Zeppelin LZ129 Hindenburg Automatic

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
pike

Zeppelin LZ129 Hindenburg Automatic

Mesaj de pike »

Salut,

Ce parere aveti de ceasul mai sus mentionat?Merita luat sau este o pocnitoare?
Mie imi place cum arata.

Multumesc
H2H

Re: Zeppelin LZ129 Hindenburg Automatic

Mesaj de H2H »

Pocnitoare nu este, are mecanism Miyota 9100 26 rubine care-i destul de ok in clasa asta. Daca renteaza, asta numai dvs stiti ce raport pret/placere aveti pentru aceasta piesa.
pike

Mesaj de pike »

Pretul lui este de 1800 lei.
Exista variante mai bune la banii astia?

Multumesc
zveros

Mesaj de zveros »

La pretul de 1800 ron , cu siguranta exista variante mai bune , puteti sa va uitati la ,hamilton ,certina , mido ,din ce am vazut eu exista niste reduceri substantile de pret in retele B&B (a nu se lua drept reclama ) trebuie doar putina rabdare :wink:
pike

Mesaj de pike »

Prin ce sunt mai bune?Mecanisme mai fiabile si mai precise?

Multumesc
H2H

Mesaj de H2H »

Eu v-as recomanda sa rasfoiti acest subforum si multe din intrebarile pe care le aveti isi vor gasi raspunsul. Cu siguranta veti avea dupa aceea alte intrebari dar la alt nivel, va fi deja un pas inainte:)

http://www.ceasornicar.ro/forum/viewforum.php?f=19
nmbcatega

Mesaj de nmbcatega »

Din puctul meu de vedere nu merita 8) !
La banii astia sunt o groaza de ocazii pentru un ceas care ofera mult mai mult!
ROMANIA Traieste prin Noi, cei care locuiesc aceaste meleaguri de milenii!
http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A
Suport ceasuri: http://www.youtube.com/watch?v=FyHqL2vJcVc
ghapciu

Mesaj de ghapciu »

Întâmplător l-am găsit zilele astea pe bb la aprox 900 de lei.
La prețul asta mi se pare acceptabil.
mihai.moldovan

Mesaj de mihai.moldovan »

Daca se gaseste la comanda online cred ca e ok. Sunt unele care au reducere mare doar in magazine si de multe ori sunt din cele purtate de vanzatoare. Stiu din experienta proprie: cateva zgarieturi, cureaua praf. Deci cu alte cuvinte il cumperi la pretul corect ... de ceas second.
I lost faith in humanity.
Baroc

Mesaj de Baroc »

mihai.moldovan scrie:Daca se gaseste la comanda online cred ca e ok. Sunt unele care au reducere mare doar in magazine si de multe ori sunt din cele purtate de vanzatoare. Stiu din experienta proprie: cateva zgarieturi, cureaua praf. Deci cu alte cuvinte il cumperi la pretul corect ... de ceas second.
:D Asa procedeaza vanzatoarele din orasul dumneavoastra ? Poarta prin rotatie ceasurile din magazin pana le fac praf ? Asta e gluma anului de la Radio Erevan ?!
mihai.moldovan

Mesaj de mihai.moldovan »

Asa am gasit in Bucuresti. No offense! Nu stiu daca este o regula sau doar o exceptie.
I lost faith in humanity.
john_gabriel41

Mesaj de john_gabriel41 »

Acest ceas s-a gasit si la aproximativ 1300 lei la reducerile de vinerea neagra . Ceasul merita cu prisosinta toti banii , iar aburelile alea ca Certina , Hamilton etc ar fi super ceasuri sunt de fapt fitze fara nici o acoperire in viata reala , de multe ori marca Zeppelin depaseste la finisaje ceasurile elvetiene entry si middle level , iar mecanismele Miyota sunt la fel de fiabile si precise ca mecanismele ETA folosite in elvetienele de la acelasi nivel de pret.

Un ceas nu il ei doar pentru mecanism , ci in principal pentru felul cum arata , iar cu un Zeppelin toti care il vor privii vor sti ca este Zeppelin , este inconfundabil si atrage atentia si pana la urma asta conteaza cel mai mult.

Tot ce scrie aici este discutabil......depinde totul de cumparator,ce vrea si ce asteapta de la ceas.
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Degeaba.
Cunoscatorii stiu ca este Zeppelin...care stiu ce este :)
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Intr-adevar, tot ce (se) scrie aici este discutabil. Mai putin faptul ca (T)Zeppelin este asa cum spune si Nic, ceva ce nu este ce se vrea a fi. Desi mi-am exprimat in multe randuri aprecierea fata de ceasurile/brandurile japoneze, nu-mi face cu ochiul un mecanism ce poate fi gasit intr-un Citizen la o suma de bani, pus in decolteul unei carcase elvetiene.
Ca sa fiu cumva mai explicit, v-ar incanta sa cumparati o masina nemteasca VW, dar care sa tina sub capota un motor de Fiat? Fireste ca si Fiat-ul face masini bune, dar locul lor intr-un catalog financiar este altundeva.
Personal, prefer un ceas Citizen cu al lor Miyota si in bine-meritata evaluare a acestui brand, decat Z.-ul.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
john_gabriel41

Mesaj de john_gabriel41 »

Zeppelin ca si Junkers si Maximilian sunt produse de Pointtec care este o firma germana , ei nu produc mecanisme in house , doar folosesc sau modifica unele mecanisme de la Miyota , Eta sau Ronda (mai demult foloseau si Poljot ) Nu au pretentia ca produc ceasuri de lux (cel mai scump ceas pe care il produc este in jur de 3000€) dar la categoria lor de pret , din punct de vedere al finisajelor , depasesc multe branduri cu pretentii.
Scrie răspuns