Bogdan11 scrie:
Buna ziua. Frumoasa colectie de G-Shock ! Intr-un timp vroiam sa imi cumpar un King GB,dar nu am gasit nicaieri si am renuntat. Modelul Dvs. inca se mai gaseste spre vanzare,la un pret muuult prea mare. Dupa ce l-ati folosit ceva timp, ce parere aveti despre el ? Il recomandati ? Multumesc
Buna ziua si multumesc pentru aprecierea modestei mele familii de ceasuri G-Shock

Sunt de acord cu dvs. in ceea ce priveste pretul lui GX-56, a fost intotdeauna mai mare fata de restul modelelor care au cam aceleasi specificatii (tough solar etc). Si eu cand l-am achizitionat, am cautat ceva vreme sperand sa prind un pret mai bun insa cand pretul aparea, disparea ceasul

))
Se pare ca face parte din categoria acelor ceasuri G-Shock care "stau in pret" si la cativa ani dupa ce a n-a mai fost considerat noutate.
Este cunoscut deja faptul ca fanii G-Shock au tipul acesta de comportament: pata pusa pe 2-3 modele din care colectioneaza toate variantele posibile...si dezinteres total pentru restul modelelor chiar daca intre acestea se afla ceasuri cu functii deosebite sau raport calitate/pret foarte bun.
Revenind la ce m-ati intrebat, sunt multumit de GX-56, este unul dintre preferatele mele. Frumos lucrat, solid, display aerisit si vizibil, binecunoscuta lumina G-Shock cu diverse setari, curea si catarama de top ( intre cele din gama G-Shock sau comparabile, nu ceasuri sau branduri mult mai scumpe ).
Pentru mine cel putin, functiile sunt suficiente insa eu nu tin neaparat ca ceasul sa aiba MultiBand 6 si nici macar sa fie solar ( acesta este insa), am alte aspecte care ma atrag la ceasurile din gama G-Shock, sa zicem mai apropiate de cerintele originale din 1983, cand a fost proiectat si testat primul ceas din serie.
Cand a aparut, a fost prezentat ca fiind cel mai rezistent la socuri dintre toate modelele G-Shock produse pana atunci. Din ce stiu eu ca a mai iesit in ultimii ani, nu cred sa fi fost depasit la acest aspect

In concluzie : il recomand !