Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Frumos Rolex...frumos tare.
In ultimele 2 jumatati de zi:),

In ultimele 2 jumatati de zi:),

-
Alexvintage
Felicitari!
Ultima generatie de ceasuri militare britanice mecanice. E W10 sau 6BB ?
Ultima generatie de ceasuri militare britanice mecanice. E W10 sau 6BB ?
W10, dar e un pic ciudat ca nu se poate desface decat pe la plexi.
Merge constant la +10 s/zi
Merge constant la +10 s/zi
-
Alexvintage
Asa sunt ele concepute. 6BB (pentru personalul de aviatie) arata la fel dar sunt chiar mai precise.tux scrie:..e un pic ciudat ca nu se poate desface decat pe la plexi.
Chiar daca nu este cea mai exacta reproducere de Strela,are in schimb multa personalitate

Merci. E o copie fidela pe care Certina o facea Brietling-ului Aerospace. Imi placea Breitlingul insa nu voiam sa dau atatia bani pe un ceas quartz. Asa ca am luat Certina asta care a substituit rolul f bine. Il am de vreo 8 ani!
Caut un geam de 36 mm!

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)