Desi aici am citit mai multe pareri contra aici, recent am achizitionar un ceas de pe Bombastic.
Citizen Titanium golf BM7120-01E
Geam safir, carcasa titan, f usor, curea silicon tip buckle foarte comoda
Un ceas foarte frumos, pozele nu ii fac dreptate.
Singura alta varianta in Romania era la b-mall (undeva la 13 milioane fata de 800 lei pe bombastic). Iar din afara - UE pentru a evita taxe vamale - 160 lire sterline fara transport
S-a adus la comanda (10 zile spun ei pe site).
Comanda lansata pe 06.01.15, am fost contactat telefonic sa confirm comanda si sa ma avertizeze ca s-ar putea sa dureze mai mult pana la livrare (pana in 3 saptamani).
Am trimis dupa 3 saptamani cateva mailuri sa intreb de starea comenzii, mi s-a raspuns tot timpu prompt cu scuzele de rigoare
A ajuns in jurul datei de 08.02.16 (deja imi pierdeam speranta) - cu mail si telefon de rigoare sa ma anunte - in cutie originala, cu "tags" ca in oice magazin care se respecta.
Ceasul e original si de o calitate mai mult decat multumitoare.
Singura problema este ca a venit fara nici o factura fiscala. Doar un aviz de la Bombastic si o "garantie" verbala de 1 an.
Oricum, eu personal voi mai cumpara de la ei, diferenta de pret e imbatabila
magazin de ceasuri online Bombastic
Re: magazin de ceasuri online Bombastic
eu am de aproximativ o jumatate de an mako 1 albastru, pe bratara... Sunt foarte multumit de el, ca precizie si aspect. Cat despre rezistenta, acum 2 saptamani , la schi , am reusit sa-i rup un telescop si s-a indoit si prima za. acum dupa ce l-am schimbat , " scartaie" destul de urat acea za. si nu stiu de unde pot cumpara alta.de aceea pt activitati mai intense cea mai buna alegere ramane pt mine g-shock:)ady scrie:M-am gandit sa ma orientez catre un Orient Mako 2. L-am gasit pe cateva site-uri romanesti care imi ofera garantie reala 2 ani de zile, imi emit si factura (toate chestiile astea ce ma fac sa cred ca cumpar un ceas original si nou).Contrar recomandarii userului b23840 nu vreau sa imi cumpar un ceas doar pentru aspect si atat, daca vroiam un ceas aspectuos, imi luam unu de 50 de lei din piata, vreau sa va multumesc tuturor pentru sfaturile si parerile primite in privat cat si aici. As dorii acum sa va intreb in special pe posesorii de mako 1 sau 2 : cum va intelegeti cu el?...... va incumetati sa i-l purtati la activitati mai intense de gen (iesiri in aer liber, inotat in toate tipurile de ape atat cele sarate cat si cele de la piscina , excursii montane)?
-
fleseriutiberiu
Re: magazin de ceasuri online Bombastic
Salut,
Experienta mea este urmatoarea:
Am vrut sa comand un Seiko SKX007 de la ei, nu era in stoc dar am scris un mail sa intreb, raspunsul a venit dupa doua saptamani. Am si contactat telefonic si au zis ca nu il au si ca pot aduce pe comanda dar ca timpul pana ajunge nu il cunosc exact.
Parerea mea este ca e un site cu o singura persoana in spate care face comenzi de afara, sau le comanda de pe eBay sau alte site-uri, practic un intermediar. Nu am indoieli ca ceasurile ar fi originale DAR daca o sa ai probleme de orice natura cu un ceas nu o sa ai nici un fel de suport.
Deci depinde daca iti asumi riscul.
Experienta mea este urmatoarea:
Am vrut sa comand un Seiko SKX007 de la ei, nu era in stoc dar am scris un mail sa intreb, raspunsul a venit dupa doua saptamani. Am si contactat telefonic si au zis ca nu il au si ca pot aduce pe comanda dar ca timpul pana ajunge nu il cunosc exact.
Parerea mea este ca e un site cu o singura persoana in spate care face comenzi de afara, sau le comanda de pe eBay sau alte site-uri, practic un intermediar. Nu am indoieli ca ceasurile ar fi originale DAR daca o sa ai probleme de orice natura cu un ceas nu o sa ai nici un fel de suport.
Deci depinde daca iti asumi riscul.