Sugestii imbunatatire forum

Pareri despre pagina web: http://www.ceasornicar.ro
Scrie răspuns
Dragos M

Re: Sugestii imbunatatire forum

Mesaj de Dragos M »

Am o idee ce nu se incadreaza in special in acest topic, insa imi asum riscul de a o prezenta aici.

Siteul ceasornicar.ro nu are o 'iconita' proprie in bara de sus a browser-ului, asa-zisa 'favicon'. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Favicon )
In imaginea de mai jos am incercuit zona respectiva, pentru a fi mai usor de inteles despre ce vorbesc.

Imagine

E nevoie de o imagine cu extensia .ico si un rand de cod adaugat in head-ul site-ului.

Cod: Selectaţi tot

<link rel="shortcut icon" href="img/favicon.ico">
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Ok, si cum pot , sau cum pot sa o atasez?
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Dragos M

Mesaj de Dragos M »

Strucrura unei pagini web arata asa:

Cod: Selectaţi tot

<html>
       <head>
           <link rel="shortcut icon" href="img/favicon.ico">
       </head>
       <body>
       </body>
</html>
Codul ar trebui introdus in head. Nu am folosit mult timp platforma phpbb3; dar din cate stiu, in calitate de administrator, puteti modifica tema. Inserati codul in sectiunea head.
Daca imi dati niste detalii legate de design va pot ajuta cu un favicon .ico, nu ar trebui sa imi ia mai mult de 15-20 de minute.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Ceva legat de ceasuri, buneinteles! Daca gasesti trimite-mi un link sau poza sau ce trebuie pentru a-l folosi.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Dragos M

Mesaj de Dragos M »

O sa vorbesc cu un amic care a administrat mai multe formumuri pe acest tip de platforma si o sa va postez un mini-tutorial. Pentru favicon o sa fac mai multe variante, sa aveti de unde alege.
Dragos M

Mesaj de Dragos M »

Asta a iesit dupa cateva minute de desenat:

Imagine

Am preferat sa pastrez imaginea cat mai simpla, fara elemente grafice complexe care oricum nu s-ar fi observat atunci cand ar fi fost redimensionata ca favicon.

Imagine

Va pot timite si fisierul .ico prin email, sau puteti converti imaginea png in ico cu ajutorul urmatorului site: http://www.convertico.com/

EDIT
Tutorial pentru phpbb3 (limba engleza):
https://www.phpbb.com/kb/article/adding-a-favicon/
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

1.Luni limitam accesul la zona vand cumpar pentru utilizatorii cu mai putin de 50 mesaje
2.Tot luni vom avea si favicon
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

1.Luni limitam accesul la zona vand cumpar pentru utilizatorii cu mai putin de 50 mesaje
Poate ar trebui sa declare/probeze si ca au luat la cunostinta de cerintele regulamentului pe care se angajeaza sa il respecte intocmai(sa mentioneze acest lucru in preambulul anuntului).
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
edy

Mesaj de edy »

Nu zic ca aceasta masura este un pic prea pripita, insa cei care au postat deja acolo si au un numar de sub 50 de postari...ce fac? Se apuca sa scrie aiurea pe forum ca sa intruneasca numarul de postari? Inteleg ca este un privilegiu sa postez pe forumul dvs. si nu pretind nici un drept, insa eu cu 10 postari nu mai am acces la rubrica mea de vanzari...pentru ca nu am 50 de postari.
Inca odata va intreb, pentru lamurire si cuprinderea unui subiect la care probabil nimeni nu s-a gandit inainte sa ia aceasta masura: omeneste, acum, pentru a accesa rubrica mea deja postata la Vanzari, trebuie sa postez aiurea pe forum pentru a intruni cele 50 de posturi (masura ce mi se pare hilara) sau totusi reduceti acest numar la un mai omenesc 10 postari?!
Inteleg ca prin aceasta masura se cauta indepartarea noilor veniti de rubrica de vanzari, insa daca nu doriti sute sau mii de posturi gen: "da, ai dreptate", "nu m-am gandit pana acum", "vai saracul ce tzeapa si-a luat", "ce ceas frumos", "e cu arc sau cu baterie?".
Repet, inteleg ca nu am decat 1-2 luni pe forum, dar nu sunt genul care sa fac conversatie aiurea daca nu am treaba in acel sector doar de dragul de a intruni numarul de postari.
Rog reducerea numarului limita la macar 10 postari.
Multumesc!
Nu fiti naivi... doar pentru ca nu exista o anume regula, nu inseamna ca ea nu poate fi creata!
MironP

Mesaj de MironP »

Sa intelegem ca inscrierea ta pe forum a fost doar pentru ca sa vinzi niste ceasuri?
edy

Mesaj de edy »

Nu intelegeti ce doriti dvs.; intamplator contul l-am facut mai demult nu saptamana trecuta, insa nu am simtit nevoia sa intervin in postari aiurea. Recunosc ca sunt nou pe acest forum insa nu sunt strain de forumuri si stiu ca astfel de masuri nu se iau peste noapte. Repet: stiu ca postarea pe un forum este un privilegiu nu un drept dar vreau sa constientizez administratia ca nimeni nu doreste postari fara sens pentru a intruni un anumit numar de postari pentru a accesa o rubrica. Parerea mea este ca o limita de 10 posturi si-ar face treaba insa nu trebuie sa coincida cu cea a administratorilor. Este in interesul tuturor ca informatia de pe orice forum sa fie concentrata si lizibila nu sa atingem un target de postari pentru a accesa o rubrica!
Eu am deschis acum o saptamana o rubrica ce nu o mai pot accesa decat dupa ce fac 50 de posturi...daca trebuie sa fac posturile acelea, le fac, bag 10-20 de bancuri la rubrica dedicata pe zi si in cateva zile pot accesa rubrica insa ma gandesc ca un forum trebuie sa fie plin de informatie utila nu de posturi bagate pentru a atinge un numar.
Inca odata: o limita de 10-15 si-ar face treaba...insa 50... :|
Doar sesizez si-mi spun parerea.
Nu fiti naivi... doar pentru ca nu exista o anume regula, nu inseamna ca ea nu poate fi creata!
MironP

Mesaj de MironP »

Ce se posteaza la sectiunea "Cafenea" nu este contorizat din cate stiu eu.
Deci scrieti niste bancuri daca aveti ceva nou si bun.
Ceea ce doresc sa spun este ca acest forum nu este creat cu scopuri mercantile.
Daca va plac ceasurile, sigur aveti cateva, sigur stiti cate ceva despre ele.
Postari ce se refera la ceasuri se doresc de fapt. Nu conteaza gradul de cunoastere. Doar ce se "simte" apropos de fenomenul orologer.
De ce nu incercati intai sa va simtiti ca acasa pe acest forum. Sa cititi, sa ne cunoastem, sa discutam (despre ceasuri) si apoi, ca o consecinta fireasca sa instrainati niste ceasuri pentru a face loc altora...
Nu doresc sa va iau la rost sau sa va fac sa va simtiti... ciudat.
Doar v-am explicat ce se doreste.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Dl. edy,
Din curiozitate am cautat postarea dvs. in sectiunea vanzari datorita comentariilor legate de regulament, incrancenarii cu care va sustineti cauza si nu in ultimul rand modului agresiv de a recupera timpul pierdut. Am constatat ca aveti in spate un intreg staff specializat in vanzari de ceasuri ex:
Aici induceti ideea ca sunteti o persoana erudita in domeniu.
Ceasornicarul Tau va ofera doar produse 100% ORIGINALE, noi sau pre-owned (dupa cum este specificat in descrierea fiecarui produs), de cea mai buna calitate, in stare impecabila. NU comercializam falsuri, replici, imitatii !!!
Ulterior demonstrati ca desfasurati o activitate comerciala permanenta si nicidecum nu sunteti un pasionat asa cum incercati sa ne convingeti pe noi, va intereseaza doar afacerile cu ceasuri.
Intentia noastra declarata catre dvs. este ca atunci cand cumparati un orologiu de la noi sa va bucurati de el perioada indelungata fara experiente neplacute!

Suntem interesati si de schimburi sau sa achizitionam ceasuri insa numai daca indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii : in primul rand sa fie model nou (se cauta in primul rand modele noi, actuale, insa pentru colectionari cautam si modele mai vechi sau vintage), sa fie in stare impecabila estetica si functionala si, cel mai important, sa fie original (ne intereseaza doar ceasuri originale, nu suntem interesati de replici indiferent de pret si de calitate). De preferat ar fi sa aiba cutia si actele originale insa nu este o problema daca nu sunt, dar se va pierde din valoare.[/quote]

[quote]Multumim administratorilor pentru oportunitatea de a posta ceasurile noastre pe acest forum!
Fotografiile din anunturi sunt realizate in studioul nostru si nu sunt prelucrate pentru a arata mai bine.
Trimitem si in tara prin FanCourier.
Negociem in limita bunului simt, dupa parerea noastra pretul este direct reflectat de starea ceasului
QED...

PS.Va sugerez sa incercati si pe mercador, tocmai, okazii, ceasuri de mana, ebay, daca v-ati suparat pe regulament.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

In fiecare zi , pe masura ce anunturile se actualizeaza , posesorul anuntului este verificat. In primul rind ,,cosmetizez anuntul , adica sterg UP-urile aiurea. Avem un coleg printre noi , nu dau nume, care avea numarul de postari , parca erau 108 din cite retin. Insa erau vreo 7 pagini de up-uri. Dupa ce le-am sters , utilizatorul , de altfel cu ceva vechime pe forum , a mai ramas cu 18 postari ...
Cam asta e .
Ar fi bine sa nu se contorizeze mesaje de genul : ce ceas frumos ...sau La multi ani ...sau alte comentarii aiurea.
Cu siguranta postarile fiecarui utilizator s-ar reduce drastic .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

In fiecare zi , pe masura ce anunturile se actualizeaza , posesorul anuntului este verificat. In primul rind ,,cosmetizez anuntul , adica sterg UP-urile aiurea. Avem un coleg printre noi , nu dau nume, care avea numarul de postari , parca erau 108 din cite retin. Insa erau vreo 7 pagini de up-uri. Dupa ce le-am sters , utilizatorul , de altfel cu ceva vechime pe forum , a mai ramas cu 18 postari ...
Corect, am remarcat si eu cu mult timp in urma postari facute exclusiv din up-uri, sunt multe situatii de acest gen in sectiunea vanzari.
Scrie răspuns