusi de putin de tine sau prietenul tau poate ca m-as agita, dar asa...nu meritati nici macar biţii pe care-i consum scrindu-ti acest raspuns.
Fiinte de nimic cu pretentii de oameni.
Fiinte de nimic cu pretentii de oameni.
Dl zaytsuca, modul in care va permiteti sa va exprimati denota caracterul Dvs; nu-l comentez intrucat ar insemna sa ma injosesc la nivelul Dvs, lucru pe care sincer nu mi-l doresc. Putin bun simt nu a stricat niciodata...
Plangerea am atasat-o intr-unul din posturile din decembrie, o poate vedea oricine. Roxana a declarat fix ce s-a intamplat, mai departe Politia evident ca investigheaza cum crede de cuviinta.
Nu inteleg ce ati dorit sa aratati cu mandatul postal atasat, oricum va multumesc pt lipsa de tact de a nu bana datele personale (asta oricum este un amanunt, fata de posturile anterioare...)!
In concluzie va doresc numai de bine!
Plangerea am atasat-o intr-unul din posturile din decembrie, o poate vedea oricine. Roxana a declarat fix ce s-a intamplat, mai departe Politia evident ca investigheaza cum crede de cuviinta.
Nu inteleg ce ati dorit sa aratati cu mandatul postal atasat, oricum va multumesc pt lipsa de tact de a nu bana datele personale (asta oricum este un amanunt, fata de posturile anterioare...)!
Prin mandatul postal,pe care nu l-a facut pana acum public,Bogdan a demonstrat in fata noastra a tuturor celor care facem comert pe net cu ceasuri,ca este 100% CORECT cum de altfel l-am considerat toti ceilalti membrii vechi de pe celebrul ceasornicar.ro.Pasari calatoare apar anual si in delta Dunarii,parte celebra a natiunii noastre,dar nu inseamna ca sunt si pasarile proprietatea noastra,tot asa cred ca si unii dintre cei care intra aici nu fac parte neaparat si obligatoriu dintre "noi",asta clar si cu foarte mare siguranta.Eu zic ca ar trebui respectivii "pagubiti" despagubiti cu ajutorul vechii "garzi a ceasornicar.ro",e o datorie de onoare sa aparam un membru de calitate al comunitatii noastrea,nu?Eu pun la bataie un ceas Vostok in stare excelenta de functionare,iar fizic este de invidiat.Daca altcineva marseaza la ideea mea faceti aici "marturia"apartenentei la aceasta comunitate prin "obolul"adus onoarei(in care cred cu tarie)prietenului si colegului nostru Bogdan Z.kazzaciov scrie:Dl zaytsuca, modul in care va permiteti sa va exprimati denota caracterul Dvs; nu-l comentez intrucat ar insemna sa ma injosesc la nivelul Dvs, lucru pe care sincer nu mi-l doresc. Putin bun simt nu a stricat niciodata...
Ceasurile respective pot fi folosite ca si colectie ptr.amatorii care l-au invinuit pe colegul nostru sau pot fi eventual vandute ptr.a-si recupera eventuala paguba produsa de colaborarea esuata,in niciun caz dorita de B.Poate asa vor prinde si respectivii acuzatori drag de ceasuri si nu le vor evalua doar in bani,ci si in onoare,cinste si pasiune ptr.micile noastre bucurii.Suna patetic,dar nu e.
Astept adresa ptr.livrare,chit ca nu vor marsa prea multi colegi la demersul meu.Bineinteles,daca vor vrea si acuzatorii lui B.Fara a incerca sa ofensez si sa jignesc pe nimeni,maine e o alta zi,din frumoasa noastra viata,in frumoasa noastra tara,Romania!
Poate Bogdan ar fi putut si singur sa despagubeasca "pagubitii",a cam facut-o deja prin livrarea celui de-al doilea ceas,dar nemultumitii poate vor fi multumiti spre multumirea noastra a tuturor vazand ca nu vor mai face parte din aceasta minunata comunitate.Bafta!
PS:nu glumesc,incerc sa contrabalansez neseriozitatea prin metode neconventionale si necunoscute unei anumite parti din societatea in care traim,prin sinceriate si altruism,fara nici macar o urma de ingamfare si insolenta.

Nu dl Mihai P., necesare si suficiente din partea dl zaytsuca ar fi sa-si ceara scuze pentru jignirile si limbajul suburban pe care le-a utilizat la adresa noastra.
Daca Dvs considerati un om de calitate ce are un astfel de comportament, atunci, sincer, nu mai am cuvinte!
Am inteles deja ca il considerati CORECT, dar limbajul dansului lasa mult de dorit si jigneste inutil. La asta m-am referit mai sus, eu nu mai am nicio pretentie de la dansul in afara de a-si cere scuze.
Repet rugamintea de mai sus de a fi scoase datele personale. Cred ca nimanui nu i-ar fi pe plac sa-i fie publicate aceste date fara acordul expres in acest sens.
Mentiune: plangerea este din aceeasi zi ca data livrarii coletului, nu a fost acuzat nimeni de nimic, doar s-au expus faptele!
Daca Dvs considerati un om de calitate ce are un astfel de comportament, atunci, sincer, nu mai am cuvinte!
Am inteles deja ca il considerati CORECT, dar limbajul dansului lasa mult de dorit si jigneste inutil. La asta m-am referit mai sus, eu nu mai am nicio pretentie de la dansul in afara de a-si cere scuze.
Repet rugamintea de mai sus de a fi scoase datele personale. Cred ca nimanui nu i-ar fi pe plac sa-i fie publicate aceste date fara acordul expres in acest sens.
Mentiune: plangerea este din aceeasi zi ca data livrarii coletului, nu a fost acuzat nimeni de nimic, doar s-au expus faptele!
Am mentionat clar ca il consider corect ca si vanzator,coleg de forum si participant,nu mai mult,la fenomenul ceasornicar.ro.Daca vreti sa discutam de caracterul si comportamentul sau in particular,la telefon,pe mail sau pe viu,ar trebui sa si am aceste contacte cu domnul respectiv.Desi,daca ati fi fost un membru vechi sau macar atent al comunitatii noastre ati fi observat "razboiul" deschis dintre mine si acest mai tinerel si irascibil coleg de forum.Insa nu trebuie sa gandim cu inima cand trebuie sa caracterizam pe cineva ca si vanzator,deci cu respect va anunt ca-mi exprim iarasi sustinerea 100% ptr.B.Z.,desi s-ar putea ca peste vreo doua zile sa ma abtin cu greu sa-l injur pe forum,prin asta sper sa nu se inteleaga ca nu o fac in particular,chiar cu strigaturi la greu,le merita cu prisosinta din cand in cand si asta cu siguranta.Ba ptr.a ma exprima natural voi incerca sa folosesc chiar acum o injuratura ptr.respectivul impertinent,cu voia dvs.,bineinteles.Sau poate doar cu voia mea,daca stau bine sa ma gandesc.Sa..........................!Ba.......................!Spre..............................!Cand...................!Si as mai putea sa inventez si ceva in auditie mondiala.Dar nu ptr.B.Z.,comerciantul de ceasuri.kazzaciov scrie:Nu dl Mihai P., necesare si suficiente din partea dl zaytsuca ar fi sa-si ceara scuze pentru jignirile si limbajul suburban pe care le-a utilizat la adresa noastra.
Mersi Mihai, dar nu cred ca merita respectivii ceva din atentia noastra.
@kazzaciov - eu cred ca pricepi cam greu. Plangerea facuta de tine sau prietena ta nu este pentru un ceas disparut, ci este plangere PENALA pentru inselaciune si este impotriva mea. Voi declarati in plangere ca v-am inselat, nicidecum ca v-a disparut un ceas si vreti ca Politia sa afle unde este. Si daca tot veni vorba, dupa ce ati primit ceasul nr. 2 trebuia sa mergeti la politie si sa spunete ca s-a rezolvat, asa poate pareati de buna credinta dar cum nu s-a intamplat acest lucru .... concluzia e unica.
Ce tot incercati sa pareti inocenti?
@kazzaciov - eu cred ca pricepi cam greu. Plangerea facuta de tine sau prietena ta nu este pentru un ceas disparut, ci este plangere PENALA pentru inselaciune si este impotriva mea. Voi declarati in plangere ca v-am inselat, nicidecum ca v-a disparut un ceas si vreti ca Politia sa afle unde este. Si daca tot veni vorba, dupa ce ati primit ceasul nr. 2 trebuia sa mergeti la politie si sa spunete ca s-a rezolvat, asa poate pareati de buna credinta dar cum nu s-a intamplat acest lucru .... concluzia e unica.
Ce tot incercati sa pareti inocenti?
@kazzaciov ,roxana
Pacat ca in luna februarie nu ati reusit sa va respectati promisiunea legata de intalnirea de la Sighisoara si cu siguranta nu mai existau motive de reprosuri inutile , stiti bine ca atat voi cat si Bogdan nu sunteti implicati in "disparitia"ceasului . Toti ati pierdut timp si v-ati facut destui nervi cu acest incident incat sa mai fie oportuna o alta dezbatere . Contez pe seriozitatea voastra si poate respectul fata de noi ceilalti membri .Cu stima Gabi.P.
Pacat ca in luna februarie nu ati reusit sa va respectati promisiunea legata de intalnirea de la Sighisoara si cu siguranta nu mai existau motive de reprosuri inutile , stiti bine ca atat voi cat si Bogdan nu sunteti implicati in "disparitia"ceasului . Toti ati pierdut timp si v-ati facut destui nervi cu acest incident incat sa mai fie oportuna o alta dezbatere . Contez pe seriozitatea voastra si poate respectul fata de noi ceilalti membri .Cu stima Gabi.P.