vreau si eu un sfat

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
User
Membru Special

Mesaj de User »

cand cumperi un ceas e bine sa ai cat mai multe poze (cadran, capac spate, mecanism, cheita, bartara, etc.)
si trucul e sa cauti acest model pe internet sa vezi daca mai gasesti unul la fel
sansele sunt destul de mari ca sa gasesti unul la fel
de asemenea e bine sa te informezi despre istoria Tissot, si poate afli cand a aparut acest model (daca ai seria ceasului)
fii atent la toate detaliile care pot fi observate in poze si daca ai cum sa contactezi vanzatorul cere-i mai multe poze si date despre ceas
Imagine
gigi72

Mesaj de gigi72 »

ceasul l-am tinut in mana dar nu ma pricep sa-mi dau cu parearea despre originea lui .
am gasit pe ebay unul asemanator dar cu cadranul pe alb http://cgi.ebay.at/Herrenuhr-TISSOT-Sea ... otohosting.
pe site-ul tissot am gasit ceva din gama seastar dar apare ca seastar II si este putin diferit
User
Membru Special

Mesaj de User »

pare sa fie identic cu cel din link
Imagine
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Din ce vad eu in poze, ceasul este ok (99%) d.p.d.v. al originalitatii. Si e un ceas foarte frumos :)
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
gigi72

Mesaj de gigi72 »

iEdi scrie:Din ce vad eu in poze, ceasul este ok (99%) d.p.d.v. al originalitatii. Si e un ceas foarte frumos :)
la 400 de lei ar fi o afacere interesanta dar la cate replici circula pe la noi ....
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Pare original,si pretul e super bun!
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Scrie răspuns