Ceasurile sotiilor, copiilor sau prietenelor noastre.
-
stefand600
Recunosc ca e mult mai usor si mai ieftin sa colectionezi ceasuri de dama decat nume similare varianta pentru barbati. Asa e piata, nu doar la noi - peste tot in lumea asta... Nu cred ca le apreciem suficient pe partenerele noastre de viata, si nici ele nu cred ca ne (prea) inteleg pasiunea. De aceea preturile sunt mai mici(inclusiv la ceasurile noi - daca nu sunt "bijuterii"), desi d.p.d.v. tehnic un ceas de dama e mult mai fin, - o minune mecanica!
Colectionarea cu precadere a ceasurilor barbatesti tine de "masculinitatea noastra" si ceasurile sunt jucariile noastre, ale baieteilor trecuti de varsta copilariei...
Eu nu prea ma omor cu ceasurile de mana(port zilnic Seiko5 sau Orient), si am doar cateva mai deosebite pentru mine, si cateva pentru sotie.
O sa vin cu poze cat de curand.
Colectionarea cu precadere a ceasurilor barbatesti tine de "masculinitatea noastra" si ceasurile sunt jucariile noastre, ale baieteilor trecuti de varsta copilariei...
Eu nu prea ma omor cu ceasurile de mana(port zilnic Seiko5 sau Orient), si am doar cateva mai deosebite pentru mine, si cateva pentru sotie.
O sa vin cu poze cat de curand.
Dus cu CEASUL!