Am dat niste exemple foarte clare in acest sens la topicul de mai jos : Steinhart v.s. Doxa .
S.O.S. - REDUCERI TRUCATE - B&B COLLECTION
S.O.S. - REDUCERI TRUCATE - B&B COLLECTION
Pe acesta cale doresc sa atrag atentia asupra unor reduceri trucate de 50 % la B&B , mai ales la brandurile Doxa si Hamilton , unde foarte multe din preturi au fost modificate artificial ca sa para ca s-ar fi efectuat reduceri adevarate .
Am dat niste exemple foarte clare in acest sens la topicul de mai jos : Steinhart v.s. Doxa .
fin
-
vasiledincu
Re: S.O.S. - REDUCERI TRUCATE - B&B COLLECTION
Faina semnalare, multumim.
Oare nu s-ar putea face si ceva oficial, catre OPC?
Oare nu s-ar putea face si ceva oficial, catre OPC?
"Esti prost si vrei sa te remarci?
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
In urma unor dovezi vizuale nu se pot face plangeri la OPC , desi personal inainte de " reduceri " am primit de la managerul Doxa ( nu doresc sa-i mentionez numele ) un raspuns oficial in legatura cu preturile unor ceasuri ca Doxa Vintage Pilot ....insa le-am sters , nu stiam ca peste 4 luni vor proceda cum au procedat .
Iar pretul ceasului Hamilton Khaki Officier Mechanical il stiam dinainte fiindca urmaream daca nu intra o reducere la acest model .
Iar pretul ceasului Hamilton Khaki Officier Mechanical il stiam dinainte fiindca urmaream daca nu intra o reducere la acest model .
fin
nu inteleg..cum adica reduceri trucate?
Reducere trucata este daca doresti sa para ca ai facut o reducere la un produs , maresti pretul initial cu 20-30-50 % ca dupa accea sa ramai cu pretul initial , facand o " reducere " de ochii lumii .
fin
la seiko sunt reale reducerile

-
garbisrobert
Va salut.
Eu am un prieten foarte bun care cunoaste pe cineva foarte apropiat de patron la B&B Collection si pentru cei apropiati poate sa ii aduca orice ceas de la B&B cu 40% reducere. Deci ..... trageti singuri concluzia. Cand fac reduceri de 40%, de fapt acela este pretul real al ceasului !
Eu am un prieten foarte bun care cunoaste pe cineva foarte apropiat de patron la B&B Collection si pentru cei apropiati poate sa ii aduca orice ceas de la B&B cu 40% reducere. Deci ..... trageti singuri concluzia. Cand fac reduceri de 40%, de fapt acela este pretul real al ceasului !
Despre ce model de Hamilton Officer Mechanical este vorba?
Si la cat este acum?
Si la cat este acum?
Un adaos de doar 40% la pretul de achizitie este decent.Orice firma are de platit chirii,salarii,taxe si sa mai faca si profit.Nu au cum sa vanda la pretul de achizitie.
Amadeus, nu confunda discountul cu adaosul. Pentru a da discount 40% firma si-a calculat o marja bruta de minim 50% , ceea ce inseamna pretul de achizitie x 2. Discount dai din gross margin, adaos puI la pretul de intrare (pret achizitie + costul transportului, cel putin). Pare complicat dar nu este, depinde de unde calculezi (de la pretul de intrare sau de la cel de vanzare).
Oricum, ce potI fi convins este ca si la 40% discount firma are costurile acoperite (si nu sunt deloc mici) si un castig multumitor. Nimeni nu face nimic gratuit ( mai putin cateva fundatii, Maica Tereza, etc).
Oricum, ce potI fi convins este ca si la 40% discount firma are costurile acoperite (si nu sunt deloc mici) si un castig multumitor. Nimeni nu face nimic gratuit ( mai putin cateva fundatii, Maica Tereza, etc).
-
sclifositu
Parerea mea este ca intr-adevar au reduceri insa nu asa mari cu vor ei sa para adica o reducere de 50% este de fapt o reducere de 20-30% . Eu am cumparat acum 2 ani un casio din magazin b&b cu o reducere de 50% la un pret de 190 ron, tin sa mentionez ca sunt foarte bun prieten cu goagal si ne consultam mereu, am gasit acest ceas si pe alte site-uri de profil la preturi cuprinse intre 300-350 ron, pretul intreg la b&b fiind de 380 ron deci eu zic ca este ok ... Astazi am comandat un police de la ei online la pretul de 220 dupa o reducere de 40% .. Sincer nu stiu cat din astia 40% este reducere adevarata insa stiu stigur ca este cel mai bun pret pentru ceasul respectiv chiar si la selleri individuali pe tocmai,okazii .. Este mult mai scump. Tin sa precizez ca la casio cumparat din magazin am primit o cutie de carton de 2 lei sper ca la police sa primesc una originala ... Voi ce cutie ati primit ?!
PS: ceasul comandat astazi
http://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-poli ... 478-9.html
PS: ceasul comandat astazi
B&B in multe cazuri e singurul dealer autorizat din tara pentru unele brands, comparatia cu "goagal" si okazii sau fara a avea notiunea de dealer autorizat vs gri e cel putin hilara si arata ca mai e de lucru de fapt la prietenia cu goagal. Numai prin comparatia de dealer autorizat vs dealer autorizat putem delimita si aprecia marja de adaos pentru fiecare dealer.
Ceasul Police e complet oribil, sper ca va fi purtat pe ascuns, fara a-l afisa in public, pentru binele omenirii.
Ceasul Police e complet oribil, sper ca va fi purtat pe ascuns, fara a-l afisa in public, pentru binele omenirii.
Casio vine cu o cutie nu foarte aratoasa, la gama de pret a acestora nefiind de mirare.
Cutia este una de carton negru, inscriptionata Casio, cu un ambalaj exterior care sa tina inchisa cutia din interior.
Cutia este una de carton negru, inscriptionata Casio, cu un ambalaj exterior care sa tina inchisa cutia din interior.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
..la un ceas asa de urat ce cutie ai vrea sa-ti dea?sclifositu scrie: ceasul comandat astazi
-
sclifositu
Mersi pentru raspunsuri si pentru complimentele cesului
. In legatura cu goagal nu ma refer doar la site-uri gen okazii tocmai .. Ci si la amazon, ebay .. Si alte site-uri autorizate deoarece pe oficialul police nu sunt afisate preturi. In legatura cu ceasul , intr-adevar este un model mai deosebit, ceasurile police nu sunt pentru oricine mai ales pentru cei care prefera clasicurile deci gusturile nu se discuta
oricum apreciez parerile sincere