Identificare ceasuri vechi

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
Myiagy

Identificare ceasuri vechi

Mesaj de Myiagy »

Salutare si respect, facand curatenie prin casa am dat de niste ceasuri aparent cat se poate de ''vintage'' ca sa zic asa. Banuind ca au fost ale bunicului (ceasornicar fiind la baza) m-am lovit de o dilema (necunoscator nefiind de fapt si de drept in ale' ceasurilor). Pentru mai multe lamuriri si opinii si detalii am sa atasez niste poze. Stima!
Zar

Re: Identificare ceasuri vechi

Mesaj de Zar »

AR1070-56E
Myiagy

Mesaj de Myiagy »

Multumesc frumos Zar! :)
Myiagy

Mesaj de Myiagy »

Imagine
Myiagy

Mesaj de Myiagy »

Imagine
Myiagy

Mesaj de Myiagy »

Imagine
Myiagy

Mesaj de Myiagy »

Imagine
Imagine
Myiagy

Mesaj de Myiagy »

Imagine
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

La Movado as fi curios sa vad mecanismul.Celelalte sunt ceasuri rusesti,Luch,chaika,Pobeda..Aaa vad si un Doxa.Si la acesta ar trebui vazut mecanismul. Oricum nu sunt intr-o stare fericita,ca sa fiu bland.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Myiagy

Mesaj de Myiagy »

Claudiu scrie:La Movado as fi curios sa vad mecanismul.Celelalte sunt ceasuri rusesti,Luch,chaika,Pobeda..Aaa vad si un Doxa.Si la acesta ar trebui vazut mecanismul. Oricum nu sunt intr-o stare fericita,ca sa fiu bland.
Claudiu recunosc ca se vede trecerea timpului si nepasarea peste aceste ceasuri de aceea as vrea sa le acord mai multa atentie. Ele au apartinut bunicului meu ceasornicar la baza. O sa revin in curand cu poze la mecanisme.
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

Myiagy scrie:
Claudiu scrie:La Movado as fi curios sa vad mecanismul.Celelalte sunt ceasuri rusesti,Luch,chaika,Pobeda..Aaa vad si un Doxa.Si la acesta ar trebui vazut mecanismul. Oricum nu sunt intr-o stare fericita,ca sa fiu bland.
Claudiu recunosc ca se vede trecerea timpului si nepasarea peste aceste ceasuri de aceea as vrea sa le acord mai multa atentie. Ele au apartinut bunicului meu ceasornicar la baza. O sa revin in curand cu poze la mecanisme.
Numai eu nu am avut noroc sa gasesc vreun ceas...revenind la subiect,ati reusit sa faceti poze la mecanisme ?
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
branoaiarobert

Mesaj de branoaiarobert »

Salutare...am primit de curand un ceas vechi paul garnier de la o cunostinta.in urma cautarilor de pe net nu am gasit unul asemanator .ma poate ajuta cineva in identificarea lui ...pe spatele mecanismului sub numele fabricantului este trecut seria 2331 ..iar pe capacul din spate pe interior alte trei serii
ceasul

Mesaj de ceasul »

branoaiarobert scrie:Salutare...am primit de curand un ceas vechi paul garnier de la o cunostinta.in urma cautarilor de pe net nu am gasit unul asemanator .ma poate ajuta cineva in identificarea lui ...pe spatele mecanismului sub numele fabricantului este trecut seria 2331 ..iar pe capacul din spate pe interior alte trei serii
este cineva medium sa ne zica cum arata ceasul? :roll:
***I LOVE MY OLD AND STUPID WATCH***
branoaiarobert

Mesaj de branoaiarobert »

Voi veni si cu poze in curand....merci
Scrie răspuns