Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.
Re: Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.
Citizen - Signature / Grand Classic Automatic (cal. 9184)
http://www.wristwatchvideos.com/citizen ... matic-2015
http://www.citizenwatch.com/en-us/watch ... NB3010-52A
http://www.wristwatchvideos.com/citizen ... matic-2015
http://www.citizenwatch.com/en-us/watch ... NB3010-52A
AR1070-56E
- satiriadis
Pt 1200$ MSRP arata jenant.
Indicatorul de 24h nu-si are rostul,iar Power Reserve ul putea fii lucrat finut, fara a incarca inutil cadranul.
Indicatorul de 24h nu-si are rostul,iar Power Reserve ul putea fii lucrat finut, fara a incarca inutil cadranul.
SBLA047
Esti cam hater
Se va vinde ca celelalte la preturi sub MSRP si va fi un ceas bun, mie imi place cum arata.
Se va vinde ca celelalte la preturi sub MSRP si va fi un ceas bun, mie imi place cum arata.
- satiriadis
Inca e liber sa ne dam cu parerea nu?Clipper scrie:Esti cam hater![]()
SBLA047
- benedekvictor
Nu-i cam naspa secundarul? voua cum vi se pare? sper sa nu sariti pe mine 
Sent from the dark side of the moon using radiowave transmission
La prima vedere mie nu prea imi place ca are 0 in loc de 12 pe bezel; secundarul mi se pare okay, n-am o opinie in acest sens.
-
marian_sro
Imi plac cadranul,luminova si minutarul.e ok si orarul dar secundarul e naspa parca e neterminat.
Mentionez ca nu-mi permit omega asta dar datul cu parerea e gratis
Mentionez ca nu-mi permit omega asta dar datul cu parerea e gratis
-
dumcatalin
costum+nato=ca dracu.
secundarul nu imi place nici mie
secundarul nu imi place nici mie
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
Seamana cu secundarul de la Orex.
- timetwister
Sper ca cei care se doresc amatori de acest model, sa nu se limiteze la parerile de dinainte, si nici la acest spatiu.
Master CoAxialul este un ceas frumos pentru timpurile in care traim si fost introdus ca un omagiu adus celebrului Omega Seamaster 300 CK 2913. Poate reprezenta o varianta mai accesibila a primului, pentru amatorii de skin divere, cu anse drepte si cu dimensiuni moderne.
Eu l-as prefera chiar si in dauna PO -> poate cel mai reusit diver Omega de dupa anii '70.
Desi nu ma deranjeaza marcajul 0, bezelul GMT este intr-adevar, mai putin atragator decat cel cu marcaje decimale pentru minute. Insa ma enerveaza ceva mai tare fontul si dimensiunea din logo si Omega.
Secundarul la SM MC se numeste Lollipop, si impreuna cu aratatoarele BA la modelele Speedmaster si SM 300 de la sfarsitul anilor 50 inceputul anilor 60, cu radiu, valoreaza o mica avere.
Studiul despre acest secundar nu este ca studiul pe clape negre de Chopin.
Master CoAxialul este un ceas frumos pentru timpurile in care traim si fost introdus ca un omagiu adus celebrului Omega Seamaster 300 CK 2913. Poate reprezenta o varianta mai accesibila a primului, pentru amatorii de skin divere, cu anse drepte si cu dimensiuni moderne.
Eu l-as prefera chiar si in dauna PO -> poate cel mai reusit diver Omega de dupa anii '70.
Desi nu ma deranjeaza marcajul 0, bezelul GMT este intr-adevar, mai putin atragator decat cel cu marcaje decimale pentru minute. Insa ma enerveaza ceva mai tare fontul si dimensiunea din logo si Omega.
Secundarul la SM MC se numeste Lollipop, si impreuna cu aratatoarele BA la modelele Speedmaster si SM 300 de la sfarsitul anilor 50 inceputul anilor 60, cu radiu, valoreaza o mica avere.
Studiul despre acest secundar nu este ca studiul pe clape negre de Chopin.
Eu cred ca se putea mai bine...avand in vedere ca vorbim despre Omega...In momentul de fata,nu l-as alege in detrimentul altor marci.timetwister scrie:Sper ca cei care se doresc amatori de acest model, sa nu se limiteze la parerile de dinainte, si nici la acest spatiu.
Nu as vrea sa cred ca au inceput sa produca si ei ceasuri "din topor" si "las' ca-i bine si asa" !
P.S.: Vede cineva un progres la noul model? Eu nu...
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- timetwister
Se putea mai bine in comparatie cu ce ?
Si cam care sunt asteptarile dvs. de la noul model (caci Omega ofera concomitent o varietate de divere, daca de segmentul asta vorbim) ? Sau sa intreb altfel, care este punctul de plecare ori nivelul de comparatie precum si experienta dvs. cu brandul Omega ?
Si cam care sunt asteptarile dvs. de la noul model (caci Omega ofera concomitent o varietate de divere, daca de segmentul asta vorbim) ? Sau sa intreb altfel, care este punctul de plecare ori nivelul de comparatie precum si experienta dvs. cu brandul Omega ?
Bogdan11, nu te pricepi la fenomen, dar iti dai cu parerea in stanga si in dreapta - o fi de bine, o fi de rau, ramane la aprecierea fiecaruia.Bogdan11 scrie:Eu cred ca se putea mai bine...avand in vedere ca vorbim despre Omega...In momentul de fata,nu l-as alege in detrimentul altor marci.timetwister scrie:Sper ca cei care se doresc amatori de acest model, sa nu se limiteze la parerile de dinainte, si nici la acest spatiu.
Nu as vrea sa cred ca au inceput sa produca si ei ceasuri "din topor" si "las' ca-i bine si asa" !
P.S.: Vede cineva un progres la noul model? Eu nu...
Aveti un mod elegant de a spune cuiva ca parerea lui nu conteaza.Clipper scrie:Bogdan11 scrie:timetwister scrie: o fi de bine, o fi de rau, ramane la aprecierea fiecaruia.
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- De ce ai facut asta?