Problema Ceas Automatic
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
-
Problema Ceas Automatic
Buna Ziua!
In primul rand vreau sa imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia.
Am si eu o mica problema cu ceasul meu automatic si m-am gandit sa postez aici cu speranta ca voi reusi sa obtin ceea ce doresc sa obtin.
Am cumparat recent un ceas automatic Winner Poza 1
Poza 2
si de ceva timp am patiti ceva la el si anume ca se opreste fara motiv (parerea mea). Din cate am citit pe acest site,ceasurile automatice trebuie foarte putin incarcate de la rotita ca restul se incarca singur,la mine nu e chiar asa... Spre exemplu,se vede acolo in interior banda aceea...tensionata ca este tensionata dar el totusi se opreste. Spre exemplu,am tensionat de la rotita si peste putin timp...aproximativ 5 minute,cand ma uit la ceas...era oprit,desi era tensionat. Eu obisnuiesc ca atunci cand port ceasul si merg pe strada,sa misca mana cu ceasul pe langa corp,ca sa se incarce...si la fel si asa,cand ma uit la ceas...e oprit.
Va rog daca ma puteti ajuta.
In primul rand vreau sa imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia.
Am si eu o mica problema cu ceasul meu automatic si m-am gandit sa postez aici cu speranta ca voi reusi sa obtin ceea ce doresc sa obtin.
Am cumparat recent un ceas automatic Winner Poza 1
Poza 2
si de ceva timp am patiti ceva la el si anume ca se opreste fara motiv (parerea mea). Din cate am citit pe acest site,ceasurile automatice trebuie foarte putin incarcate de la rotita ca restul se incarca singur,la mine nu e chiar asa... Spre exemplu,se vede acolo in interior banda aceea...tensionata ca este tensionata dar el totusi se opreste. Spre exemplu,am tensionat de la rotita si peste putin timp...aproximativ 5 minute,cand ma uit la ceas...era oprit,desi era tensionat. Eu obisnuiesc ca atunci cand port ceasul si merg pe strada,sa misca mana cu ceasul pe langa corp,ca sa se incarce...si la fel si asa,cand ma uit la ceas...e oprit.
Va rog daca ma puteti ajuta.
-
Re: Problema Ceas Automatic
Buna Vlad,
Ceaasul tau se opreste pentru ca este chinezesc, de cea mai modesta
calitate, ca sa folosesc un eufemism. Sper doar ca nu ai dat foarte multi
bani pe el, pentru ca locul lui e....in cosuletul cu mosoare al bunicii....
Si sansele de a fi reparat sunt aproape egale cu zero!Deci....altul la rand
Spor!
Ceaasul tau se opreste pentru ca este chinezesc, de cea mai modesta
calitate, ca sa folosesc un eufemism. Sper doar ca nu ai dat foarte multi
bani pe el, pentru ca locul lui e....in cosuletul cu mosoare al bunicii....
Si sansele de a fi reparat sunt aproape egale cu zero!Deci....altul la rand

Spor!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
-
Of,deci nu este nimic de rezolvat... am dar pe el 120 lei... ma gandeam eu ca o sa regret ca am dat atat pe el 

-
Pai nu ma pricep eu...e prima data cand imi iau un asa ceas...
Intai vreau sa-l felicit pe D-nl Gaz pentru comentariu (stie dansul de cetvi_vladutz scrie:Pai nu ma pricep eu...e prima data cand imi iau un asa ceas...

Apoi vreau sa va spun ca daca inainte de a cumpara acel ceas, citeati putin pe Google, v-ati fi convins ca nu merita si astfel erati mai bogat azi cu 120 de lei. Pe viitor, nu ezitati sa intrebati orice referitor la o posibila achizitie. Va ajut/am cum putem. O zi buna.
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
-
Multumesc. Imi puteti recomanda un ceas automatic si sa se vada interiorul? sa nu fie prea scump ca nu prea imi permit.
http://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-maga ... matic.html
Mecanismul este acesta https://www.youtube.com/watch?v=fdwSFZnFkdo
Mai ieftin de atat probabil Seiko 5 SH.
Mecanismul este acesta https://www.youtube.com/watch?v=fdwSFZnFkdo
Mai ieftin de atat probabil Seiko 5 SH.
-
Eu sunt elev,am 18 ani,probabil m-ati confundat cu cineva mai inaintat in varsta... Daca imi puteti recomanda ceva pentru varsta mea,ca acestea...nu prea par a fii pentru mine. Multumesc.
Ceasuri automatice la un buget redus si de calitate buna gasiti si in gama Amfibia Classic de la Vostok.
http://meranom.com/amphibian-classic/
Totul e sa va placa designul.
Ca sa putem face recomandari mai la obiect este bine sa ne suneti cam ce fel de ceas va doriti (ca aspect) si bugetul pe care il alocati pentru achizitie.
http://meranom.com/amphibian-classic/
Totul e sa va placa designul.
Ca sa putem face recomandari mai la obiect este bine sa ne suneti cam ce fel de ceas va doriti (ca aspect) si bugetul pe care il alocati pentru achizitie.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 05&start=0
Poate va place un Seiko 5, cum e cel de mai sus.
Poate va place un Seiko 5, cum e cel de mai sus.
Multi tineri poarta Q&Q,daca doresti ceva mai,,trendy,,probabil va veti alege cu un ceas chinezesc(calitatea lor cred ca deja o stiti) http://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-maga ... matic.html acesta este cel mai ieftin disponibil.Daca mariti bugetul gasiti destule modele in gama Orient.tvi_vladutz scrie:Eu sunt elev,am 18 ani,probabil m-ati confundat cu cineva mai inaintat in varsta... Daca imi puteti recomanda ceva pentru varsta mea,ca acestea...nu prea par a fii pentru mine. Multumesc.
http://ceasuridemana.ro/orient-feuag001 ... 08150.html ceva de genul asta,arata bine,carcasa mare(este la moda)/in schimb nu are geam de vizualizare mecanism.
GAZ,
Nu mai fi atat de agresiv.Cum ar putea sa ia banii inapoi? L-a obligat cineva sa cumpere ceasul? I-a spus cineva ca ceasul este altceva decat ce se vede in poza? Trebuie sa facem diferenta intre inselatorie si nestiinta.
Aici copilul nu a stiut ca este cu mecanism China,dar i-a placut ceasul.
Nu mai fi atat de agresiv.Cum ar putea sa ia banii inapoi? L-a obligat cineva sa cumpere ceasul? I-a spus cineva ca ceasul este altceva decat ce se vede in poza? Trebuie sa facem diferenta intre inselatorie si nestiinta.
Aici copilul nu a stiut ca este cu mecanism China,dar i-a placut ceasul.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
Recunosc,a fost si vina mea ca nu m-am informat,oricum,mi-am facut deja o parere prosta despre site-ul de unde am luat ceasul,nu ii spun numele ca stiu ca nu am voie,dar o sa incerc sa dau de vanzatorul de la care am luat ceasul...
Multumesc pentru sfaturi,eu sunt o persoana mai...nehotarata
daca pot spune asa. Mi-ar placea ceva...automatic,sa i se vada interiorul,precum cel care...m-a dezamagit(infatisarea m-a obligat sa il cumpar) si sa i se vada toate numerele
.
Multumesc pentru sfaturi,eu sunt o persoana mai...nehotarata

Atata timp cat cineva cumpara dupa aspect-lucru foarte des intalnit-si nu se informeaza in prealabil,atunci nu a fost inselat. A dat banii exact pe ce a vazut. Daca ceasul era prezentat ca ceva ce nu este,ar fi fost altceva.
Dar cand am spus de agresivitate,nu m-am referit doar la acest post. Ci in general,caci esti agresiv in felul de a pune problema.
Asa ca imi mentin pozitia,nu mai fi asa agresiv,nu esti singurul care ai dreptate.
Dar cand am spus de agresivitate,nu m-am referit doar la acest post. Ci in general,caci esti agresiv in felul de a pune problema.
Asa ca imi mentin pozitia,nu mai fi asa agresiv,nu esti singurul care ai dreptate.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people