Din pacate o sa vedem tot mai multe dinastea in viitorul apropiat. Din fericire, nu sunt decat gadget-uri, nu ceasuri, si ca toate gadgeturile or sa apara si-or sa dispara...eventually.vasiledincu scrie:Asta nu e ceas, e cacat cu luminitze!Zar scrie:Samsung - http://ceasuridemana.ro/samsung-gear-mo ... 89059.html
Ceasuri interesante de vanzare pe net
- lawrence38
Re: Ceasuri interesante de vanzare pe net
JDM Freak

Orice instrument de masurat timpul se numeste CEAS. Indiferent ce sistem de calcul foloseste, ce tip de mecanism are sau cum il afiseaza.
AR1070-56E
-
vasiledincu
In principiu Zar are dreptate.
Dar nu orice instrument de masurat timpul merita sa fie discutat si promovat pe acest forum.
Dar nu orice instrument de masurat timpul merita sa fie discutat si promovat pe acest forum.
"Esti prost si vrei sa te remarci?
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
- lawrence38
Pai in acest caz ar trebuie sa-i spun "ceas" si televizorului (are un ceas LCD integrat) , masinii, telefonului, cuptorului cu microunde...Zar scrie:Orice instrument de masurat timpul se numeste CEAS. Indiferent ce sistem de calcul foloseste, ce tip de mecanism are sau cum il afiseaza.
La ce voiam eu sa ajung e ca scopul principal al acelui gadget nu e de a masura timpul ci mai degraba de a face legatura intre el si telefonul mobil, cum la fel o sa fie si "faimosul" de pe-acuma iWatch.
JDM Freak

- satiriadis
- otvos-bruno
Urat mai e!
Ce rost au pietricele si aurul la un "emergency watch"??
Si pe langa asta...28.000 E pe un quartz.
Ma rog,gusturile nu se discuta
Ce rost au pietricele si aurul la un "emergency watch"??
Si pe langa asta...28.000 E pe un quartz.
Ma rog,gusturile nu se discuta
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci
Ma intreb cand o sa dispara atitudini de genul asta de pe forum : "e doar un Seiko, nu e ceas e cacat cu luminite, daca Spring Drive era oferit Patek (sau alt elvetian de varf) avea alta importanta si alta valoare = mai mare, nu poate fi high-end pt ca e facut de Citizen (sau alt japonez), nu merita pt. ca e quartz'' etc. Si eu pot sa afirm : ''28.000E pe un mecanic = nu merita''. Pasionati si colectionari exista la toate genurile de ceasuri, inclusiv aici pe forum. Luati exemplu de pe forum-urile straine cum membrii respecta alegerile/optiunile celorlalti ...
AR1070-56E
-
vasiledincu
Hai sa le luam pe rand, coane Iancule:Zar scrie:Ma intreb cand o sa dispara atitudini de genul asta de pe forum : "e doar un Seiko, nu e ceas e cacat cu luminite, daca Spring Drive era oferit Patek (sau alt elvetian de varf) avea alta importanta si alta valoare = mai mare, nu poate fi high-end pt ca e facut de Citizen (sau alt japonez), nu merita pt. ca e quartz'' etc. Si eu pot sa afirm : ''28.000E pe un mecanic = nu merita''. Pasionati si colectionari exista la toate genurile de ceasuri, inclusiv aici pe forum. Luati exemplu de pe forum-urile straine cum membrii respecta alegerile/optiunile celorlalti ...
1. nu compara un Seiko 5 cu un Spring Drive. Cred ca majoritatea noastra, cea de pe forum, stiu sa faca diferenta de calitate si de valoare intre cele doua. Nu cred ca vrei sa spui ca nu! Asadar, despre ce vorbim?
2. ceasul ala cu luminite nu e mai "ceas" decat laptopul meu, si el stie sa imi arate ora exacta. Nu vad rostul promovarii aici pe forum a unor mecanisme electronice cu luminite drept "ceasuri"
3. "daca Spring Drive era oferit Patek (sau alt elvetian de varf) avea alta importanta si alta valoare = mai mare"
E in limba romana? Eu nu pricep ce ai vrut sa spui.
4. "nu poate fi high-end pentru ca e facut de Citizen?"
No shit, Sherlock!
Eu am un Chronomaster, tocmai pentru ca-i recunosc valoarea. Tu ai?
PS: intr-un forum civilizat, unul din cele pe care le pomenesti, un user decent are bunul simt sa se retraga dupa ce a fost dovedit ca mincinos.
"Esti prost si vrei sa te remarci?
- satiriadis
Breitlingul Emergency Quartz gold&diamonds s-a vandut vad
).
SBLA047
- gherghin nicolae
- Moderator
Aici iti dau dreptate mai ales in ultima parte...vasiledincu scrie:Hai sa le luam pe rand, coane Iancule:Zar scrie:Ma intreb cand o sa dispara atitudini de genul asta de pe forum : "e doar un Seiko, nu e ceas e cacat cu luminite, daca Spring Drive era oferit Patek (sau alt elvetian de varf) avea alta importanta si alta valoare = mai mare, nu poate fi high-end pt ca e facut de Citizen (sau alt japonez), nu merita pt. ca e quartz'' etc. Si eu pot sa afirm : ''28.000E pe un mecanic = nu merita''. Pasionati si colectionari exista la toate genurile de ceasuri, inclusiv aici pe forum. Luati exemplu de pe forum-urile straine cum membrii respecta alegerile/optiunile celorlalti ...
1. nu compara un Seiko 5 cu un Spring Drive. Cred ca majoritatea noastra, cea de pe forum, stiu sa faca diferenta de calitate si de valoare intre cele doua. Nu cred ca vrei sa spui ca nu! Asadar, despre ce vorbim?
2. ceasul ala cu luminite nu e mai "ceas" decat laptopul meu, si el stie sa imi arate ora exacta. Nu vad rostul promovarii aici pe forum a unor mecanisme electronice cu luminite drept "ceasuri"
3. "daca Spring Drive era oferit Patek (sau alt elvetian de varf) avea alta importanta si alta valoare = mai mare"
E in limba romana? Eu nu pricep ce ai vrut sa spui.
4. "nu poate fi high-end pentru ca e facut de Citizen?"
No shit, Sherlock!
Eu am un Chronomaster, tocmai pentru ca-i recunosc valoarea. Tu ai?
PS: intr-un forum civilizat, unul din cele pe care le pomenesti, un user decent are bunul simt sa se retraga dupa ce a fost dovedit ca mincinos.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
- otvos-bruno
Eu unul,daca as avea banii aia,cu siguranta nu i-as cheltui pe un ceas quartz,fie el si high-end.
Nu vad nimic deosebit la un mecanism quartz.E un mecanism simplu.Da,poate e decorat f frumos,atentie la detalii,etc....pt mine tot quartz ramane.
La un ceas mecanic,e arta,e altceva.
In acea suma,gasesti ceasuri cu mecanisme deosebite,complicatii,toubilon,etc.
Dar...asta e doar parerea mea.
O seara frumoasa!
Nu vad nimic deosebit la un mecanism quartz.E un mecanism simplu.Da,poate e decorat f frumos,atentie la detalii,etc....pt mine tot quartz ramane.
La un ceas mecanic,e arta,e altceva.
In acea suma,gasesti ceasuri cu mecanisme deosebite,complicatii,toubilon,etc.
Dar...asta e doar parerea mea.
O seara frumoasa!
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/
Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci
PT interesati, Orient Mako Bumble Bee revine la vanzare intr-un stoc limitat de 90 bucati cu ocazia aniversarii acestui model, detalii : http://orientwatchusa.com/blog/2014/07/ ... niversary/
Buna dimineata. Cum pot face sa-mi comand si eu unul ?H2H scrie:PT interesati, Orient Mako Bumble Bee revine la vanzare intr-un stoc limitat de 90 bucati cu ocazia aniversarii acestui model, detalii : http://orientwatchusa.com/blog/2014/07/ ... niversary/
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Din pacate? Cu ce te incurca aceste gadget uri? Te obliga cineva sa le cumperi?lawrence38 scrie:Din pacate o sa vedem tot mai multe dinastea in viitorul apropiat. Din fericire, nu sunt decat gadget-uri, nu ceasuri, si ca toate gadgeturile or sa apara si-or sa dispara...eventually.vasiledincu scrie:Asta nu e ceas, e cacat cu luminitze!Zar scrie:Samsung - http://ceasuridemana.ro/samsung-gear-mo ... 89059.html
Astea au alt scop decat un ceas.