Ce model de Casio G-Shock aveti ?

Ceasuri care se preteaza activitatilor dure, unde o rezistenta sporita este necesara.
Scrie răspuns
lawrence38

Re: Ce model de Casio G-Shock aveti ?

Mesaj de lawrence38 »

Ciompes scrie:Posed modelul GD-100MS-3D.

http://www.watchspree.com.sg/shop/index ... ms-3d.html

Este ceasul de zi cu zi, datorita domeniului in care lucrez. Il am de aprox. 2 ani, de nou, timp in care a rezistat cu brio la destul de multe "intemperii". Asta pana acum. Mai nou cureaua a inceput sa dea semne de oboseala si necesita inlocuire. Din pacate nu gasesc niciunde modelul exact(cu inscriptia 3263 pe ea). Ma poate directiona cineva?

Multumesc!
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B0085ZF38 ... ot_redir=1

Daca nu trimit in RO, poti folosi Shipito, te mai costa 5-10$ in plus , poate chiar mai putin la o curea.
JDM Freak
ImagineImagineImagine
laeucigasul

Mesaj de laeucigasul »

Casio G Shock G 9000 Mudman un ceas ce intradevar rezista.
Imagine
Imagine
CristiRD

Mesaj de CristiRD »

Am mai multe ceasuri Casio G-Shock insa preferatul meu este de departe clasicul DW-5600C "Speed", unul dintre putinele ceasuri certificate de NASA pentru misiuni in spatiu. Durata de viata a bateriei 10 ani, 200m WR si rezistenta la socuri etalon in domeniu.

Capac pe filet, structura metalica imbracata in cauciuc pentru un ceas care din 1990 functioneaza fara probleme si care are din punctul meu de vedere dimensiunea si greutatea perfecta pentru un ceas de fiecare zi.
Nu e de mirare ca a devenit un clasic si a ramas sub diferite variante in linia G-Shock din 1983 pana in prezent.

Imagine

Imagine
CristiRD

Mesaj de CristiRD »

Fratiorii lui DW-5600C : DW-5700C si GRX-5600GE :mrgreen:

Imagine
Ninulescu

Mesaj de Ninulescu »

Sant foarte frumoase !
Sa le purtati sanatos, stimate coleg !
Ceasurile G-Shock au o magie personala care te transforma ca om imediat ce le pui pe mana,
eu a trebuit sa renunt la al meu, dar prin despartirea de mine mi-a salvat viata !

Mie imi plac mult G-Shock-urile solare, indiferent de model, prefer insa culoarea galbena care din pacate la noi in Ro este raritate !
https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
CristiRD

Mesaj de CristiRD »

Multumesc colegului Ninulescu pentru aprecieri si pentru ca ii plac modelele G-Shock cu tehnologie Tough Solar iar astazi este chiar o zi insorita, numai buna de incarcat acumulatorii ceasurilor solare, am ales sa-l port pe GX-56 aka The King (of G-Shocks) :wink:

Imagine
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

CristiRD scrie:Multumesc colegului Ninulescu pentru aprecieri si pentru ca ii plac modelele G-Shock cu tehnologie Tough Solar iar astazi este chiar o zi insorita, numai buna de incarcat acumulatorii ceasurilor solare, am ales sa-l port pe GX-56 aka The King (of G-Shocks) :wink:

Imagine
Buna ziua. Frumoasa colectie de G-Shock ! Intr-un timp vroiam sa imi cumpar un King GB,dar nu am gasit nicaieri si am renuntat. Modelul Dvs. inca se mai gaseste spre vanzare,la un pret muuult prea mare. Dupa ce l-ati folosit ceva timp, ce parere aveti despre el ? Il recomandati ? Multumesc
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
CristiRD

Mesaj de CristiRD »

Bogdan11 scrie: Buna ziua. Frumoasa colectie de G-Shock ! Intr-un timp vroiam sa imi cumpar un King GB,dar nu am gasit nicaieri si am renuntat. Modelul Dvs. inca se mai gaseste spre vanzare,la un pret muuult prea mare. Dupa ce l-ati folosit ceva timp, ce parere aveti despre el ? Il recomandati ? Multumesc
Buna ziua si multumesc pentru aprecierea modestei mele familii de ceasuri G-Shock :)
Sunt de acord cu dvs. in ceea ce priveste pretul lui GX-56, a fost intotdeauna mai mare fata de restul modelelor care au cam aceleasi specificatii (tough solar etc). Si eu cand l-am achizitionat, am cautat ceva vreme sperand sa prind un pret mai bun insa cand pretul aparea, disparea ceasul :)))
Se pare ca face parte din categoria acelor ceasuri G-Shock care "stau in pret" si la cativa ani dupa ce a n-a mai fost considerat noutate.

Este cunoscut deja faptul ca fanii G-Shock au tipul acesta de comportament: pata pusa pe 2-3 modele din care colectioneaza toate variantele posibile...si dezinteres total pentru restul modelelor chiar daca intre acestea se afla ceasuri cu functii deosebite sau raport calitate/pret foarte bun.

Revenind la ce m-ati intrebat, sunt multumit de GX-56, este unul dintre preferatele mele. Frumos lucrat, solid, display aerisit si vizibil, binecunoscuta lumina G-Shock cu diverse setari, curea si catarama de top ( intre cele din gama G-Shock sau comparabile, nu ceasuri sau branduri mult mai scumpe ).
Pentru mine cel putin, functiile sunt suficiente insa eu nu tin neaparat ca ceasul sa aiba MultiBand 6 si nici macar sa fie solar ( acesta este insa), am alte aspecte care ma atrag la ceasurile din gama G-Shock, sa zicem mai apropiate de cerintele originale din 1983, cand a fost proiectat si testat primul ceas din serie.
Cand a aparut, a fost prezentat ca fiind cel mai rezistent la socuri dintre toate modelele G-Shock produse pana atunci. Din ce stiu eu ca a mai iesit in ultimii ani, nu cred sa fi fost depasit la acest aspect :)
In concluzie : il recomand !
kiki91_007

Mesaj de kiki91_007 »

Cel mai nou G-Shock achizitionat este GAC-100GW-7ACR .
Sfaturi putem da, minte nu !
milibili

Mesaj de milibili »

Va salut dragi colegi. Eu am un umil G-shock, usor afectat, in sensul ca are o mica zgarieturi pe sticla in dreptul orei 6. Este un model Limited Edition, care celebreaza 30 de ani de G-shock, mai exact modelul GA-303B Initial Blue. Sunt foarte multumit de el, placut de purtat, bratara foarte foarte comfortabila. Lumina este placuta fiind oferita de 2 leduri albe, in dreptul orei 3 si 9.
Imagine
tgd

Mesaj de tgd »

GW-M5610-1ER

Imagine
CristiRD

Mesaj de CristiRD »

O noua zi cu soare, un alt solar isi incarca "bateriile" : Frogman GW-200TC :)

Imagine
mihai20

Mesaj de mihai20 »

nu am mai avut g-shock si sunt tentat de un 5600 - un model tough solar, control radio , pare destul de destept , si designul mai retro ma atrage

ce parere aveti despre acestea ?
best_x_treme

Mesaj de best_x_treme »

Eu am luat recent un 5610BC vine cu bratara de compozit si arata mai bine cu display-ul negativ, doar ca nu e la fel de lizibil ca cel normal. E singurul G-Shock pe care il am, imi place ca pastreaza foarte bine design-ul clasic al seriei 5600, dar inglobeaza tehnologia moderna.

Imagine
fether

Mesaj de fether »

best_x_treme scrie:Eu am luat recent un 5610BC vine cu bratara de compozit si arata mai bine cu display-ul negativ, doar ca nu e la fel de lizibil ca cel normal. E singurul G-Shock pe care il am, imi place ca pastreaza foarte bine design-ul clasic al seriei 5600, dar inglobeaza tehnologia moderna.

Imagine

Sslut, de unde l ai luat si cat a costat?
Sa l stspanesti sanatos!
Hamilton belowzero -rubber strap,
next ...
Scrie răspuns