Ceasurile Celebritatilor / Persoanelor Publice
- calin gabi
Re: Ceasurile Celebritatilor / Persoanelor Publice
Rolex de aur.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
George Maior, seful SRI are un Panerai Luminor. L-am vazut intr-un interviu. 
http://www.click.ro/bbtcontent/clipping ... 0101/5.jpg
ceasul lui Mircea Badea este personalizat cu initialele sale, si va las sa descoperiti singuri ce mai scrie
.
ceasul lui Mircea Badea este personalizat cu initialele sale, si va las sa descoperiti singuri ce mai scrie
Si ce? nu are dreptate? 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
ba da
. are perfecta dreptate ! revin in cateva ore cu o colectie de imagini cu ceasurile personalitatilor din Romania, si personalitati din alte tari !
....fara Magda Ciumac, sexi braileanca, Nikita, copilul de aur, samd....AdrianoMc scrie:ba da. are perfecta dreptate ! revin in cateva ore cu o colectie de imagini cu ceasurile personalitatilor din Romania, si personalitati din alte tari !
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Observ ca dumneavoastra cunoasteti foarte bine "personalitatile" din Romania
, sau poate asa le considerati dumneavoastra, personalitati. 
nu, nu cu acesti gandaci vroiam sa pun poze, ci cu ACESTE PERSONALITATI:
Mircea Lucescu - Vacheron Constantin Malte Tourbillon

Rinat Ahmetov Patron Shakhtar Donetsk - Patek Philippe Minute Repeater, din seria Grand Complication, al carui pret de catalog este 745.000 de dolari.

Lil Wayne Artist Muzical - Audemars Piguet Royal Oak Offshore

Lionel Messi Fotbalist- Audemars Piguet Royal Oak Offshore

David Beckham Fotbalist - Breitling Transocean Unitime Caliber B05

Tony Stark (Robert Downey Jr) Personaj Din Seria Iron Man - Jaeger LeCoultre AMVOX5 Platinum Watch

nu, nu cu acesti gandaci vroiam sa pun poze, ci cu ACESTE PERSONALITATI:
Mircea Lucescu - Vacheron Constantin Malte Tourbillon

Rinat Ahmetov Patron Shakhtar Donetsk - Patek Philippe Minute Repeater, din seria Grand Complication, al carui pret de catalog este 745.000 de dolari.

Lil Wayne Artist Muzical - Audemars Piguet Royal Oak Offshore

Lionel Messi Fotbalist- Audemars Piguet Royal Oak Offshore

David Beckham Fotbalist - Breitling Transocean Unitime Caliber B05

Tony Stark (Robert Downey Jr) Personaj Din Seria Iron Man - Jaeger LeCoultre AMVOX5 Platinum Watch

Ce urat vin ceasurile peste incheieturile tatuate! Si ce diferenta intre AP de la Lil Wayne si cel de la Messi - nu de model ci cat de stil si aparitie.
Compari o poză dintr-un studio foto profesionist cu un făcută pe un stadion de fotbal. Mi se pare cel puțin ciudat să compari stilurile personajelor care apar în ele.bonheur scrie:ce diferenta intre AP de la Lil Wayne si cel de la Messi - nu de model ci cat de stil si aparitie.
La fel de ciudată mi se pare atribuirea ceasurilor din poze făcute cu scop publicitar personajelor din poze.
Nu cumva s-a pierdut din vedere scopul topicului ?
Pe mine sincer sa fiu m-ar interesa mai mult ce poarta oamenii de pe meleagurile noastre, chiar daca in opinia unora sunt de o factura mai mult sau mai putin indoielnica. Pentru personalitati/oameni celebri din alte tari va recomand urmatorul thread de pe WUS: Thread: Tracking Celebrities and what watches they are wearing (let's keep it going)
La Lil Wayne e cat se poate de corecta combinatia, un ceas casual cu o tinuta si ambianta probabil pe masura, putea sa aiba si un Patek la mana si nu cred ca se supara nimeni, insa in situatia inversa nu prea merge.
Exact, la Messi situatia e chiar messy, un ceas care se potriveste ca nuca in perete cu tinuta, manseta de la camasa si probabil si de la sacou sunt prea largi si pozitia mainii e aleasa fortat, pentru a face loc ditamai ceasului de la incheietura.bonheur scrie:Si ce diferenta intre AP de la Lil Wayne si cel de la Messi - nu de model ci cat de stil si aparitie.
La Lil Wayne e cat se poate de corecta combinatia, un ceas casual cu o tinuta si ambianta probabil pe masura, putea sa aiba si un Patek la mana si nu cred ca se supara nimeni, insa in situatia inversa nu prea merge.
Unul din ceasurile lui Elvis Presley : Hamilton - Ventura (1957).
Reeditat in prezent - http://www.hamiltonwatch.com/collection ... ic/ventura

Reeditat in prezent - http://www.hamiltonwatch.com/collection ... ic/ventura

AR1070-56E
-
maximuspqr
Super...felicitari pt postareAchraf scrie:complet off-topic - dar ma gandeam la o parte a "personalitatilor"/ personulitatilor care s-au perindat prin acest topic - alde Marinelu, Oierul, 'Nacu etc. si alti prezidentiabili si cum am citit un cuplet de-al lui C-tin Tanase din urma cu 70 ani, am zis sa ...
C.. Tanase, "Si cu asta ce-am facut?" ...
Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat cat am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
Si cu asta ce-am facut?
Am dorit, cu mic, cu mare,
Si-am luptat, cum am stiut,
S-avem noua guvernare?
Si cu asta ce-am facut?
Ca mai bine sa ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar traim in saracie?
Si cu asta ce-am facut?
Ia coruptia amploare,
Cum nicicand nu s-a vazut,
Scoatem totul la vanzare?
Si cu asta ce-am facut?
Pentru-a castiga o paine,
Multi o iau de la-nceput,
Ratacesc prin tari straine?
Si cu ast a ce-am facut?
Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decazut,
Cresc intruna taxe-accize?
Si cu asta ce-am facut?
Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
Si cu asta ce-am facut?
Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicand nu s-a vazut,
Tara-i plina de vedete,
Si cu asta ce-am facut?
Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!
E sloganul cunoscut;
Iarasi am votat ca prostii,
Si cu asta ce-am facut?
Si ca sa o dam si pe ceasuri, sa continuam un pic ...
Constantin Tanase, nascut la 5 iulie, 1880, in Vaslui, a murit la Bucuresti, in 1945.
Exista zvonuri potrivit carora ar fi fost ucis de Armata Rosie invadatoare, desi surse mai credibile indica faptul ca moartea sa s-a datorat unui
blocaj renal.
Constantin Tanase inca mai juca in Bucuresti, la un an de la invazia sovietica, si se spune ca ar fi fost ucis din ca uza satirei la adresa soldatilor rusi, care aveau obiceiul sa rechizitioneze mai ales ceasuri, folosind expresia: "Davai Ceas" (davai = da-mi)
Rau era cu "der, die, das"
Da-i mai rau cu "davai ceas"
De la Nistru pan' la Don
Davai ceas, davai palton
Davai ceas, davai mosie
Haraso tovarasie
Dupa mai multe reprezentatii a fost arestat, amenintat cu moartea si i s-a ordonat sa nu mai joace piesa.
In urmatorul spectacol a aparut pe scena intr-un pardesiu imens, cu manecile pardesiului captusite de sus pana jos cu ceasuri de mana.
Spectatorii l-au aplaudat frenetic la aparitie, desi actorul nu a scos niciun cuvant. Apoi si-a descheiat pardesiul, scotand la iveala un ceas cu pendula!
A spus doar: "El tic, eu tac, el tic, eu tac". Doua zile mai tarziu marele actor era mort.
Shinzo Abe : Seiko - Astron (SAST005).

AR1070-56E
- gherghin nicolae
- Moderator
Cine-i omu' ?
Am vazut...
Am vazut...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "