Fossil Watch CH2601
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Fossil Watch CH2601
Am un Fossil Watch CH2601 de 3 ani,iar acum cateva luni a trebuit sa ii schimb bateria.Problema e ca de cand am schimbat-o,am observat ca acele ceasuri mici de pe cadran nu mai functioneaza.Ceasornicarul mi-a spus ca nu are idee ce s-a intamplat.Eu sunt din Pitesti si am mai fost la inca 2 ceasornicari dar mi-au spus ca se baga doar la ceasuri mecanice nu quartz.Ma puteti ajuta cu vreun sfat? Multumesc.daca nu am postat unde trebuie,imi cer scuze.
Re: Fossil Watch CH2601
Nu s-a facut resetarea. In interior are un punct unde scrie AC care trebuie scurtcircuitat cu plusul ceasului., si in plus trebuie mare atentie la montarea distantierului care are 2 prelungiri metalice in interior care trebuie atent fixate sa cada exact pe butoanele de comanda a cronografului.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Multumesc mult pentru raspuns,o sa incerc sa ii spun ceasornicarului asta,poate isi da si el seama despre ce este vorba 
S-a rezolvat problema,a fost exact cum a zis Dl.Claudiu.
Si uite asa mai afla diversi ceasornicari cu ce manaca meseria........ 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people